Cautare
Ultimele stiri - Business

21 Septembrie 2018
Instant Factoring, prima platforma fintech de online factoring din Romania, a castigat premiul cel mare si premiul dedicat industriei fintech in finala Central European Start-up Awards Romania 2018: Cel mai bun start-up al anului si Cel mai bun start-up fintech.


21 Septembrie 2018
SAP, lider global in transformare digitala, lanseaza un ghid de principii privind Inteligenta Artificiala (AI) si o comisie externa de consultanti in domeniul eticii AI, devenind prima companie europeana de tehnologie care demareaza proiecte in aceasta directie.


20 Septembrie 2018
Potrivit acordului, Mastercard devine partener exclusiv al serviciului de plati al jocului.


20 Septembrie 2018
Inscrierile la Startup Spotlight 2018, principala competitie dedicata antreprenorilor si start-up-urilor tech din Europa Centrala si de Est, gazduita in cadrul Conferintei How to Web, debuteaza pe 19 septembrie. Printre premiile acordate se numara standuri de expozant si acopererirea costurilor de participare la TechCrunch Disrupt Berlin 2018, precum si carduri de membru VIP al celei mai mari comunitati de start-up-uri din lume, F6S.


17 Septembrie 2018
Romanian Software, furnizor de solutii software de ultima generatie in domeniul resurselor umane, lanseaza un serviciu de consultanta, prin care ajuta companiile care doresc sa angajeze persoane din grupuri vulnerabile sa primeasca de la stat subventii lunare de 2.250 lei pentru fiecare astfel de salariat. Reamintim ca Guvernul a majorat recent subventia lunara pentru angajarea persoanelor din categorii speciale de la 900 la 2.250 de lei, bani ce pot fi accesati de orice companie din Romania.


Google, anchetata pentru urmarirea locatiei utilizatorilor fara consimtamant, potrivit unui articol
13 Septembrie 2018

Arizona analizeaza practicile companiei, potrivit unui articol din The Washington Post.

13 Septembrie 2018
Conform celui mai recent studiu ANIS, piata interna de software si servicii IT in 2017 a crescut cu doar 2.1% fata de anul trecut, ajungand la 975 milioane de euro. Cifra de afaceri totala a sectorului IT a crescut cu 11 procente in 2017, comparativ cu 2016, atingand pragul de 4 miliarde de euro, in conditiile in care, in editia precedenta a studiul ANIS, analistii au estimat ca va depasi aceasta valoare in 2017. Pentru 2018, este preconizat ca veniturile totale generate de industria de software si servicii IT sa ajunga la 4.5 miliarde de euro.


12 Septembrie 2018
Xerox a lansat in Romania platforma Xerox Global Partner Program, pentru a-i ajuta pe parteneri sa isi diversifice sursele de profit si sa isi consolideze relatiile cu clientii in contextul cresterii pietei firmelor mici si mijlocii.


11 Septembrie 2018
Retailerul Argos a lansat un serviciu de "cumparaturi vocale" pentru a permite oamenilor sa rezerve produsele intr-un magazin local utilizand un smart speaker Google Home.


10 Septembrie 2018
ANIS - Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii lanseaza programul „Bursele ANIS” prin care sprijina cadrele universitare tinere cu noua burse in valoare de 5000 de euro fiecare. Sponsorii primei editii a programului sunt: Atos, Adobe, Bitdefender, Cornerstone Technologies si Softelligence.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate