Cautare
Ultimele stiri - Business

19 Ianuarie 2018
In calitate de VicePresedinte pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa, (zona EMEA), Verena Rathjen isi va asuma responsabilitatea pentru a asigura succesul pe termenul lung al companiei Axis Communications, urmarind implementarea directiilor strategice ale companiei in aceasta regiune.


19 Ianuarie 2018
Ordonanta EU GDPR (General Data Protection Regulation), care inlocuieste Directiva 95/46/EC, va intra in vigoare in data de 25 mai 2018. Ea se aplica in cazul in care organizatia sau firma are sediul in UE, sau colecteaza si proceseaza date cu caracter personal ale rezidentilor din UE.


Cheltuielile software ale companiilor vor creste, datorita AI si impulsului digital
18 Ianuarie 2018

Gartner prognozeaza ca intreprinderile vor cumpara mai mult software, cheltuielile indreptandu-se catre AI si initiative digitale.

16 Ianuarie 2018
Ford a declarat ca va creste investitiile in vehiculele electrice la 11 miliarde dolari in urmatorii cinci ani, mai mult decat dublul angajamentului anterior.


15 Ianuarie 2018
Elemaster S.p.A obtine ce e mai bun din inalta disponibilitate si performantele crescute printr-o actualizare de ultima generatie a retelei furnizate de Allied Telesis.


05 Ianuarie 2018
Apple a inceput anul cu achizitionarea Buddybuild, un startup canadian care ajuta dezvoltatorii sa isi testeze si sa isi administreze aplicatiile.


05 Ianuarie 2018
Pe site-ul IT-SH.ro exista cate o categorie pentru fiecare tip de produs, in care cei interesati pot vedea modelele disponibile si pot citi descrierea acestora. In plus, pe site exista si o sectiune destinata promotiilor unde se pot gasi constant diferite produse cu discount. Preturile practicate de IT-SH sunt excelente, raportul pret/calitate fiind unul imbatabil pe piata produselor second hand.


22 Decembrie 2017
Pentru a le oferi clientilor o experienta si mai buna, Deutsche Telekom a decis sa isi modernizeze reteaua mobila cu solutii multi-standard 5G Ericsson va furniza reteaua radio multi-standard pentru una din cele doua zone Deutsche Telekom din Germania Proiectul agreat de cele 2 parti include si cele mai noi produse Ericsson Radio System pentru puncte de acces mici si macro si solutia Ericsson Network Manager Abonatii din Germania se vor putea bucura de performante de retea superioara, sustinute de o retea pregatita pentru urmatoare ageneratie de servicii si capabilitati


22 Decembrie 2017
Ixia, parte a Keysight si unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de securitate si vizibilitate a retelelor din intreaga lume, a lansat TradeVision, prima platforma de monitorizare a datelor ce combina abilitati de monitorizare a sanatatii fluxului de informatii de pe piata de capital cu functionalitati avansate de vizibilitatea a retelelor si suport pre-programat pentru sute de locatii de tranzactionare. TradeVision sustine direct companii care asimileaza in timp real date de pe piata financiara, incluzand bursele de valori, bancile de investitii, consolidatori de date de piata si companii de trading.


21 Decembrie 2017
Dupa ce s-au intrecut in creativitate intr-o competitie cu 27 de probe, in week-end-ul 15-17 decembrie 2017, peste 30 de bloggeri din toata tara s-au intalnit la Gala de premiere a finalistilor si castigatorilor SuperBlog 2017, gazduita de Royal Boutique Hotel din Poiana Brasov. Astfel, concurenti, sponsori, parteneri, juriul si organizatorii competitiei au avut prilejul de a se cunoaste si offline. Evenimentul marcheaza finalul celei de-a 15-a editii SuperBlog, cea mai longeviva competitie de blogging din Romania.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate