Cautare
Ultimele stiri - Mediu

Facebook, Google si altii abordeaza traficul online de animale salbatice
09 Martie 2018

Coalitia Globala pentru Oprirea Traficului Online de Animale Salbatice se mandreste cu o lista care contine marile companii din domeniul tehnologiei. Obiectivul este lupta impotriva braconierilor prin oprirea comertului electronic cu produse animale ilegale.

01 Martie 2018
Poluarea nu afecteaza doar aerul, ci si monumentele amplasate in jurul orasului.


09 Februarie 2018
Stiati ca fiecare cetatean al Uniunii Europene produce in medie circa jumatate de tona pe an de deseuri menajere? Iar in Uniunea Europeana traiesc peste 500 de milioane de cetateni. In plus, pe langa deseurile menajere, exista circa 900 de milioane tone de deseuri rezultate din constructii, precum si 95 de milioane de tone de deseuri produse in sectoarele de mediu si energie. Toate aceste cantitati de deseuri au un impact enorm asupra mediului, provocand poluarea, gaze cu efect de sera, precum si pierderi importante de materie prima.


20 Decembrie 2017
Gigantul in domeniul tehnologiei incearca sa utilizeze inteligenta artificiala pentru a transforma cantitati masive de date brute despre clima, apa, agricultura si biodiversitate in informatii utile.


15 Noiembrie 2017
Viitorul SUA in Acordul Climatic de la Paris ar putea fi incert, insa Microsoft isi continua eforturile


19 Septembrie 2017
Peste 4000 de centre dotate cu infrastructura de colectare a deseurilor de la populatie la nivel national, 50.000 tone deseuri de echipamente electrice si electronice (DEEE) colectate si reciclate la standarde europene de protectie a mediului, aproape 100 de campanii de constientizare derulate, 3 aplicatii mobile pentru sistemele de operare Android si iOS printre care un instrument util ce orienteaza utilizatorii spre cel mai apropiat centru de reciclare, 5 proiecte europene, primul program de educatie ecologica implementat in peste 1100 de scoli care recicleaza activ, primul centru de colectare selectiva pe 10 fractii in Bucuresti, sute de parteneriate si o comunitate de zeci de mii de oameni responsabili si implicati in domeniul mediului si luptei impotriva schimbarilor climatice. Acesta este bilantul Asociatiei Environ la 10 ani de la infiintare, un bilant de succes construit cu eforturi sustinute.


10 Iulie 2017
ECOSUNT este primul software romanesc integrat, destinat companiilor din domeniul managementului deseurilor


07 Iunie 2017
Impactul este echivalent cu cel pe care l-ar avea 32 de milioane de copaci in 10 ani


24 Aprilie 2017
Datorita colectarii selective a deseurilor, compania a redus amprenta de carbon cu 548 kg CO2


Japonia recicleaza telefoanele vechi pentru a face medalii pentru Jocurile Olimpice din 2020
17 Februarie 2017

Guvernul japonez are planuri mari pentru telefoanele uzate.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate