Cautare


14 August 2019
Cum poti sa iti promovezi eficient afacerea in mediul online?

Cu siguranta te-ai intrebat de nenumarate ori cum ai putea sa te folosesti de mediul online pentru a-ti dezvolta magazinul online intr-un mod cat mai simplu. Am observat cu totii dinamica recenta a mediului digital si rolul din ce in ce mai important pe care acesta il joaca in vietile noastre.

Iti vom dezvalui care sunt cele mai eficiente metode de a lansa si a creste o afacere in mediul virtual:

Marketingul prin continut

Daca iti doresti sa promovezi online o afacere intr-un mod care sa te diferentieze de concurenta, sa creezi relatii cu clientii tai si sa iti maresti vanzarile, toate acestea intr-un mod eficient, atunci content marketing-ul este ceea ce ai nevoie.

Marketingul prin continut, cunoscut si sub numele de inbound marketing, reprezinta una din cele mai bune strategii pe termen mediu si lung. Aceasta metoda de promovare te ajuta sa atragi trafic gratuit catre site-ul tau, sa devii mai cunoscut in randul publicului tinta si, cu timpul, sa transformi vizitatorii in clienti.

Cel mai comun mod prin care aceasta metoda de promovare este pusa in practica este prin intermediul unui blog. Cuvantul „ blog ” nu se refera doar la a publica noutati despre ce ai mai facut tu sau compania ta. Este vorba despre crearea in mod regulat a articolelor si a altor tipuri de continut care sa rezolve probleme reale si sa satisfaca curiozitati ale clientilor tai.

Promoveaza-ti gratuit site-ul pe Google prin SEO de calitate

Desi o strategie mai veche decat Social Media Marketing, SEO poate fi cu mult mai eficienta decat aceasta.

Spre deosebire de alte metode de promovare online , optimizarea SEO este mult mai sustenabila. Odata ce ai ajuns in topul rezultatelor, este relativ usor sa te mentii acolo si ai zilnic trafic gratuit catre magazinul tau online.

Social Media facut corect

Cand se vorbeste despre social media marketing in Romania  este vorba despre Facebook si Instagram. Acestea sunt principalele si cam singurele platforme de promovare care chiar pot aduce rezultate.

Un lucru care trebuie mentionat este faptul ca social media nu mai este gratuita.

Probabil ai incercat si tu promovarea pe Facebook si ai obsetrvat ca postarile nu sunt vazute de foarte multe persoane.

Pe Instagram, daca folosim corect hashtag-urile, inca putem ajunge la un numar decent de oameni. Dar, cu siguranta, cu timpul, si acolo va scadea dramatic impactul organic al postarilor.

O modalitate potrivita pentru a reusi sa te promovezi, daca intelegi cum functioneaza Facebook, este de a crea video-uri care sa devina virale si astfel te ajuta sa devii cunoscut in randul publicului tau tinta.

Credem cu putere ca succesul unei companii se poate masura prin calitatea interactiunii cu clientii si prin capacitatea de identificare a nevoileor acestora in momentul aparitiei lor, iar mediul online exceleaza in a oferi oportunitati de crestere in aceaste directii.

Daca aceste lucruri ti se par greu de realizat pe cont propriu, specialistii ECOM DIGITAL iti ofera servicii profesionale de marketing online care te vor ajuta sa iti cresti in mediul virtual si sa iti dezvolti afacerea.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate