Cautare
Ultimele stiri - Internet

18 Septembrie 2017
Urmatoarea actualizare majora a browserului mobil si web Google Chrome va bloca redarea automata a majoritatii videoclipurilor pe internet.


UE preseaza retelele sociale sa elimine continutul ilegal
15 Septembrie 2017

Google, Facebook si Twitter au un set nou de linii directoare carora sa se conformeze


14 Septembrie 2017
Protestele politice au fost organizate folosind instrumentul de management Facebook Events, potrivit The Daily Beast.


12 Septembrie 2017
Gigantul tech Google a contestat amenda de 2,4 miliarde de euro care i-a fost aplicata de catre Comisia Europeana in iunie.


08 Septembrie 2017
La noua ani de la lansare, comunitatea SuperBlog, cea mai longeviva competitie de blogging din Romania, se pregateste pentru a 15-a editie. La 1 septembrie a.c. s-au deschis inscrierile, iar bloggerii deja s-au aliniat la start pentru o noua experienta bogata in adrenalina, premii si socializare, in care vor invata cum sa scrie pentru a „seduce” deopotriva brandurile si cititorii si cum pot dezvolta parteneriate. Se anunta o toamna intensa in blogosfera.


05 Septembrie 2017
Website-ul si aplicatia Instagram a trebuit sa isi ceara scuze pentru un bug pe care un hacker l-a gasit pentru a expune informatii personale ale utilizatoilor, inclusiv e-mail-urile si numerele de telefon ale acestora.


23 August 2017
Este sistemul dvs. de supraveghere vulnerabil la amenintarile venite din reteau de internet?


21 August 2017
Google a introdus o noua functie de cautare pentru aplicatia sa mobila pe Android si in browserul sau Chrome pentru Android.


10 August 2017
Facebook a retras in liniste Lifestage la cateva saptamani dupa prima aniversare a retelei sociale destinate adolescentilor.


09 August 2017
Mozilla Foundation a anuntat lansarea celei mai recente versiuni a browserului Firefox (versiunea 55), completata cu suport WebVR.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate