Cautare


16 Septembrie 2019
MoviePass s-a inchis in 14 septembrie

MoviePass, care domina la un moment dat industria, a anuntat vineri ca isi va inchide serviciul in 14 septembrie, deoarece eforturile sale de recapitalizare nu au avut succes.

Compania mama a MoviePass, Helios and Matheson Analytics, a declarat ca a format o companie de revizuire strategica pentru a explora alternativele financiare pentru companie. Vanzarea activelor este, de asemenea, posibila, potrivit unui comunicat. 

Nici MoviePass si nici compania mama nu au raspuns imediat solicitarii CNET de a comenta subiectul. 

MoviePass a fost in concurenta cu Sinemia, care si-a scazut preturile in luna ianuarie. Serviciul de bilete a incercat sa recupereze prin reproiectarea abonamentului de 10 dolari in luna marie, insa a fojst plin de restrictii. In luna august, compania a schimbat parolele utilizatorilor, pentru a-i impiedica sa cumpere bilete. La scurt timp, s-a descoperit ca serviciul nu cripta si nu proteja baza de date prin parola, lasand cardurile de credit ale clientilor sa fie expuse online. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate