Cautare
Ultimele stiri - Hardware

19 Octombrie 2017
HP INC a dezvaluit cea mai puternica statie de lucru detasabila de pana acum, HP ZBook x2.


19 Octombrie 2017
OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, anunta integrarea senzorilor OPTEX RLS3060SH, a seriei de detectori de exterior Redwall SIP-IP si a encoder-ului PIE-1 cu solutia de video management Bosch DIP3000. Convergenta dintre produsele celor doua companii asigura utilizatorii de obtinerea unui nivel de securitate maxim, aplicabilitatea solutiei fiind extinsa, potrivita pentru: statii de monitorizare de la distanta, industria de petrol si gaze, armata, institutii guvernamentale, transport, logistica si retail, banci, muzee si spatii rezidentiale.


18 Octombrie 2017
Epson anunta urmatoare generatie de imprimante fara cartuse In perioada ianuarie – iunie 2017 valoarea echipamentelor cu jet de cerneala vandute de Epson in Romania a fost cu 18% mai mare decat in 2016


18 Octombrie 2017
QNAP Systems a prezentat modelul TS-453BT3, un server de stocare in retea cu patru sertare ce combina conectivitatea de mare viteza Thunderbolt 3 cu un card PCIe QM2 preinstalat, furnizand doua sloturi M.2 SATA si conectivitate 10GbE. Alaturi de ecranul OLED si iesirea HDMI 4K, TS-453BT3 le ofera profesionistilor media o solutie de stocare de inalta performanta, cu functii bogate.


O descoperire in materie de microunde ajuta la cresterea dimensiunilor hard disk-ului
16 Octombrie 2017

Capacitatile de stocare a datelor pe hard disk-uri are putea ajunge in curand pana la 40 terabyte (TB) si chiar mai mult, sustine Western Digital.

13 Octombrie 2017
Dupa ani de predictii ale analistilor din industriile de top de lume, potrivit carora PC-urile sutn pe moarte, acestea continua sa fie puternice si, potrivit ultimului raport trimestrial al analistului IDC, vanzarile din trimestrul al treilea au fost stabile si mai bune decat erau de asteptat.


12 Octombrie 2017
Xerox lanseaza un nou tip de toner (Xerox White Dry Ink), pentru cea de-a cincea statie de imprimare, optionala, a echipamentelor Xerox iGen® 5. Acest tip de toner permite adaugarea unor efecte speciale de imprimare, cum ar fi detalii in relief, text pe materiale din vinilin sau imagini in nuante opace de alb pe un fundal negru.


04 Octombrie 2017
Calitate audio de gaming premium, design ergonomic si compatibilitate pe diverse platforme


6 modalitati pentru a face un backup de date in 2017
02 Octombrie 2017

In zilele noastre avem o multime de date stocate pe dispozitivele noastre si ne miscam prin lume foarte repede, iar acest lucru aduce in discutie doua aspect legate de stocare si de backup. In primul rand, cream continut in miscare, astfel incat backupul trebuie sa fie intotdeauna disponibil si accesibil. In al doilea rand, exista o nevoie chiar mai mare de a face backup, deoarece dispozitivele se pot pierde sau se deterioreaza foarte usor. Pierderea de date costa de obicei mai mult decat pretul dispozitivului in sine, asadar, pentru a avea liniste, iata cateva exemple de solutii de backup cu plusurile si minusurile fiecareia. Cea mai buna este, desigur, o combinatie de copii de siguranta pentru a te asigura ca datele tale valoroase raman utilizabile chiar si in cazurile atat de dese de atacuri ransomware.

28 Septembrie 2017
Microsoft ar fi confirmat zvonurile ca Surface Pro LTE va ajunge pe rafturi in 1 decembrie.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate