Cautare
Ultimele stiri - Jocuri

20 Octombrie 2017
Cu o saptamana inainte de lansarea marelui joc Switch, Super Mario Odyssey, consola a beneficiat de o importanta actualizare software. Aceasta adauga cateva noi functii interesant de incercat, insa nu abordeaza o problema persistenta.


Ataribox va avea AMD in interior, va functiona pe Linux si va costa sub 300 dolari
27 Septembrie 2017

Atari face mai multe dezvaluiri cu privire la viitoarea sa consola retro-gaming.

21 Septembrie 2017
ASUS va organiza in perioada 21-24 septembrie 2017, in centrul comercial City Park Mall din Constanta, evenimentul de gaming Join the Republic, o ocazie perfecta pentru cei care doresc sa testeze noile dispozitive ASUS de ultima generatie.


13 Septembrie 2017
Daca nu ati reusit sa obtineti un NES Classic, veti avea aceasta sansa anul viitor.


11 Septembrie 2017
Calatoria pentru "a-i prinde pe toti" in jocul de realitate augmentata Niantic va ajuta sa va reduceti nivelul de stres si ar putea avea "efecte pozitive" asupra sanatatii dvs. mintale, potrivit rezultatelor publicate joi de Universitatea Tokyo din Japonia.


07 Septembrie 2017
PUBG a vandut oficial 10 milioane de copii incepand cu luna martie, ceea ce reprezinta o realizare pentru orice joc care nu contine in numele sau cuvintele "Grand Theft Auto", "Mario", "Call of Duty" sau "Pokemon".


04 Septembrie 2017
A fost lansata o consola hibrid Atari, care este programata sa soseasca la timp pentru Craciun


22 August 2017
Microsoft a dezvaluit Xbox One X Editia Project Scorpio in cadrul conferintei de presa Gamescom duminica. Singurele sale diferente sunt de ordin estetic, editia limitata a dispozitivului purtand brandul "Project Scorpio" atat pe consola, cat si pe controller, alaturi de un nou model exterior si un stand vertical.


31 Iulie 2017
Firma japoneza de gaming Nintendo a vandut 4,7 milioane de console Switch, de la lansarea din luna martie


27 Iulie 2017
Gigantul gaming japonez Nintendo a sustinut ca a revenit la profit in primul trimestru al anului, datorita cererii puternice pentru consola Switch.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate