Cautare


13 Iunie 2019
Ingram Micro devine distribuitor oficial pentru solutiile QNAP

Ingram Micro Distribution anunta semnarea parteneriatului cu QNAP, producatorul de solutii de stocare conectate la retea (NAS), recunoscute in intreaga lume pentru scalabilitatea si securitatea lor inalta.

Portofoliul de produse QNAP distribuit prin intermediul Ingram Micro cuprinde solutii pentru stocare, backup, virtualizare, supraveghere video, lucrul in echipa, multimedia si multe altele.

QNAP a creat si o serie de inovatii bazate pe NAS pentru a incuraja utilizatorii sa gazduiasca si sa dezvolte solutii IoT, de inteligenta artificiala (IA) si machine learning, acestea regasindu-se si ele in portofoliul Ingram Micro. Solutiile QNAP distribuite prin reteaua Ingram Micro se adreseaza atat companiilor, cat si utilizatorilor finali.

“Ingram Micro urmareste extinderea portofoliului cu produse de inalta calitate, recunoscute international, pentru a satisface nevoile consumatorilor de tehnologie. Reunim sub umbrela Ingram Micro branduri de top care folosesc inovatia pentru a schimba viitorul tehnologiei. 

QNAP este unul dintre aceste branduri, de aceea ne bucura si ne onoreaza incheierea acestui parteneriat, pe care il consideram important si care va aduce beneficii mutuale ambelor companii”, a declarat Mihai Galbura, Managing Director Ingram Micro Distribution.

“Companiile din ziua de astazi se confrunta cu cresterea intensiva a datelor digitale pentru tranzactiile de afaceri, de aceea au nevoie de solutii de stocare puternice, fiabile si scalabile. QNAP poate satisface aceste nevoi cu produsele NAS, pe care le vom distribui incepand din luna iunie prin intermediul Ingram Micro. Consideram ca acest parteneriat ne va ajuta sa ajungem la noi segmente de piata si va aduce valoare adaugata atat business-ului nostru, cat si clientilor nostri”, a precizat Andrei Stincaseanu, Country Manager QNAP Romania.

Resellerii si integratorii romani vor avea acces la o platforma completa si complexa care va livra, dincolo de produse, un intreg portofoliu de servicii pre si post vanzare, programe de marketing inovatoare, asistenta tehnica si conditii financiare flexibile.

Despre QNAP

Fondat in 2004, QNAP Systems Inc. este lider in ce priveste tehnologia NAS (Network Attached Storage), oferind utilizatorilor, companii si clienti finali, solutii de backup si de securitate de inalta performanta si fiabilitate. QNAP conduce industria datorita inovatiei in design si tehnologie. Produsele QNAP au castigat recunoastere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.qnap.com

Despre Ingram Micro Distribution

Ingram Micro Distribution, parte din Ingram Micro Inc., este distribuitor cu valoare adaugata de tehnologie din arii precum: infrastructura, networking si comunicatie, DC-POS, securitate si cloud. Compania le ofera partenerilor sai distributia unor branduri de top si un spectru complex de servicii cu valoare adaugata, precum: traininguri, certificari, pre-configurari de produse, construire de solutii, suport de vanzari si marketing. Pentru mai multe informatii, vizitati www.ingrammicro.ro

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate