Cautare
Ultimele stiri - Hardware

26 Iulie 2017
Xerox isi mentine pozitia de lider global privind serviciile de management al documentelor (Managed Print Services – MPS), conform ultimului raport al firmei de cercetare si analiza Quocirca. Clasamentul din 2017 marcheaza cel de-al optulea an consecutiv in care Xerox este lider pe acest segment.


20 Iulie 2017
Spatiu de stocare si memorii destinate gamerilor, oferind performante optimizate si design subtire


19 Iulie 2017
PocketBook prezinta mult asteptatul succesor din seria Aqua – e-readerul impermeabil si rezistent la praf in atractiva culoare azur – PocketBook Aqua 2. Acum cu iluminat frontal, ecran tactil HD, posibilitati de iesire audio, modul wireless Wi-Fi si 17 formate acceptate, noul dispozitiv are toate functionalitatile necesare pentru a oferi o experienta de citit avansata.


17 Iulie 2017
Performante superioare si fiabilitate, in orice moment al zilei


14 Iulie 2017
Produsele Xerox au primit patru distinctii in cadrul editiei din 2017 a premiilor Summer Pick, acordate de Keypoint Intelligence – Buyers Lab. Cele patru game de imprimante si echipamente multifunctionale de imprimare (MFP) Xerox – dintre care trei fac parte din portofoliul ConnectKey® lansat anul acesta – au fost premiate pentru functiile de crestere a productivitatii in birouri.


14 Iulie 2017
Maguay, cel mai important producator roman de sisteme de calcul (servere, sisteme de stocare, statii de lucru desktop si mobile), lanseaza astazi noile servere Maguay eXpertServer, bazate pe noua familie de procesoare Intel® Xeon® Scalable, simultan cu lansarea oficiala a tehnologiei de catre gigantul domeniului IT la nivel mondial, compania Intel.


Piata PC inregistreaza al 11-lea trimestru consecutiv de scadere a vanzarilor
14 Iulie 2017

Piata PC la nivel mondial si-a continuat spirala descendenta in cel de-al doilea trimestru al anului 2017, inregistrand al 11-lea trimestru consecutiv de scadere a vanzarilor si continuand cea mai lunga scadere din istoria industriei PC.

11 Iulie 2017
Headset-ul Oculus Rift VR a beneficiat deja de o scadere a pretului in luna martie. Acum, este vorba despre o alta scadere.


03 Iulie 2017
X12000 combina tehnologiile CinematicColor™ si Philips ColorSpark™ HLD LED pentru a oferi culori de calitate cinematografica in 8.3 milioane de pixeli


30 Iunie 2017
ASUS Republic of Gamers (ROG) a anuntat routerul Rapture GT-AC5300, un model de top conceput special pentru gaming. Echipamentul tri-band AC5300 Wi-Fi ofera 8 porturi LAN gigabit, avand un procesor quad-core de nivel desktop. Managementul retelei de jocuri este simplificat prin panoul ROG Gaming Center.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate