Cautare
Ultimele stiri - Business

19 Septembrie 2019
Instant Factoring, primul fintech romanesc de micro-factoring online, publica un nou studiu despre evolutia microintreprinderilor din Romania, companii cu o cifra de afaceri de pana la 500.000 euro. Potrivit studiului, microintreprinderile din Romania isi continua traiectoria de crestere: la nivelul anului 20181 sunt 524.900 de firme active2, cu 2,5% mai multe fata de anul precedent. Acestea au realizat o cifra de afaceri totala in valoare de 129 miliarde lei si un profit de 27,5 miliarde lei (21% din cifra de afaceri si o medie de 52.390 lei per companie), in timp ce 72% din cifra de afaceri consolidata, insemnand 82.265 miliarde lei, a fost generata de companiile cu o cifra de afaceri de pana in 250.000 euro.


18 Septembrie 2019
Peste jumatate dintre angajati au in plan sa ceara o marire salariala sau sa isi caute un nou loc de munca pana la finele acestui an, nivelul insuficient al veniturilor fiind principala nemultumire a acestora, arata datele unui sondaj efectuat de platforma de recrutare online BestJobs.


Cripto-moneda Facebook Libra, verificata de bancile internationale
18 Septembrie 2019

Moneda digitala se confrunta cu intrebari din partea autoritatilor de reglementare.

17 Septembrie 2019
Atos, lider global in transformare digitala, s-a alaturat aliantei The Identity Defined Security Alliance (IDSA), o initiativa a industriei ce ajuta organizatiile sa isi valorifice investitiile existente in cybersecurity pentru a-si consolida nivelul securitatii si pentru a intari rolul autentificarii in strategiile generale de securitate.


16 Septembrie 2019
Pentru pregatirea profesionala a angajatilor lor, companiile prezente in Romania aloca in medie 1097 euro/ persoana anual pentru angajatii cu functie de management si 483 euro/ persoana anual pentru cei cu rol de executie, releva “L&D Industry Survey – Romania 2019”. Prima si singura cercetare cantitativa ce masoara tendintele in materie de invatare si dezvoltare / learning & development (L&D) din tara noastra a fost realizata, pentru platforma Learning Network, de Valeriu Frunzaru, Conferentiar si Prodecan al Facultatii de Comunicare si Relatii Publice, SNSPA, si Maria Predoiu, Antreprenor EdTech si Presedinte al Senatului IAA Romania.


16 Septembrie 2019
MoviePass, care domina la un moment dat industria, a anuntat vineri ca isi va inchide serviciul in 14 septembrie, deoarece eforturile sale de recapitalizare nu au avut succes.


Facebook Libra ar trebui blocata in Europa, sustine Franta
13 Septembrie 2019

Franta spune ca va bloca dezvoltarea monedei digitale Facebook Libra in Europa, deoarece ameninta "suveranitatea monetara" a guvernelor.

13 Septembrie 2019
Actiunile producatorului Angry Birds - compania finlandeza Rovio - au scazut cu 25% dupa ce estimarea castigurilor a fost redusa.


12 Septembrie 2019
TotalSoft, unul dintre cei mai importanti furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrala, parte a grupului Logo incepand cu anul 2016, anunta extinderea investitiilor in softul de chatbot dedicat departamentelor de HR.


12 Septembrie 2019
ANIS, Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii, anunta ca a doua editie a programului Bursele ANIS va premia 12 cadre didactice cu cate 5.000 de euro. Data limita de inscriere este 15 septembrie. Companiile care contribuie la aceste premii sunt: Adobe Romania, Atos IT Solutions and Services, Bitdefender, Cornerstone Technologie CST, DB Global Technology, Endava Romania, ENEA Services Romania, Qualitance si Wipro.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate