Cautare
Ultimele stiri - Business

16 Ianuarie 2019
Procentul produselor si serviciilor achizitionate pe baza recomandarilor algoritmilor AI este in continua crestere


16 Ianuarie 2019
NNC Services, agentia cu peste 12 ani de experienta in marketing si comunicare pentru domeniul IT&C anunta noua directie strategica, dedicata inovarii si eficientizarii eforturilor de recrutare si retentie a angajatilor in companii.


14 Ianuarie 2019
In 2018 am putut vedea evolutia Inteligentei Artificiale (AI) si extinderea acesteia catre tot mai multe zone din viata noastra - de la aplicatii de divertisment, la smartphone-uri si servicii care functioneaza cu AI, oferindu-ne recomandari individuale. Potrivit RTB House, nu trebuie sa asteptam schimbari revolutionare in AI pentru 2019 - mai degraba dezvoltarea sa, utilizarea mai practica si o disponibilitate mult mai ridicata in randul utilizatorilor obisnuiti - nu doar experti, programatori si pasionati de tehnologie. Catalin Emilian, Country Manager RTB House Romania si Bulgaria, vorbeste despre noi tendinte in dezvoltarea AI in viata noastra de zi cu zi, precum si in sectorul de marketing.


09 Ianuarie 2019
Instant Factoring, fintech-ul romanesc activ pe piata locala din aprilie 2018, a incheiat anul cu un volum de peste 1.500 de finantari acordate, la o valoare totala de 2,7 milioane Euro. Valoarea medie de finantare a unei facturi a fost de 10.000 RON (aproximativ 2.100 Euro), dublu fata de valoarea estimata la momentul lansarii pe piata. Compania previzioneaza sa atinga breakeven-ul operational in prima jumatate a anului 2019.


Amazon devine pentru prima data cea mai valoroasa companie americana
09 Ianuarie 2019

Amazon este acum regele de pe Wall Street.

08 Ianuarie 2019
ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, anunta ca rack-urile din seria APC NetShelter SX si solutiile Micro Data Center furnizate de Schneider Electric au obtinut certificarea Cisco UCS pentru pre-asamblare si livrare.


Google Assistant se extinde la un miliard de dispozitive si 80 de tari
08 Ianuarie 2019

Asistentul virtual Google s-a extins pe o multime de noi teritorii in 2018.

03 Ianuarie 2019
In ultimii 30 de ani, produsele si solutiile companiei Huawei au servit consumatori din peste 170 de tari. Printre clientii Huawei se regasesc atat marii operatori din zona telecom, cat si companii incluse in topul Fortune Global 500, precum si sute de milioane de consumatori.


21 Decembrie 2018
Cu doar o saptamana inaintea sarbatorilor de iarna, activitatea de marketing se intensifica in mod considerabil, iar lupta pentru atentia consumatorului este mai apriga ca oricand. Ca in fiecare an, batalia se va da pe TV, radio, presa si internet, insa specialistii de la Selectivv sunt de parere ca cel mai eficient canal va fi telefonul mobil.


21 Decembrie 2018
Se pare ca Alexa a avut un 2018 ocupat. Miercuri, Amazon a lansat cateva statistici de sfarsit de an cu privire la asistentul sau inteligent Alexa si la dispozitivele Amazon Echo, iar cifrele sunt destul de impresionante.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate