Cautare
Ultimele stiri - Jocuri

Mini Super Nintendo este pe drum, arata un articol
20 Aprilie 2017

Ca urmare a succesului mini NES Classic, compania intentioneaza sa lanseze o versiune Super Nintendo in acest an, potrivit site-ului Eurogamer.

Nintendo vinde aproape un milion de console Switch in prima luna
18 Aprilie 2017

Peste 900.000 de unitati Switch au fost vandute pana acum in America de Nord, ceea ce face ca acesta sa fie cea mai rapid vanduta consola Nintendo de pana acum.

07 Aprilie 2017
Anul trecut, Sony a lansat PlayStation 4 Pro, o versiune mai puternica a PS4, care permite jucatorilor sa joace anumite jocuri la rezolutii mai mari. Microsoft are Xbox One S si Xbox One. Insa Project Scorpio - care va sosi in patrulea trimestru al anului 2017 - ar trebui sa duca lucrurile la un cu totul alt nivel.






24 Martie 2017
Popularul joc smartphone Super Mario Run este acum disponibil pe dispozitivele Android, a declarat Nintendo miercuri.






Super Mario Run ajunge pe Android in aceasta saptamana
21 Martie 2017

Dupa 3 luni de exclusivitate Apple, Super Mario Run va ajunge in sfarsit pe Android. Jocul se va lansa in 23 martie, potrivit unui tweet Nintendo de vineri.

Sony intentioneaza sa permita proprietarilor PC sa joace jocuri PS4
15 Martie 2017

Sony a anuntat ca intentioneaza sa permita proprietarilor PC sa joace jocuri PlayStation4 (PS4) pe computerele lor de acasa.

10 Martie 2017
ASUS organizeaza cel mai lung turneu offline de gaming din Romania, in perioada 10 Martie - 2 Aprilie 2017, in Plaza Mall Bucuresti. Pasionatii de gaming din capitala si nu numai, sunt asteptati sa testeze cele mai puternice sisteme ASUS ROG si sa participe la turneele de CS:GO, FIFA si Hearthstone. Cei mai buni dintre acestia vor fi premiati cu rucsacuri ROG Shuttle, casti Cerberus si tastaturi ASUS GK100.






09 Martie 2017
Nintendo Switch a devenit cea mai rapid vanduta consola a companiei japoneze din ultimii ani si, posibil, cea mai rapid vanduta consola vreodata, potrivit mai multor rapoarte.






Proprietarii Nintendo Switch se plang cu privire la pixelii morti
08 Martie 2017

Mii de proprietari ai noii console Nintendo, Switch, s-au plans cu privire la pixeli morti sau blocati, care ii distrage si creeaza patrate intunecate pe ecranele lor.

07 Februarie 2017
Firma japoneza a incetat in mod oficial sa produca Wii U, cea mai prost vanduta consola de jocuri a companiei de pana acum.






Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.



Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate