Cautare
Ultimele stiri - Mediu


01 Iulie 2019
Brother, unul dintre cei mai mari furnizori de solutii pentru mediul de afaceri, a acordat recent premiul pentru cea mai aplicativa lucrare de disertatie din cadrul programului de master din cadrul facultatii de imbunatatiri Funciare si Ingineria Mediului, Universitatea de stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti (USAMVB).


27 Iunie 2019
#Culoripecalededisparitie – o platforma de implicare pentru protejarea biodiversitatii din Romania


26 Iunie 2019
WWF impreuna cu partenerii din proiectul TRANSGREEN sustin dezvoltarea unei retele nationale de transport eficienta si cu impact de mediu redus


24 Iunie 2019
Peste 50 de tone de aparatura electrica veche si baterii uzate au fost predate spre reciclare in cadrul Campaniei de Educatie Ecologica si Mediu “ECOATITUDINE” - Editia 2019, organizata de Revista Infomediu Europa si FEDERAtIA ASOCIAtIILOR DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARa (FADI), Asociatia BRAINSTORMING, SC RECICLYNG INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L, SC ELECTRO IRMA TOP SRL, SC NETWORK ECOLOGIC DISTRIBUTION SRL, in parteneriat cu Rafinaria Petrotel – Lukoil, Asociatia Environ, Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor (SNRB) si Asociatia RECOLAMP.


10 Mai 2019
Cetatenii UE consuma 20% din resursele naturale ale planetei, desi reprezinta doar 7% din populatia lumii. Acest consum este direct responsabil pentru fenomenele meteo extreme resimtite din ce in ce mai des pe continent. Este important sa ne asiguram ca UE atinge emisii nete zero pana in 2040.


12 Aprilie 2019
Angajatii vor ca Amazon sa inceteze sa vanda serviciul cloud industriei de petrol si gaze.


18 Martie 2019
Stingem lumina de Ora Pamantului (Earth Hour), pe 30 martie, de la ora locala 20:30


14 Noiembrie 2018
Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 74/2018 din 17 iulie 2018 aduce numeroase modificari legislative in domeniul gestionarii ambalajelor si deseurilor de ambalaje, avand ca scop alinierea legislatiei Romaniei la cea europeana prin impunerea unor decizii economice precum ”plateste pentru cat arunci„ dar si prin decizia de a stabili raspunderea tuturor partilor implicate – de la generator si pana la valorificator al deseurilor. Astfel, unul dintre cei mai mari colectori si reciclatori din Bucuresti si Ilfov, compania privata 3R Green S.R.L. a sustinut impreuna cu colaboratorii sai dezbaterea pe tema „Cum afecteaza noile modificari legislative activitatea de gestiune a deseurilor municipale la nivelul Unitatilor Administrative Teritoriale?”


31 Octombrie 2018
Indexul Planeta vie indica faptul ca populatiile globale de specii de vertebrate au scazut, in medie, cu 60% in 40 de ani. Cei mai importanti factori care duc la pierderea actuala a biodiversitatii sunt exploatarea excesiva a naturii si agricultura, ambele legate de cresterea consumului uman. Consumul uman actual scade simtitor capacitatea naturii de a ne sustine viata, societatile si economiile: la nivel global, natura ofera servicii pentru omenire in valoare de aproximativ 125 trilioane USD pe an. Luand in calcul legatura dintre sanatatea naturii, bunastarea oamenilor si viitorul planetei noastre, WWF indeamna comunitatea globala sa se uneasca pentru un nou pact pentru natura si oameni, pentru a schimba tendinta de pierdere a biodiversitatii.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate