Cautare


09 Octombrie 2019
Google lanseaza pe piata cea mai noua solutie pentru locuintele inteligente!

Prin definitie, companiile tehnologice sunt menite sa creeze produse pe care publicul sa le adopte pentru a le face viata mai usoara, mai facila. Insa de multe ori, un om nu isi da seama ca este nevoie de un astfel de produs. Abia dupa ce dispozitivul a intrat in viata sa, va realiza aceasta schimbare si cat de mult este ajuat de acel gadget: sa luam ca exemplu telefoanele mob

Pe langa intrerupatoarele inteligente, prizele wi-fi si sistemele de securitate pe care le stim cu totii, Google lanseaza pe piata o noua solutie completa de automatizare pentru case inteligente. 

Ei bine, pe aceeasi directie, Google desigur ca nu face exceptie de la aceasta regula. si acesta este cazul celei mai noi investitii din compania americana: produsul cu cea mai noua lansare: Google Nest Hub Max.

La sfarsitul anului trecut, compania a prezentat Hub-ul pentru prima data, pe care l-a numit Google Home Hub. A fost anuntata in principal ca find o aplicatie de asistenta in bucatarie. Unul dintre putinele dezavantaje ale produsului din prima generatie a fost dimensiunea ecranului: acesta avea doar 7 inch. Parea ca poti sa vizionezi un videoclip pe YouTube in conditii optime cu ajutorul sau, insa cand vine vorba despre tehnica de tocare adecvata a usturoiului, brusc acest lucru parea dificil. 

Aici ai nevoie de detalii, de o rezolutie mai mare, asa incat Google a ascultat aceste apeluri ale consumatorilor dezamagiti, dezvaluind in acest an Google Nest Hub Max, de data aceasta echipat cu un ecran de 10 inch si cu multe alte functionalitati. 

Ce are noul dispozitiv si ii lipsea primei sale versiuni?
Primul dispozitiv nu avea o camera video incorporata. Pentru inceput, noul Google Nest Hub Max poate recunoaste diferitele fete ale unei persoane intr-o casa, regland bine informatiile specifice pe care le ofera, in functie de persoana din fata ecranului.

Iar recunoasterea faciala este doar prima dintre functiile absolut nebunesti pe care noul dispozitiv ti le pune la dispozitie. si pentru cei care doresc sa isi monitorizeze casele in timp ce sunt plecati, puteti vedea, de asemenea, fluxul live al camerei pe telefon, dublat de alerte setate de voi, pentru fiecare eveniment interesant. 

In plus, noul dispozitiv suna contactele din agenda voastra la comanda. Puteti spune doar "Hei Google, call dad" iar dispozitivul va apela automat numarul de telefon selectat. 

Pe langa aceste functii, camera video are un senzor de detectare a miscarilor, ceea ce inseamna ca ea se roteste in functie de miscare, captand mereu corpul in prim plan. Aceasta functie o face sa fie nu doar o camera, ci si un dispozitiv de supraveghere extrem de eficient. De asemenea, exista un comutator pe partea din spate a dispozitivului care dezactiveaza microfonul si camera (o lumina portocalie din apropierea camerei indica cand este dezactivata).

In plus, fata de fostul dispozitiv, acesta are o noua functie extrem de intuitiva si placuta. Daca vizionati un videoclip sau ascultati muzica, puteti intrerupe sau relua redarea ridicand mana si facand miscari specifice. Noul dispozitiv vine si cu optiunea de a viziona YouTube TV. Canalul poate fi integrat pentru un abonament de circa 49 dolari pe luna, oferind acces nelimitat la peste 70 de canale de continut, printre care ESPN, ABC, Bravo etc.

Care este pretul acestui device si cum poate fi achizitionat?
Noul Google Nest Hub Max este acum scos la vanzare pentru suma de 229 de dolari si vine in doua nuante de culori extrem de interesante: alb - creta si negru - carbune. Poate fi achizitionat din magazinele oficiale si de pe Amazon. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate