Cautare


10 Iulie 2019
Cisco achizitioneaza Acacia Communications pentru 2,6 miliarde de dolari

Cisco cumpara unul dintre furnizorii sai pentru tehnologia de interconectare optica.

Cisco a declarat ca va achizitiona Acacia Communications intr-o tranzactie in valoare de 2,6 miliarde de dolari. 

Potrivit acordului, Cisco va achizitiona Acacia pentru 70 de dolari pe actiune, cash. Acacia, care produce tehnologia optica de interconectare, este unul dintre furnizorii Cisco. 

Acacia dezvolta algoritmi pentru procesarea semnalelor digitale, precum si tehnologie pentru design si verificare ASIC, software, integrare si optimizare optica. 

Cisco a declarat ca va sprijini actualii clienti ai Acacia, precum si noii clienti care folosesc optica companiei, procesarea semnalelor digitale, transmitatoarele si alte unelte utilizate in echipamentele de retea. 

Tehnologiile de interconectare optica au devenit o zona fierbinte. Argumentul Cisco pentru afacere este acela ca poate utiliza tehnologia Acacia prin intermediul portofoliului sau de retele destinat furnizorilor de servicii cloud, furnizorilor de servicii si companiilor. 

Tranzactia se va finaliza in cea de-a doua jumatate a anului fiscal curent al Cisco, iar Acacia va intra sub activitatile Cisco Optical Systems. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate