Cautare
Ultimele stiri - Jocuri

17 Aprilie 2018
Remake-urile retro sunt in voga, asa cum s-a observat in recentele lansari Blade Runner, Star Wars si ale primelor console Nintendo. Acum, Sega vrea sa intre in actiune cu Mega Drive Mini.


16 Aprilie 2018
A fost rezolvata o intrerupere a serverului care a impiedicat jucatorii sa joace modul Fortnite Battle Royale


10 Aprilie 2018
Daca v-ati dorit sa jucati un joc video modern in lumea magica creata de J.K. Rowling, nu veti avea mult de asteptat - primele roade ale unui acord recent de a produce o serie de jocuri video Harry Potter vor sosi in 25 aprilie.


04 Aprilie 2018
Cei mai buni jucatori de Clash Royale din lume vor lupta in curand pentru premiul cel mare.


28 Martie 2018
Echipat, in versiunea de top, cu un procesor cu 18 nuclee si 4 procesoare grafice, Acer Predator Orion 9000 este o platforma extrema pentru jocurile video si crearea de continut.


27 Martie 2018
In asteptarea episodului cu numarul cinci al seriei Ubisoft’s Far Cry, ce va fi lansat oficial pe 27 Martie, Trust si Ubisoft si-au unit fortele pentru a oferi jucatorilor o experienta de neuitat. in noul episod al seriei Far Cry, Joseph Seeed, liderul unui cult periculos, a pus stapanire pe zona linistita Hope County, Montana. Este datoria ta sa conduci rezistenta si sa eliberezi locuitorii de sub dominatia violenta a cultului. Pentru a stapani mai bine universal Far Cry, Trust si Ubisoft au creat pachete speciale continand periferice de gaming si o copie digitala a jocului in editie standard de PC.


21 Martie 2018
Ataribox, mult-asteptata renastere a consolei de jocuri Atari 2600, se numeste acum oficial Atari VCS.


14 Martie 2018
Nintendo a actualizat Switch pentru a fi mai usor pentru fanii consolei hibrid sa adauge contacte de pe Facebook si Twitter in lista lor de prieteni.


07 Martie 2018
ASUS si Plaza Romania vor organiza cel mai lung turneu de gaming din Romania. Vizitatorii si fanii Republic of Gamers sunt asteptati in perioada 7 martie - 17 aprilie 2018, in Plaza Romania, la etajul 1, unde vor avea parte de cel mai lung maraton de gaming ROG. JOIN THE REPUBLIC @ Plaza Romania 2018 este un eveniment de amploare, ce va reuni competitii de FIFA18, CS:GO, PUBG, Hearthstone, dar si sesiuni Free To Play deschise oricui doreste sa vada la lucru cele mai performante sisteme de gaming.


05 Martie 2018
Compania din spatele jocului mobil popular Angry Birds si-a inchis studioul din Londra, dupa ce a avertizat ca profiturile sale ar putea scadea.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate