Cautare
Ultimele stiri - Hardware

24 Mai 2019
Procesorul mobil AMD ajunge pe Acer Nitro 5 si Swift 3.


24 Mai 2019
ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, anunta introducerea pe piata a noilor SSD-uri Kingston KC2000, destinate sistemelor de calcul performante.


23 Mai 2019
Xerox IridesseTM a primit una dintre cele mai importante distinctii la editia din 2019 a European Digital Press Association Awards: premiul EDP Cut Sheet Printer pentru inovatie in productia digitala.


Arduino a dezvaluit patru placi puternice si ieftine
22 Mai 2019

Arduino a anuntat patru noi placi Nano bazate pe microcontrollere, care vor fi disponibile pentru dezvoltatori si producatori la sfarsitul lunii iulie.

17 Mai 2019
BenQ, liderul global pe piata de video proiectoare cu tehnologie DLP, prezinta noul membru al familiei Home Cinema, videoproiectorul DLP CinePrime W2700. Acesta ofera imagini la o calitate exceptionala, performanta de neegalat la reproducerea culorilor si optiuni de customizare pentru pasionatii de filme. Este primul videoproiector DLP 4K Home Cinema din lume care ofera spectrul de culoare DCI-P3. Mai mult, regasim aici si tehnologia BenQ CinematicColor, un suport optimizat pentru HDR-PRO si o calibrare individuala a culorilor direct din fabrica.


17 Mai 2019
ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO, specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, anunta lansarea in Romania a sistemului wireless care are in centru camera PTZ de dimensiunea unei palme cu zoom optic 5x si intrari/ iesiri pentru dispozitive wireless, precum senzori si butoane, toate conectate prin tehnologie Z-Wave Plus®.


O noua defectiune a chip-urilor Intel expune din nou PC-urile dvs.
16 Mai 2019

Defectiunile Meltdown si Spectre au fost doar inceputul, sustin cercetatorii.

13 Mai 2019
Wacom completeaza seria sa avansata de tablete grafice oferind acum Intuos Pro in format mic, mediu si mare, potrivite pentru orice stil de lucru, servieta sau birou.


09 Mai 2019
• Laptopuri subtiri si usoare, cu rame aproape invizibile pe cele patru laturi pentru o experienta vizuala captivanta • Bazate pe procesoarele Intel Core din generatia a 8-a si grafica discreta NVIDIA GeForce MX130 • Design inovator cu balamaua ErgoLift pentru tastarea confortabila; anumite modele VivoBook 14 (X412) includ optional touchpad-ul NumberPad.


09 Mai 2019
Tehnica de supraveghere video este utilizata pe scara larga in scenarii variate si cu scopuri complexe. Solutiile de analiza video si aplicatiile de marketing bazate pe date colectate cu ajutorul camerelor sunt in acest context tot mai des intalnite, dar rolul de baza, acela de protectie a persoanelor si bunurilor, ramane in continuare principala preocupare a utilizatorilor din toate domeniile de activitate. Iar implementarile pot fi diferite ca abordare de la un caz la altul, de la o locatie la alta, in functie de necesitati si mediu inconjurator.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate