Cautare
Ultimele stiri - Internet

Brave promite ca site-urile se vor incarca de 20 de ori mai rapid cu noul mod SpeedReader
19 Noiembrie 2018

Paginile web simplificate se incarca de 20 pana la 27 ori mai rapid, sustine start-up-ul. Instrumentul bazat pe AI protejeza, de asemenea, mai bine viata privata.

19 Noiembrie 2018
Serviciul de protectie a contului Firefox Monitor este disponibil in 26 de limbi.


16 Noiembrie 2018
DefCamp, cea mai mare conferinta de securitate cibernetica din Europa Centrala si de Est, a avut loc la Bucuresti, in intervalul 8 – 9 noiembrie. Peste 1.800 de participanti din toate colturile lumii au participat la workshop-urile si prezentarile sustinute de expertii in securitate cibernetica invitati, iar activarile din Hacking Village au fost in centrul atentiei.


14 Noiembrie 2018
Te-ai intrebat de ce unele campanii digitale au succes, iar altele abia sunt apreciate chiar si de echipa de creatie?


Facebook nu a reusit sa monitorizeze gestionarea de catre parteneri a datelor utilizatorilor
14 Noiembrie 2018

Reteaua sociala a acordat producatorilor de dispozitive acces special la datele personale ale utilizatorilor, insa nu a reusit sa controleze folosirea acestor date, potrivit The New York Times.

13 Noiembrie 2018
Cresterea traficului pe website-ul pe care il detii este esentiala daca vrei ca afacerea ta sa devina cunoscuta si sa se bucure de tot mai mult succes. Din pacate, insa, din dorinta de a atrage cat mai multi vizitatori, poti comite cateva greseli care mai tare iti vor pune bete in roate.


12 Noiembrie 2018
Reteaua sociala doreste sa extinda comunitatile online la evenimente offline.


08 Noiembrie 2018
Ministerul Educatiei din Romania va derula un program cu scopul de implementare a tehnologiei WiFi in 4500 de scoli la nivel national, urmarindu-se astfel realizarea unei platforme nationale integrate de tip campus. Aceasta va asigura accesul wireless atat la retelele de date interconectate, cat si la Internet, permitand elevilor si profesorilor sa se informeze si sa comunice rapid,intr-un cadru modern si eficient. Valoarea totala anuntata a investitiei se ridica la 210 milioane de lei, adica echivalentul a circa 45 de milioane de euro.


Google usureaza stergerea istoricului cautarilor
26 Octombrie 2018

O actualizare de confidentialitate va ofera mai mult control asupra reclamelor pe care le vedeti si a informatiilor salvate de Google.

25 Octombrie 2018
Facebook a declarat ca in doar trei luni, 8,7 milioane de imagini cu nuditate infantila au fost eliminate de catre moderatorii sai.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate