Cautare
Ultimele stiri - Hardware

26 Iunie 2017
Maguay, cel mai important producator roman de servere si statii de lucru anunta o noua promotie la statiile de lucru bazate pe solutiile profesionale cu NVIDIA Quadro, destinate cercetarii, proiectarii asistate pe calculator si creatiei de continut digital (aplicatii CGI si DCC).


23 Iunie 2017
Xerox continua seria de lansari de produse cu tehnologia ConnectKey® incorporata si aduce pe piata din Romania echipamentele multifunctionale de imprimare (MFP) Xerox® AltaLink® C8000. Tehnologia Xerox ConnectKey transforma imprimantele traditionale in asistenti inteligenti si conectati pentru birou, care se adapteaza nevoilor in schimbare ale business-urilor moderne.


22 Iunie 2017
Castile de gaming din gama RIG vin cu posibilitatea activarii exclusive a tehnologiei Dolby Atmos pentru o trecere de la sunetul surround la cel full spatial


21 Iunie 2017
Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunta integrarea unei variante imbunatatite a Wide Dynamic Range (WDR) de catre noi camere Axis. WDR are rolul de a echilibra scenele foarte intunecare cu cele suprailuminate dintr-o imagine. Scopul acestei functii in supravegherea video este de a ajuta la surprinderea de detalii ce pot conduce la identificari vizuale.


Un Apple 1 functional, primul computer Apple, s-a vandut cu 355.000 dolari
21 Iunie 2017

Credeti ca un MacBook nou este scump? Saptamana trecuta, un Apple 1 Personal Computer din 1976, functional, s-a vandut pentru 355.000 dolari in cadrul unei licitatii gazduite de Christie's New York

20 Iunie 2017
Pe masura ce tot mai multi oameni se obisnuiesc cu realitatea virtuala si realitatea augmentata, cele doua tendinte vor creste in urmatorii cinci ani.


15 Iunie 2017
Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunta imbunatatirea tehnologiei de compresie Zipstream. Modificarile au fost realizate pentru a sustine cerintele de transmitere si de stocare ale camerelor panoramice si a celor cu senzor 4K. Tehnologia Zipstream poate reduce latimea de banda si capacitatea de stocare necesara cu peste 50%.


14 Iunie 2017
ADATA® Technology, producator de top de module DRAM de inalta performanta, produse NAND Flash si accesorii mobile, anunta astazi lansarea noilor memorii USB UC360 si UC370 de tip “on the go” (OTG). Cu ajutorul protocolului OTG, ambele modele asigura o conectivitate rapida si fara nevoie de drivere suplimentare, fiind compatibile cu orice dispozitiv echipat cu port USB. Ambele modele sunt produse de tip 2-in-1, UC360 are USB-A si Micro USB, iar UC370 combina USB-A cu USB-C. Transferul de date se face la viteze USB 3.1, ambele dispozitive fiind create pentru durabilitate si compatibilitate cu dispozitive cu Windows, Mac OS, Android si o serie de platforme cum ar fi consolele de jocuri sau televizoarele inteligente. Consumatorii pot alege intre versiuni cu capacitate de 16GB, 32GB sau 64GB.


12 Iunie 2017
iFixit a dezvaluit ca noul iMac are atat RAM detasabil, cat si CPU modular.


09 Iunie 2017
Construit pentru performante de varf in medii dure, switch-ul IE300 furnizeaza performantele si fiabilitatea cerute de instalarile in mediul industrial din era Internet of Things (IoT).


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate