Cautare
Ultimele stiri - Internet

10 August 2017
Facebook a retras in liniste Lifestage la cateva saptamani dupa prima aniversare a retelei sociale destinate adolescentilor.


09 August 2017
Mozilla Foundation a anuntat lansarea celei mai recente versiuni a browserului Firefox (versiunea 55), completata cu suport WebVR.


07 August 2017
Facebook a confirmat ca a trecut la sisteme de retele neuronale pentru a efectua traduceri pe reteaua sa sociala.


04 August 2017
Facebook isi intensifica eforturile in lupta impotriva stirilor false


YouTube redirectioneaza cautarile pentru clipuri video IS
24 Iulie 2017

YouTube a declarat ca va redirectiona persoanele care cauta "propaganda extremista violenta" si le va oferi clipuri video care denunta terorismul

20 Iulie 2017
QNAP a lansat in mod oficial Browser Station, o aplicatie ce ajuta utilizatorii sa evite restrictiile geografice si setarile VPN complexe atunci cand acceseaza datele pe acelasi LAN cu serverul QNAP NAS.


17 Iulie 2017
Guvernul australian implementeaza legi care vor presa gigantii din domeniul tehnologiei precum Facebook si Google sa decripteze mesajele pentru anchete teroriste si penale, a anuntat vineri premierul Malcolm Turnbull, informeaza ABC.


13 Iulie 2017
Facebook a inchis pagini care ofera marijuana spre vanzare in Alaska, infuriind afacerile care le conduc, care sustin ca au fost autorizate sa vanda.


29 Iunie 2017
Peste un sfert din populatia lumii foloseste acum Facebook in fiecare luna, sustine reteaua sociala


Twitter detecteaza revoltele mai repede decat politia, arata un studiu
29 Iunie 2017

Serviciul social media poate identifica o infractiune cu peste o ora mai rapid decat politia, prin intermediul rapoartelor, potrivit cercetatorilor de la Universitatea Cardiff.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate