Cautare
Ultimele stiri - Business

26 Iulie 2017
Ingram Micro (RRC) anunta semnarea parteneriatului de extindere a colaborarii cu Dell EMC pentru distributia integrala a portofoliul Dell EMC enterprise, ce include: servere, solutii de stocare, solutii pentru cloud computing si tehnologii de infrastructura convergenta.


24 Iulie 2017
Turnichetii reprezinta inca o metoda eficienta de a gestiona intrarile si iesirile cladirilor de birouri sau a anumitor statii de metrou unde fluxul de oameni nu este foarte mare. O astfel de solutie are avantajul ca permite angajatilor si vizitatorilor sa intre in locatii rapid si simplu, prin simpla utilizare a unui card de acces.


21 Iulie 2017
CA Technologies, prin SolvIT Networks, partener strategic al CA SEE, anunta ca a fost numit lider global in Privilege Management in cadrul raportului anual Leadership Compass, publicat de KuppingerCole, o companie renumita de analiza pentru securitatea informatiilor concentrata pe identitate.


21 Iulie 2017
Amazon intra in jocul social media, insa reteaua sa este mai mult despre cumparaturi decat despre impartasirea fotografiilor.


21 Iulie 2017
Producatorul de chip-uri Intel a renuntat la portabile, in ciuda ambitiilor sale anterioare de a deveni un lider pe piata


20 Iulie 2017
Simfony Mobile lanseaza in Bucuresti proiectul pilot al primei retele publice bazate pe protocolul LoRaWAN, venind in intampinarea tuturor celor care doresc sa demareze propriul proiect IoT si care sunt in cautarea unor instrumente accesibile.


19 Iulie 2017
Un contract de finantare in valoare de 41.4 milioane euro din fonduri europene a fost semnat de ministrul delegat pentru Fonduri Europene, doamna Rovana Plumb, impreuna cu ministrul Cercetarii si Inovarii, domnul Lucian Georgescu si domnul Prof. Univ. Dr. Gheorghe Popa, presedintele Asociatiei Universitatilor, Institutelor de Cercetare Dezvoltare si Bibliotecilor Centrale Universitare din Romania ANELIS PLUS, prin Programul Operational Competitivitate (POC).


19 Iulie 2017
Actiunile Netflix au crescut luni dupa ce firma video streaming a declarat ca are aproximativ 104 milioane de utilizatori.


17 Iulie 2017
Gartner a pozitionat CA Technologies, reprezentat in Romania de partenerul sau strategic SolvIT Networks, drept lider in cadrul raportului “Gartner Magic Quadrant for Access Management, Worldwide 2017” *. Acest raport a evaluat portofoliul larg de Identity and Access Management pe care CA il detine, precum si caracterul complet al viziunii si capacitatea de a pune in aplicare viziunea.


17 Iulie 2017
Producatorul iPhone isi construieste primul centru de date din tara, pentru a respecta noile legi privind securitatea cibernetica, care au intrat in vigoare in iunie, a raportat Reuters miercuri. Legile impun companiilor straine sa stocheze datele la nivel local.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate