Cautare
Ultimele stiri - Internet

21 Septembrie 2018
Facebook a primit un termen limita pentru a oferi mai multe informatii cu privire la ceea ce se face in privinta datelor utiliztorilor, sau se va confrunta cu sanctiuni din partea Comisiei Europene.


YouTube permite acum parintilor sa decida exact ce anume pot viziona copiii
17 Septembrie 2018

YouTube Kids a lansat o noua functie joi, care permite parintilor sa selecteze videoclipurile si canalele la care pot avea acces copiii lor. Noile controale parentale sunt disponibile la nivel mondial pe Android si vor fi lansate in curand pe iOS.

17 Septembrie 2018
La un deceniu de la lansare, SuperBlog ii invita iar pe bloggeri sa-si exploreze creativitatea si sa-si perfectioneze abilitatile de comunicare intr-o noua editie cu probe incitante, premii atractive si adrenalina din plin. inscrierile au inceput la 1 septembrie 2018 si peste 70 de bloggeri s-au aliniat deja la start.


12 Septembrie 2018
Linsarile din Rainpada, India, au transformat satul intr-o localitate fantomatica, a raportat BuzzFeed News.


China are o instanta dedicata internetului
11 Septembrie 2018

Cu 800 milioane de utilizatori internet, numar in continua crestere, China se confrunta cu multe dispute online intre cetateni.

11 Septembrie 2018
Computerele si Internetul ofera oportunitati uriase pentru o invatare mai buna. Cheia pentru a profita de aceste oportunitati sunt competentele digitale si astfel, este esential ca elevii si profesorii sa isi dezvolte abilitati ITC solide, pentru a beneficia de tehnologie. Elevii pot sa faca un pas inainte si sa obtina certificarea internationala ECDL (European Computer Driving Licence). Astfel, competentele lor digitale sunt recunoscute la nivel global, certificate pe termen nelimitat si au posibilitatea de a echivala proba de Competente digitale din cadrul Bacalaureatului cu ECDL PROFIL BAC. Pana acum, peste 80 000 de elevi au beneficiat deja de aceasta oportunitate. Mai mult, daca elevii se inscriu si sustin cel putin un examen ECDL in perioada 10 septembrie - 14 decembrie 2018, pot castiga unul dintre premiile oferite de ECDL ROMANIA.


07 Septembrie 2018
Presedintele Donald Trump a atacat din nou companiile social media, acuzandu-le ca au intervenit in alegerile din 2016 si 2018, fara a prezenta dovezi care sa ii sustina afirmatiile.


Google lanseaza un instrument AI pentru a identifica online imagini privind abuzuri sexuale asupra minorilor
05 Septembrie 2018

API-ul gratuit va ajuta la eliminarea mai rapida a materialului ilegal, sustine Google.

31 August 2018
Acum puteti tine pasul cu emisiunile preferate Facebook Watch si in afara SUA.


Facebook suspenda 400 de aplicatii si interzice una intr-o ancheta privind utilizarea datelor
24 August 2018

Facebook a suspendat 400 si a interzis una dintre miile de aplicatii pe care le-a analizat de cand a inceput scandalul Cambridge Analytica privind impartasirea datelor, din martie, a declarat joi compania.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate