Cautare
Ultimele stiri - Internet

YouTube redirectioneaza cautarile pentru clipuri video IS
24 Iulie 2017

YouTube a declarat ca va redirectiona persoanele care cauta "propaganda extremista violenta" si le va oferi clipuri video care denunta terorismul

20 Iulie 2017
QNAP a lansat in mod oficial Browser Station, o aplicatie ce ajuta utilizatorii sa evite restrictiile geografice si setarile VPN complexe atunci cand acceseaza datele pe acelasi LAN cu serverul QNAP NAS.


17 Iulie 2017
Guvernul australian implementeaza legi care vor presa gigantii din domeniul tehnologiei precum Facebook si Google sa decripteze mesajele pentru anchete teroriste si penale, a anuntat vineri premierul Malcolm Turnbull, informeaza ABC.


13 Iulie 2017
Facebook a inchis pagini care ofera marijuana spre vanzare in Alaska, infuriind afacerile care le conduc, care sustin ca au fost autorizate sa vanda.


29 Iunie 2017
Peste un sfert din populatia lumii foloseste acum Facebook in fiecare luna, sustine reteaua sociala


Twitter detecteaza revoltele mai repede decat politia, arata un studiu
29 Iunie 2017

Serviciul social media poate identifica o infractiune cu peste o ora mai rapid decat politia, prin intermediul rapoartelor, potrivit cercetatorilor de la Universitatea Cardiff.

28 Iunie 2017
Cea mai recenta editie Ericsson Mobility Report anticipeaza ca, pana in 2022, numarul de utilizatori de internet mobil in banda larga va creste cu 2,6 miliarde – echivalentul, in medie, a adaugarii a un milion de utilizatori noi in fiecare zi LTE (cunoscuta si ca 4G) va fi tehnologia de acces dominanta in 2018, lucru care o face sa fie tehnologia mobila cu cea mai rapida dezvoltare din istorie Traficul de date inregistrat in retele mobile a crescut cu 70% intre primul trimestru din 2016 si sfarsitul primului trimestru din 2017


26 Iunie 2017
Compania a anuntat vinri ca va inceta sa mai scaneze inbox-urile Gmail in scopul directionarii reclamelor.


26 Iunie 2017
Cu Instagram, poate fi totul sau nimic. Cu doar doua setari de confidentialitate - optiuni de cont public si privat - alegerile dvs. sunt limitate. Puteti avea un profil public, care poate fi urmarit de toata lumea, sau un cont privat, unde puteti posta doar pentru cei care va urmaresc si puteti bloca multi alti posibili urmaritori, care nu trimit o cerere ulterioara.


20 Iunie 2017
Cercetarea realizata de KPMG descrie situatia actuala cu privire la includerea de informatii despre securitatea cibernetica in rapoartele anuale a peste 800 dintre cele mai mari companii din 28 de tari, inclusiv Romania.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate