Cautare
Ultimele stiri - Business

21 Noiembrie 2018
Noul acord nu doar ajuta Jiobit sa isi creasca vanzarile, marketing-ul si dezvoltarea dispozitivului de urmarire a copiilor cu GPS. Este, de asemenea, o aprobare a tehnologiei in materie.


21 Noiembrie 2018
Bitcoin a scazut la cel mai jos nivel de peste un an luni, potrivit CoinDesk


20 Noiembrie 2018
How To Web a lansat astazi “Fintech Innovators 2018”, raport realizat cu sprijinul UniCredit Bank si lansat in cadrul sectiunii Consumer Fintech Revolution de pe scena principala a Conferintei. Raportul include o privire de ansamblu asupra segmentului fintech din Romania si un index de startupuri prezentate in detaliu. Cele 20 de startupuri au fost selectate pe baza reputatiei pe care o au pe piata si a succesului integrarii lor cu produsele bancare deja disponibile.


19 Noiembrie 2018
82% dintre romani cumpara frecvent produse de larg consum, platind in medie 1010 lei lunar pentru ele; 96% dintre consumatori pun in cos produse alimentare, de curatenie si de ingrijire personala romanesti; 3 din 4 iubitori ai produselor romanesti ar plati chiar si 30% in plus pentru acestea.


16 Noiembrie 2018
How To Web 2018, cel mai important eveniment de tehnologie din Europa Centrala si de Est, se va desfasura pe parcursul a doua zile, 19 si 20 noiembrie, la Teatrul National din Bucuresti. Blockchain, Inteligenta Artificiala, fintech, roboti software, smart mobility sau techdemocracy sunt unele dintre subiectele ce vor fi dezbatute de experti internationali precum Daniel Dines – CEO UiPath, Chris Wylie – fostul director de cercetare al Cambridge Analytica ori Andrius Biceika – Revolut.


TOP 10 tips&tricks de Black Friday direct de la comercianti, pentru a prinde ofertele adevarate
16 Noiembrie 2018

Black Friday reprezinta un moment foarte important atat pentru magazinele online si offline, cat si pentru cei care doresc sa isi achizitioneze produsele preferate la preturi speciale. In acest an, Black Friday va avea loc pe data de 16 noiembrie, insa, asa cum ne-am obisnuit, multe magazine vor prelungi perioada pana la finalul weekend-ului.

15 Noiembrie 2018
Conform Google Romania, 45% dintre romani au in plan sa faca o achizitie de Black Friday. Cu toate acestea, oportunitatile aferente acestei perioade pot cauza tot atatea probleme pentru retailerii locali, aflati in goana dupa clienti si lichidarea stocurilor. Radu Vilceanu, CEO si fondator ContentSpeed, prima agentie de e-commerce din Romania, vine cu cateva sfaturi simple, dar practice, pentru magazinele online care nu vor probleme de Black Friday.


15 Noiembrie 2018
OSF Global, compania multinationala de dezvoltare software, solutii eCommerce si cloud, in parteneriat cu Universitatea Stefan cel Mare din Suceava organizeaza in perioada 10-14 decembrie cea de-a patra editie a concursului OSF Hackathon. Pe 14 noiembrie, studentii Facultatii de Inginerie Electrica si stiinta Calculatoarelor sunt invitati sa participe la evenimentul de lansare a concursului.


Fondul Monetar International sustine ca bancile centrale ar putea emite bani digitali
15 Noiembrie 2018

Directorul Fondului Monetar International, Christine Lagarde, a declarat ca bancile centrale din intreaga lume ar trebui sa ia in considerare emiterea monedei digitale.

13 Noiembrie 2018
Euroweb vine in intampinarea companiilor care vor sa-si dezvolte infrastructura de comunicatii unificate, facilitand achizitia echipamentelor hardware in rate incluse in pachetele cu servicii de acces Internet si Cloud. Teleconferintele sunt ideale pentru a imbunatati activitatea in echipa a tinerilor angajati din Generatia Y.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate