Cautare


14 Iunie 2019
Endava deschide doua noi centre software in Timisoara si Brasov

Endava, aflata in top 5 companii software din Romania dupa cifra de afaceri inregistrata in 2018 (501,8 mil. lei), anunta deschiderea a doua noi birouri la Timisoara si Brasov. Odata cu acestea, compania ajunge la sapte centre de dezvoltare software in Romania, dupa cele din Cluj-Napoca, Iasi, Bucuresti, Pitesti si Targu-Mures.

Endava avea la finele lunii martie 2019 peste 2790 de angajati in sediile sale din Romania. Compania a inceput deja recrutarile in cateva zone precum cea de arhitectura si dezvoltare software, testare automata, analiza de business si business intelligence in ambele orase. De asemenea, centrul de la Timisoara acopera si zona de service desk.  

„Extinderea in Timisoara si Brasov face parte din strategia de dezvoltare a companiei noastre, Endava avand deja un hub IT regional aici. Competentele inginerilor din domeniul software, calitatea facultatilor cu profil tehnic si potentialul foarte bun de crestere ne-au convins sa alegem Timisoara si Brasovul, pentru cele mai noi centre de livrare Endava din Romania”, a declarat Claudiu Constantinescu, Regional Manager pentru Europa Centrala la Endava.

„Cultura Endava are la baza oamenii si dezvoltarea continua a carierei lor. Ne bazam pe dorinta fiecaruia de a atinge excelenta tehnica, sustinandu-i prin programele noastre interne pe care le implementam la nivel local si global. in Brasov vom extinde modelul de succes pe care il avem in Pitesti, prin sustinerea dezvoltarii comunitatii locale de software din primii ani de facultate si pana la construirea unor cariere internationale de succes! Acest proiect a fost intampinat cu entuziasm si la nivel intern, unde o parte dintre colegii din Bucuresti, Iasi si alte birouri au decis sa se mute la Brasov, pentru a pune bazele echipei care sa sustina dezvoltarea ulterioara a acestui centru”, a adaugat Roxana Circu, Delivery Unit Manager al Centrelor din Bucuresti, Pitesti si Brasov.

in iulie 2018, Endava s-a listat la bursa din New York sub simbolul DAVA. Capitalizarea bursiera a companiei era de 2.03 miliarde de dolari la data de 12 iunie 2019. 

Despre Endava

Endava este o companie publica de servicii IT, cu peste 18 ani de experienta in domeniu, lucrand cu unele dintre cele mai cunoscute branduri in industrii ca cea Financiara, Asigurari, Telecomunicatii, Media si Technologie, Retail si Bunuri de consum. Prin solutiile sale de Digital Evolution, Agile Transformation si Automation, Endava isi ajuta clientii sa atinga un nivel mai ridicat de interactivitate, flexibilitate si eficienta.

Endava are 5.573 de angajati in sediile sale din America de Nord, Europa de Vest si centre de livrare in Romania, Moldova, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Argentina, Uruguay, Venezuela si Columbia.

Alaturi de investitiile facute in consolidarea relatiilor de lunga durata cu clientii sai, Endava recunoaste importanta de a oferi angajatilor sai oportunitati de cariera pline atat de satisfactii cat si de provocari. in acest fel, compania s-a pozitionat ca un angajator de top in anumite regiuni.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate