Cautare
Ultimele stiri - Internet

Pot parolele grafice sa ne asigure securitatea online?
17 Iulie 2018

Oamenii inca nu se pricep la parolele bazate pe text. Exista o cale mai buna? Daca am putea sa spunem o poveste pe care doar noi o stim folosind imagini?

YouTube cheltuieste 25 milioane de dolari pentru a lupta impotriva stirilor false
11 Iulie 2018

YouTube a anuntat luni un angajament in valoare de 25 milioane de dolari pentru a lupta cu stirile false pe platforma sa, parte a initiativei Google Neews de 300 milioane de dolari, lansata in martie.

Twitter suspenda 1 milion de conturi pe zi in lupta impotriva dezinformarii, potrivit unui articol
09 Iulie 2018

Se pare ca Twitter isi intensifica lupta impotriva conturilor false prin suspendarea a peste 1 milion de conturi pe zi in ultimele luni.

AI dezvaluie potentiale probleme ale Amazon si Facebook privind conformarea la normele GDPR
06 Iulie 2018

Software-ul AI a descoperit incalcari suspectate GDPR de catre Alphabet, Amazon si Facebook.

Google explica confidentialitatea Gmail, in urma controverselor
05 Iulie 2018

Google a raspuns marti la reactiile cu privire la Gmail, dupa ce s-a raportat ca angajatii unor producatori de aplicatii pot citi e-mail-urile oamenilor.

Mesajele Gmail, citite de terte parti
04 Iulie 2018

Google a confirmat ca e-mail-urile private trimise si primite de catre utilizatorii Gmail pot fi uneori citite de catre terti dezvoltatori de aplicatii.

04 Iulie 2018
Facebook a recunoscut existenta unei probleme in reteaua sa, care presupune ca persoanele blocate au fost deblocate temporar.


03 Iulie 2018
Volumul mare de titluri si zonele pe care le ating - orice de la jocuri la masini self-driving la politica - subliniaza modul in care tehnologia ne-a preluat in mod constant viata. Chiar daca este vorba despre dezbaterile privind neutralitatea retelelor sau despre fenomentul Fortnite, este posibil sa fi fost afectati de una dintre aceste povestiri.


Facebook, Google si Microsoft folosesc
02 Iulie 2018

Se sustine ca Google si Facebook ii pacalesc pe utilizatorii europeni sa impartaseasca mai multe informatii personale decat stiu.

29 Iunie 2018
Keysight Technologies, Inc. (NYSE: KEYS) una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume care ajuta companii, furnizori de servicii si administratii guvernamentale sa accelereze inovatia pentru o lume mai conectata si mai sigura, a anuntat ca Ixia, a Keysight Business a lansat cea mai noua editie a 2018 Security Report. Acesta evidentiaza cele mai recente descoperiri in materie de securitate facute de centrul de cercetare Application and Threat Intelligence (ATI), analizand cat de expuse la riscuri cibernetice devin companiile pe masura ce isi muta in cloud o parte tot mai mare a activitatii.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate