Cautare
Ultimele stiri - Business

19 Septembrie 2017
Neil Harbisson, primul cyborg recunoscut si atestat de autoritati prin emiterea unui document care-i atesta identitatea de cyborg, va fi prezent pe Scena Principala a celei de-a 6 editii a Internet & Mobile World, din Bucuresti, din 4-5 octombrie 2017, Romexpo.


18 Septembrie 2017
Maguay Computers va organiza pe 21 septembrie 2017 cea de-a XV-a editie a celui mai important eveniment dedicat echipamentelor si infrastructurii critice pentru siguranta organizatiilor, No Time for Downtime.


18 Septembrie 2017
Campionul brandurilor romanesti este la aceasta editie Borsec, care revine, dupa trei ani, in fruntea clasamentului. Brandul Borsec, cu o traditie de sute de ani, este binecunoscut peste hotare, fiind exportat in 19 tari, si lider de piata in Romania. Pe locul al doilea in top regasim Gerovital, fostul lider de anul trecut.


15 Septembrie 2017
Noul statut de membru al ATEN va ajuta Alianta sa accelereze convergenta AV/IT dezvoltand o noua generatie de solutii de conectivitate


14 Septembrie 2017
Dronele economisesc timp si forta de munca in spatiile deschise.


13 Septembrie 2017
ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, anunta semnarea parteneriatului de distributie cu OPTEX, companie lider in dezvoltarea de senzori de detectie.


12 Septembrie 2017
Piata de leasing de personal a inregistrat cresteri de la an la an, atat din punct de vedere al volumului de angajati in regim temporar, cat si din punct de vedere al cifrei de afaceri, desi in Romania procentul angajatilor temporari din totalul angajatilor activi este incomparabil mai mic decat cel din tarile europene vestice, precum Anglia sau Germania, potrivit Smartree, unul dintre liderii din Romania pe piata de externalizare a proceselor de HR.


12 Septembrie 2017
Toamna aceasta, investeste timp in doua evenimente care te vor ajuta sa inveti mai multe despre cariera si business. Iti recomandam doua conferinte de business la care poti participa gratuit, insa unde informatiile pe care le vei primi sunt extrem de valoroase.


07 Septembrie 2017
Somfy, lider mondial in materie de control automatizat al sistemelor de deschidere si inchidere a locuintelor si cladirilor: motoare si sisteme de comanda destinate tehnicii de umbrire, ferestrelor, usilor de garaj si portilor de acces auto, prezinta in cadrul editiei IFA Berlin 2017 inovatii care graviteaza in jurul echipamentului TaHoma®, unitatea de comanda care permite controlul, ghidarea si programarea tuturor echipamentelor* conectate dintr-o locuinta.


Facebook vrea sa obtina bani din WhatsApp, eventual fara reclame
07 Septembrie 2017

Reteaua sociala vrea sa inceapa sa obtina bani din WhatsApp, cu baza sa masiva de 1 miliard de utilizatori zilnic.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate