Cautare
Ultimele stiri - Mobile

21 Noiembrie 2018
Tumblr a fost eliminata din magazinul de aplicatii Apple deoarece a permis unor utilizatori sa posteze imagini cu abuzuri sexuale asupra copiilor.


Parintii se lupta sa gestioneze obiceiurile copiilor in materie de tehnologie
20 Noiembrie 2018

Parintii isi fac griji cu privire la modul in care utilizarea excesiva a telefonului mobil ii afecteaza pe copii si se lupta sa gestioneze obiceiurole acestora in materie de tehnologie, releva un studiu.

20 Noiembrie 2018
Apple a redus comenzile de productie in ultimele saptamani pentru toate cele trei modele iPhone din 2018, potrivit unui articol publicat luni.


12 Noiembrie 2018
ROG Phone (ZS600KL) este disponibil in magazinele din Romania. Telefonul este optimizat pentru jocurile mobile si beneficiaza de functii si accesorii cu adevarat revolutionare. Cel mai puternic telefon al acestui sfarsit de an poate sustine sesiuni intense de gaming fara sa se incalzeasca gratie unei solutii inovatoare de racire.


Functia Facebook Messenger Unsend va sosi in curand
08 Noiembrie 2018

Veti avea la dispozitie 10 minute pentru a retrage ceea ce ati spus.

06 Noiembrie 2018
Incepand de astazi, clientii Speed Taxi pot plati cursa de taxi direct cu telefonul mobil, in numai 3 click-uri. Serviciul este disponibil prin mobilPay Wallet, singurul portofel digital din Romania cu care se pot face plati in toate mediile – in magazinele online ale comerciantilor, la casele de marcat sau direct in aplicatie.


06 Noiembrie 2018
Apple a solicitat principalelor companii de asamblare a telefoanelor sale, Foxconn si Pegatron, sa stopeze planurile pentru linii de productie suplimentare pentru iPhone XR, potrivit unui articol publicat luni.


Vanzarile smartphone la nivel global inregistreaza scaderi pentru al patrulea trimestru consecutiv
05 Noiembrie 2018

Samsung este inca pe primul loc, insa pierde teren in favoarea rivalilor chinezi.

Mate 20 Pro, cel mai performant smartphone lansat de HUAWEI si dotat cu cea mai avansata tehnologie AI, acum si in Romania
31 Octombrie 2018

• Tehnologie bazata pe inteligenta artificiala pentru o functionare mai rapida, mai eficienta si mai facila
• Sistem triplu de camere Leica dotat cu inteligenta artificiala si lentila ultra wide
• Cea mai rapida solutie de incarcare wireless din industrie, dar si primul telefon cu incarcare wireless inversa
• Baterie cu pana la doua zile de utilizare

30 Octombrie 2018
Echipa de arhitecti romani Triptic Studio a lansat, pe 25 octombrie, proiectul Green Spots – incarcatoare Solare Urbane. Statiile de incarcare pentru dispozitive mobile ce transforma energia solara in energie electrica sunt produse intr-o fabrica din Braila si reprezinta o solutie pentru viitorul tehnologiei durabile din viitoarele smart cities.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate