Cautare
Ultimele stiri - Mobile

24 Aprilie 2019
Samsung a amanat lansarea smartphone-ului sau pliabil, la cateva zile dupa ce cativa recenzori au sustinut ca ecranele dispozitivele lor s-au spart.


23 Aprilie 2019
Daca ai putea sa fii de 50x mai aproape de orice, ce ai alege? Cu noul Huawei P30 Pro poti depasi barierele fotografiei realizate cu telefonul si poti aduce de 50x mai aproape chiar si Luna


18 Aprilie 2019
OnePlus 7, urmatorul telefon al producatorului chinez de telefoane OnePlus, este de asteptat sa fie dezvaluit in 14 mai, potrivit unui tweet al unui informator.


17 Aprilie 2019
Sony ofera o gama variata de produse si servicii, de la televizoarele Bravia la consolele de jocuri PlayStation, la telefoanele Xperia. Acum, poate adauga un alt element pe aceasta lista: o aplicatie taxi-hailing.


10 Aprilie 2019
HUAWEI P30 Pro, flagship-ul lansat luna trecuta de Huawei, a fost recunoscut de catre Adunarea Generala a TIPA (Asociatia Publicatiilor Tehnice de Fotografie) drept unul dintre cele mai bune dispozitive ale anului 2019, fiindu-i acordata distinctia „Best Photo Smartphone”. Este pentru al treilea an consecutiv cand prestigiosul premiu este acordat unui flagship al seriei HUAWEI P, dovedind astfel angajamentul Huawei de a schimba lumea fotografiei realizate cu telefonul mobil prin imbunatatirea permanenta a calitatii, performantelor si designului dispozitivelor mobile.


10 Aprilie 2019
Doi barbati chinezi care studiaza in SUA sunt acuzati ca au obtinut aproape 1 milion de dolari prin trimiterea de iPhone-uri false catre Apple in vederea repararii si obtinerea unor telefoane originale in schimb.


09 Aprilie 2019
Credeti ca actualul iPhone XS nu este suficient de mare? Un articol sugereaza ca Apple ar putea pregati o supra-dimensionare a display-ului iPhone.


08 Aprilie 2019
Huawei anunta disponibilitatea la nivel national a noilor smartphone-uri HUAWEI P30 si HUAWEI P30 Pro, care sunt echipate cu o camera foto complet reproiectata, menita sa asigure o experienta fara egal in domeniul fotografiei realizate cu telefonul mobil.


05 Aprilie 2019
Google Duplex, asistentul vocal care suna remarcabil de uman, se indreapta spre mai multe dispozitive. Noua functie Google Assistant pentru efectuarea rezervarilor la restaurant se lanseaza pentru mai multe dispozitive Android si iOS in SUA, a confirmat un purtator de cuvant al Google miercuri.


Noul telefon de gaming de la Xiaomi are, probabil, mai mult RAM decat laptopul dvs.
20 Martie 2019

Luni, Xiaomi a anuntat Black Shark 2, al treilea sau telefon de gaming. Acesta dispune de memorie de pana la 12GB de RAM - cu 4GB de RAM mai mult decat dispun noile laptopuri MacBook Pro si Dell XPS.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate