Cautare


17 Septembrie 2019
Atos se alatura aliantei gobale Identity Defined Security Alliance pentru a consolida strategiile de securitate cu focus pe autentificare

Atos, lider global in transformare digitala, s-a alaturat aliantei The Identity Defined Security Alliance (IDSA), o initiativa a industriei ce ajuta organizatiile sa isi valorifice investitiile existente in cybersecurity pentru a-si consolida nivelul securitatii si pentru a intari rolul autentificarii in strategiile generale de securitate.

Conform Gartner, Atos ocupa pozitia a treia la nivel mondial in Managed Security Services (MSS) raportat la veniturile din cota de piata aferente anului 2018. Odata cu aderarea Atos, alianta IDSA ajunge la 25 de companii care activeaza in industria de cybersecurity, precum si membrii ai Fortune 1000 Customer Advisory Board.

“Alianta IDSA reuneste companii de top din domeniul tehnologiei pentru a impartasi idei si a educa practicienii in cybersecurity despre rolul autentificarii in strategia generala de securitate. Atos are o experienta de peste 30 de ani in solutii de Identity Access Management (IAM) si intalnim din ce in ce mai multi clienti in cautare de indrumare. Ca membrii IDSA, ne bucuram sa colaboram cu alti experti pentru a realiza resursele necesare in abordarile centrate pe securitatea autentificarii”, a declarat Allen Moffett, IAM Practice Lead, Atos North America.

in plus fata de serviciile de securitate si IAM, Atos ofera software Evidian IAM si produse as-a-Service, o combinatie puternica atat on-premise, cat si in cloud, pentru o solutie completa de management al autentificarii. Atos ofera, de asemenea, solutii Trustway si Horus pentru sisteme complete de autentificare digitala si protectia datelor sensibile.

O abordare de Identity Defined Security ofera acces in timp real la date si aplicatii, prin integrarea infrastructurii IAM cu tehnologiile enterprise de cybersecurity. IDSA considera ca aceasta abordare ar trebui sa fie in centrul strategiilor de securitate ale organizatiilor si misiunea sa este de a le ajuta pe acestea sa devina mai sigure, prin abordari de securitate centrate pe autentificare.

“Domeniul securitatii se schimba iar organizatiile incep sa realizeze ca autentificarea si securitatea cibernetica nu mai reprezinta doua programe diferite, insa nu resesc sa progreseze si sa isi valorifice investitiile existente. Recomandarile noastre sunt concepute pentru a ajuta organizatii de orice dimensiune, industrie si zona geografica sa demareze eforturile de a unifica strategiile de autentificare si securitate. Alianta este mult mai consolidata prin alaturarea Atos”, a mentionat Julie Smith, Executive Director IDSA.

Cele mai recente recomandari IDSA

The Path to Zero Trust Starts with Identity – Un ghid ce contine o colectie de experiente colective si exemple de bune practici de la 24 de furnizori de solutii de autentificare si securitate, oferind o abordare unica si practica in intelegerea arhitecturii Zero Trust.

Identity Defined Security Framework – Un set de recomandari practice actualizate pentru implementarea unei abordari centrate pe autenficciare in strategia de securitate generala.

Despre Atos SE

Atos este lider global in transformare digitala cu peste 110.000 de angajati in 73 de tari si venituri anuale de peste 11 miliarde de euro. Numarul 1 in Europa in servicii de Cloud, Cybersecurity si High-Performance Computing, grupul Atos ofera solutii end-to-end de Orchestrated Hybrid Cloud, Big Data, Business Applications si Digital Workplace. Grupul este Partenerul Global pentru Tehnologia Informatiei al Jocurilor Olimpice & Parlimpice si opereaza sub brandurile Atos, Atos Syntel si Unify. Atos este o Societate Europeana (SE), listata la Bursa din Paris cu indicele CAC 40. 

Scopul Atos este de a contribui la proiectarea viitorului industriei IT. Expertiza si serviciile sale sprijina atat dezvoltarea cunostintelor si a educatiei, precum si abordarile multiculturale si pluraliste ale cercetarii, toate contribuind la excelenta stiintifica si tehnologica. La nivel global, grupul permite clientilor, angajatilor si colaboratorilor sai, dar si membrilor societatii in general, sa traiasca, sa lucreze si sa se dezvolte in mod durabil si cu incredere in domeniul tehnologiei informaţiei.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate