Cautare


09 August 2019
Internet & Mobile World devine go>tech world, casa economiei digitale din Europa Centrala si de Est

Internet & Mobile World, cel mai amplu eveniment de business din regiune se reinventeaza, devenind go>tech world, un manifesto al digitalizarii adresat intregului ecosistem business.

Evenimentul care da tonul digitalizarii in mediul de business din Romania si din regiunea Europa Centrala si de Est (CEE), si-a consolidat identitatea intr-un amplu proces de rebranding ce reflecta intocmai solutiile digitale si trendurile inovatoare prezentate. 

go>tech world este ”casa economiei digitale din Europa Centrala si de Est”, locul unde profesionistii din Romania si din regiune pot gasi mixul digital perfect pentru nevoile lor de business. Evenimentul ofera acces la sute de solutii tech B2B, insight-uri relevante si aplicabile de la experti pe diferite arii digitale si o semnificativa oportunitate de networking si creare de conexiuni.

”De cateva editii, IMWorld nu mai este doar despre ”internet” si ”mobile”, asa cum a fost construit initial. Tehnologia a evoluat exponential din 2012 si evenimentul a crescut odata cu aceasta. Prin noua identitate urmarim doua obiective importante. Primul este extinderea sferei de influenta a evenimentului catre Europa Centrala si de Est. in acest sens, am facut deja pasi importanti prin atragerea de vizitatori si companii expozante din tari precum Ungaria, Serbia, Germania, Moldova, Grecia si asa mai departe. Cel de-al doilea obiectiv reprezinta reinnoirea unei promisiuni mai vechi, aceea de a contribui la accelerarea strategica a digitalizarii mediului de business prin resursele relevante pe care le aducem in cadrul evenimentului.” a declarat Alexandru Maxineanu – Project Manager, go>tech world. 

inca din 2012, Internet & Mobile World a venit in intampinarea persoanelor cu rol decizional din companiile din Romania cu solutii high-tech si informatii relevante ce sustin digitalizarea in business. 

Cea de-a 8-a editie a evenimentului, care are loc in aceasta toamna (2-3 octombrie) la Romexpo, include o zona expozitionala de 7194 m2 unde vor fi prezentate solutii digitale B2B si 7 scene dedicate pe care vor urca experti internationali si locali: Main Stage, IT Ops Stage, Digital & E-commerce Stage cat si scenele PRO: MarTech Stage, Security Stage, Java Stage si .NET Stage. Evenimentul asteapta in aceasta toamna peste 10.000 de profesionisti.

Zona expozitionala este impartita in functie de zone specifice de interes pentru diverse nevoi ale companiilor, precum: Digital & E-Commerce, Developers, Business Software & Cloud, Infrastructure & Information Security, Devices & Internet of Things sau Tech Startups. 

Odata cu noua identitate a evenimentului, go>tech world aduce in atentia participantilor:
    • Un line-up de SPEAKERI de exceptie, atent selectati, care sa aduca plus valoare participantilor prin perspective si insight-uri utile. 
    • Continut relevant si aplicabil – care sa ofere vizitatorilor informatiile concrete de care au nevoie in procesul de transformare digitala.
    • O platforma de networking si new business – unde profesionistii, atat vizitatorii, cat si expozantii si partenerii, pot avea un prim contact in vederea stabilirii unei colaborari eficiente.
    • go>startech – programul dedicat start-up-urilor, care ofera antreprenorilor aflati la inceput de drum oportunitatea de a-si prezenta produsul sau solutia digitala in fata comunitatii de business.

Printre primii speakeri invitati anul acesta la go>tech world, se numara si:
    • Main Stage: Jason Yim - Trigger, Manju Annie Oommen - Fujitsu;
    • MarTech Stage: Tyler Lindell - Tesla's AR/VR group founder, Gareth Morlais - ex-BBC;
    • Security Stage: Steven Rymell - Airbus CyberSecurity, Jarno Limnéll -TOSIBOX;
    • Java Stage: George Adams - jClarity, Peter Pilgrim - Java Champion;
    • .NET Stage: Maarten Balliauw - JetBrains, Ibon Landa - General Manager and Head of Industry 4.0 projects at Plain Concepts.

Accesul la go>tech world se face prin inregistrarea online pe www.gotech.world, de unde profesionistii interesati isi pot achizitiona bilete la eveniment.

Pentru informatii suplimentare, urmariti platformele oficiale de comunicare: 

IMWorld is now go tech>world 

Partenerii go>tech world:
Stage Partners:
NTT DATA – Security Stage Partner
Trencadis – IT Ops Stage Partner
Cognizant Softvision – Java Stage Partner
UiPath – .NET Stage Partner
Waze – Martech Stage Partner

Sponsorii go>tech world:
Engie, certSIGN, ENEL X, SYSWIN Solutions, Konica Minolta, SoftOne, Lidl Digital, E.ON Romania
VIVA Telecom - Internet Partner
Renault – Car Partner
KITE - Digital Partner
L’OR - Networking & Coffee Partner
IQOS - Experience Partner

Parteneri media:
KISS FM, Business Review 

Despre Universum Events

De peste 10 ani in industria evenimentelor, UNIVERSUM Events are ca fundament arhitectura de evenimente corporate.
Sub umbrela UNIVERSUM au luat forma conceptele proprii si o divizie de evenimente personalizate: M.I.C.E. (Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions) si o divizie de Team Building care ofera un portofoliu cu peste 140 de activitati si concepte, ambele divizii axate pe evenimente de amploare pentru clienti.

Compania este reprezentatul unic in Romania al celei mai mari licente de team building din lume, Catalyst Global Team Building, oferind solutii pentru nevoile clientilor si asigurand experiente unice cu fiecare eveniment.

Concepte proprii:
go>tech world (anterior Internet & Mobile World), casa economiei digitale din Europa Centrala si de Est, cea mai ampla expo-conferinta B2B dedicata solutiilor IT si digitale din regiune;
Festivalul Bucharest Tech Week, ajuns la a patra editie, mobilizeaza comunitatea tech din Capitala pentru a incuraja inovarea si adoptarea de noi tehnologii.
Targul Imobiliarium, inceput in 2017 ca o alternativa la clasicele evenimente de real-estate, isi propune sa faciliteze procesul de cautare si achizitie a unui imobil, cu ajutorul tehnologiei VR. Dedicat sectorului rezidential, proiectul reuneste cel mai mare numar de ansambluri noi, tinand cont de experienta acestora si istoricul lor.
MyConnector, o platforma online dedicata evenimentelor, care opereaza accesul la evenimente, de la inregistrarea online pana la accesul in eveniment.
Lagoo Snagov, locatia proprie pentru organizarea evenimentelor atat corporate cat si private, ce se intinde pe o suprafata de 60.000 mp, in mijlocul naturii. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate