Cautare
Ultimele stiri - Business

19 Martie 2019
Inclus de catre Euromonitor in topul celor mai importante tendinte de consum la nivel global in 2018, conceptul co-living a devenit popular in Europa datorita stilului de viata al tinerelor generatii, iar acum reprezinta o oportunitate de business si pentru investitorii romani.


Apple raspunde acuzatiilor Spotify cu privire la App Store
18 Martie 2019

Apple a raspuns acuzatiilor Spotify potrivit carora politicile App Store ii ofera un "avantaj necinstit".

15 Martie 2019
DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche Bank din Bucuresti, si Facultatea de Automatica si Calculatoare au infiintat, sub forma unui parteneriat public-privat, primul program de master in Financial Computing la nivel national. Programul cu o durata de 2 ani este acreditat ARACIS si a fost lansat in octombrie 2018. La aceasta prima editie participa 17 studenti activi, instruiti de 20 de experti DB Global Technology.


15 Martie 2019
Bucuresti devine, timp de o saptamana, capitala tehnologiilor inovatoare si a solutiilor high-end ce vor fi prezentate in cadrul festivalului Bucharest Tech Week. Cea de-a patra editie a festivalului are loc in perioada 20 – 26 mai 2019, in doua locatii principale ultracentrale, Radisson Blu Hotel si Piata Universitatii, si conecteaza profesionisti si pasionati cu cele mai recente inovatii tehnologice. in fiecare an, zeci de organizatii preocupate de digitalizarea mediului de business se alatura festivalului creand astfel cea mai mare retea de evenimente partenere desfasurate simultan in tot Bucurestiul.


14 Martie 2019
*Din nou un finalist din Romania in cadrul concursului Milestone Kickstarter


13 Martie 2019
In topul beneficiilor pe care le primesc angajatii romani de la companiile pentru care lucreaza se numara bonusurile sau primele in bani, serviciile medicale, serviciile sau pachetele de relaxare si facilitatile cu privire la programul sau modul de lucru. Studiul a fost realizat in urma analizei a 3657 de formulare completate de angajati romani, din sapte industrii diferite. Un sondaj realizat de Undelucram.ro arata ca in 2019 angajatii isi doresc mai multe prime in bani de tipul al 13-lea salariu, prime de vacanta sau abonamente pentru servicii medicale.


13 Martie 2019
Microsoft a dat vineri in judecata Hon Hai Precision Industry, cunoscuta si drept Foxconn Technology Group, pentru drepturi de autor neplatite si pentru ca nu a depus documentele corespunzatoare.


12 Martie 2019
Acceleratorul Innovation Labs anunta cele 70 de tinere echipe de startup tehnic calificate in programul de mentorat din tara, in urma Hackathoanelor simultane din Cluj-Napoca, Iasi, Sibiu si Timisoara din acest weekend.


11 Martie 2019
Primul serviciu de car sharing de la persoana la persoana din Romania, Perpetoo, va fi disponibil incepand cu luna mai a anului 2019 in Bucuresti si in alte 3 orase mari din tara: Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara.


08 Martie 2019
Piata Data Center din Romania a inregistrat o crestere de cca 25-30% in 2018, ca urmare a investitiilor masive facute in extinderi de doi dintre cei mai relevanti operatori de telecomunicatii si a lansarii celei mai mari ferme de cryptomining. O analiza generica a pietei arata ca in 2018 au fost adaugati peste 3200 mp suprafata utila, cca 850 de rack-uri, iar puterea electrica consumata suplimentar este de cca 5 megawati. Datele au fost sintetizate pentru editia 2019 a DataCenter Forum de Tema Energy, organizatorul evenimentului si totodata liderul pietei de proiectare si constructie de Data Centere la cheie. Estimarea are la baza analiza datelor pentru principalele zece proiecte de infrastructura derulate in 2018.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate