Cautare
Ultimele stiri - Business

27 Iunie 2017
Amazon Web Services, o alta mare afacere a gigantul e-commerce, care alimenteaza site-urile companiilor precum Netflix si Comcast, a lucrat la un serviciu de traducere pe care clientii l-ar putea folosi pentru a face site-urile si aplicatiile disponibile in mai multe limbi.


O firma sud-coreeana a platit o recompensa record pentru deblocarea fisierelor
22 Iunie 2017

Firma sud-coreeana de gazduire web Nayana a acceptat sa plateasca o recompensa de 1 milion de dolari pentru deblocarea fisierelor inghetate de catre hackeri.

20 Iunie 2017
Doua nume puternice de pe piata IT din Romania, PC Garage – unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT si electronice din Romania si AdNet – un furnizor de top de servicii data center, anunta pe aceasta cale incheierea unui parteneriat, in baza caruia PC Garage va comercializa pe platforma sa serviciile de cloud computing oferite de AdNet.


20 Iunie 2017
Liderul mondial se alatura altor companii de renume, precum Siemens, KPMG sau Arvato Bertelsmann Peste 1.700 de angajati lucreaza in cadrul parcului tehnologic


16 Iunie 2017
Incepand cu 25 iunie 2018, toate business-urile din Romania, cu precadere operatorii de date personale din telecom, banci, e-commerce sau IT, vor fi sub incidenta noului Regulament de Protectie a Datelor Personale, aprobat la nivel european. Ce inseamna concret GDPR-ul, cum impacteaza companiile, ce sanctiuni si amenzi risca business-urile neconforme si care sunt solutiile din punct de vedere legal si IT pe care le au la dispozitie, explica specialistii ZITEC, unul dintre principalii producatori romani de aplicatii online.


16 Iunie 2017
iCentre, unul dintre cei mai mari Premium Reselleri Apple din Romania, isi largeste gama de produse pentru casa inteligenta cu brandul FIBARO, producator de top de echipamente pentru automatizarea inteligenta a locuintei.


15 Iunie 2017
OPTEX, lider global in dezvoltarea de solutii de detectie, va participa la IFSEC 2017, cel mai mare targ de securitate din Europa. IFSEC International 2017 va avea loc in perioada 20-22 iunie 2017, in zona expozitionala Londra EXCEL, si va reuni peste 27000 de profesionisti ai industriei de securitate. Companiile prezente vor expune publicului peste 10000 de solutii tehnologice, evenimentul adresandu-se producatorilor, distribuitorilor, integratorilor si consultantilor din acest domeniu.


15 Iunie 2017
Tech Data a semnat un nou acord de distributie cu Dell EMC pentru Romania, Ungaria, Slovacia si Turcia.


12 Iunie 2017
Revista Biz a lansat astazi a noua editie a Top Social Brands, clasamentul brandurilor cu cea mai puternica prezenta in social media. Samsung, Coca Cola si Avon ocupa primele trei pozitii in editia Top Social Brands 2017. Ele sunt urmate de Vodafone, Lidl, Huawei, McDonald's, Orange, Banca Transilvania si Bitdefender.


Microsoft achizitioneaza echipamentul de securitate Hexadite pentru a sustine serviciul Windows Defender
12 Iunie 2017

Microsoft a confirmat faptul ca a preluat compania de securitate cibernetica Hexaditenin incercarea de a-si sustine serviciul Windows 10 Defender.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate