Cautare
Ultimele stiri - Mediu

19 August 2019
National Oceanic and Atmospheric Administration a confirmat acum: iulie 2019 a fost cea mai fierbinte luna inregistrata pe planeta noastra.


Google se angajeaza sa includa materiale reciclate in toate dispozitivele sale de consum pana in 2022
06 August 2019

Google sustine ca incearca sa isi reduca amprenta de carbon.

26 Iulie 2019
Insemnul de merit marcheaza nevoia urgenta de actiune pentru protejarea biodiversitatii


25 Iulie 2019
Concluzii privind realizarea unui standard roman original privind compostul01 Iulie 2019
Brother, unul dintre cei mai mari furnizori de solutii pentru mediul de afaceri, a acordat recent premiul pentru cea mai aplicativa lucrare de disertatie din cadrul programului de master din cadrul facultatii de imbunatatiri Funciare si Ingineria Mediului, Universitatea de stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti (USAMVB).


27 Iunie 2019
#Culoripecalededisparitie – o platforma de implicare pentru protejarea biodiversitatii din Romania


26 Iunie 2019
WWF impreuna cu partenerii din proiectul TRANSGREEN sustin dezvoltarea unei retele nationale de transport eficienta si cu impact de mediu redus


24 Iunie 2019
Peste 50 de tone de aparatura electrica veche si baterii uzate au fost predate spre reciclare in cadrul Campaniei de Educatie Ecologica si Mediu “ECOATITUDINE” - Editia 2019, organizata de Revista Infomediu Europa si FEDERAtIA ASOCIAtIILOR DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARa (FADI), Asociatia BRAINSTORMING, SC RECICLYNG INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L, SC ELECTRO IRMA TOP SRL, SC NETWORK ECOLOGIC DISTRIBUTION SRL, in parteneriat cu Rafinaria Petrotel – Lukoil, Asociatia Environ, Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor (SNRB) si Asociatia RECOLAMP.


10 Mai 2019
Cetatenii UE consuma 20% din resursele naturale ale planetei, desi reprezinta doar 7% din populatia lumii. Acest consum este direct responsabil pentru fenomenele meteo extreme resimtite din ce in ce mai des pe continent. Este important sa ne asiguram ca UE atinge emisii nete zero pana in 2040.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate