Cautare
Ultimele stiri - Business

17 Iulie 2019
UniSystems anunta cu mandrie calitatea sa de partener major al Red Hat pentru regiunea Israel, Grecia si Cipru, o recunoastere primita in cadrul conferintei partenerilor Red Hat pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA), organizata la Praga in perioada 25- 27 iunie. UniSystems a fost recunoscuta pentru nivelul sau de expertiza, angajament, dedicatie si loialitate fata de tehnologia Red Hat.


16 Iulie 2019
Pionierul in domeniul calculatoarelor Fernando Corbata, care a folosit pentru prima oara parole pentru a proteja conturile utilizatorilor, a murit la varsta de 93 de ani.


16 Iulie 2019
Huawei intentioneaza sa reduca numarul locurilor de munca in SUA, a raportat Wall Street Journal, citand surse anonime.


15 Iulie 2019
Presedintele SUA, Donald Trump, a reusit in cele din urma sa isi construiasca marele zid: nu cel pe care il solicita la granita sud-vestica, ci o bariera mult mai complexa. Aceasta a fost menita pentru a bloca compania nationala de telecomunicatii din China, Huawei, sub orice mod. Trump reuseste asfel sa blocheze compania din a opera in Statele Unite si a-si construi retele in intreaga lume.


15 Iulie 2019
Romania este in cursul lansarii tehnologiei 5G pe teritoriul tarii. In cadrul dezbaterii ANCOM de la finalul anului trecut, termenul pentru licitatie a ramas sa fie stabilit pentru a doua jumatate a anului 2019. Iata-na asadar din ce in ce mai aproape de implementarea acestor servicii. Ce impact au ele asupra Romaniei, conform specialistilor?


15 Iulie 2019
Se spune ca Comisia Federala pentru Comert a aprobat o intelegere cu Facebook.


12 Iulie 2019
Responsabilitatea sociala reprezinta cheia succesului in cadrul actual si ar trebui sa fie o prioritate pentru toate afacerile care isi doresc o dezvoltare sustenabila pe termen lung. Conceptul este insa unul complex, cu multe valente si de multe ori depaseste granitele companiei. Prin urmare, este cu atat mai greu de implementat in cazul companiilor care desfasoara activitati la nivel global.


11 Iulie 2019
Odata cu lansarea sa in Bucuresti, aplicatia digitala de e-hailing Yango introduce o serie de functionalitati noi, unice pe piata de profil din Romania.


10 Iulie 2019
Cisco cumpara unul dintre furnizorii sai pentru tehnologia de interconectare optica.


09 Iulie 2019
Un roman din cinci spune ca a acceptat cel putin o data de-a lungul carierei un job mai prost platit, iar doi din cinci spun ca ar fi dispusi sa accepte un job pe mai putini bani in schimbul altor avantaje pe care le considera mai valoroase, arata datele unui sondaj efectuat de platforma de recrutare online BestJobs.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate