Cautare
Ultimele stiri - Internet

15 Martie 2019
Google a inclus motorul privat de cautare DuckDuckGo in lista sa actualizata de motoare de cautare prestabilite poentru Chrome 73, lansata marti de catre gigantul in materie de cautare. TechCrunch a raportat aceasta informatie anterior.


Firefox Send va permite sa impartasiti fisiere de 1GB
13 Martie 2019

In 2017, Mozilla a experimentat un serviciu care va permite sa transferati fisiere de 1GB prin impartasirea unei adrese web cu destinatarul. Firefox Send a iesit din perioada de testare si se bucura de o limita de 2,5GB daca va logati in contul Firefox.

08 Martie 2019
Declinul este mai puternic in randul tinerilor utilizatori, potrivit Edison Research.


La revedere parole? WebAuthn este acum un standard web oficial
06 Martie 2019

WebAuthn a devenit un standard web oficial pentru login-uri, au declarat luni World Wide Web Consortium si FIDO Alliance.

06 Martie 2019
Numarul atacurilor phishing este in crestere, mai mult decat dublandu-se in ultimele luni, unul din 61 de e-mail-uri din inbox-urile corporative continand un URL rau intentionat.


01 Martie 2019
Reteaua sociala sustine ca noua caracteristica va ajuta prietenii sa se intalneasca pentru evenimente reale.


Brave foloseste cu 35% mai putina energie decat Chrome pentru Android, sustine startup-ul
28 Februarie 2019

Versiunea Android a browserului Brave foloseste cu 35% mai putina energie decat Google Chrome pe website-urile ad-heavy, a declarat Brave miercuri, evidentiind o diferenta majora intr-o lume in care trebuie adesea sa fim atenti la bateria telefoanelor noastre.

25 Februarie 2019
In luna februarie 2019 s-a lansat EduMarket, o platforma online de tip marketplace din domeniul educatiei nonformale, in care va este facilitat accesul la cele mai cautate si apreciate cursuri, ateliere si tabere de dezvoltare personala


14 Februarie 2019
Portalul studentesc este la ora actuala prima alegere pentru studentii din Romania si reprezinta un reper important pentru acestia in mediul online. Site-ul a avut un parcurs cel putin interesant, in comparatie cu alte pagini web de acelasi profil. A fost dezvoltat de un student acum aproape 10 ani, in camera de camin. Astfel, totul a inceput in campusul din Constanta si s-a extins rapid in alte orase din tara. A devenit o retea sociala unica, 100% romaneasca, avand zilnic mii de utilizatori. Ultimele statistici din Google Analytics, alaturi de planurile de dezvoltare pe 2019, prevad aproape 2 milioane de utilizatori pana la finele anului.


13 Februarie 2019
Experimentul ar pastra datele in interiorul tarii, in loc sa le directioneze la nivel international.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate