Cautare
Ultimele stiri - Mobile

17 August 2018
Marca smartphone Motorola a fost criticata pentru dezvaluirea unei copii "nerusinate" a iPhone X ca nou model.


Google va urmareste probabil locatia, chiar daca opriti aceasta functie, potrivit unui articol
14 August 2018

A scapa de Google este mai greu decat v-ati astepta.

10 August 2018
Galaxy 7 este susceptibil de a fi expus riscului unor atacuri din cauza unei vulnerabilitati de securitate a microcipului.


De ce preturile la telefoanele iPhone si Android vor deveni si mai mari
08 August 2018

Ai crezut ca 1000 dolari pentru un iPhone este prea mult? Acesta ar putea fi doar inceputul. O mie de dolari pentru un telefon nu mai este ridicol. De fapt, este probabil noul normal.

Apple bate recordul pentru trimestrul trei,  desi pierde cota de piata in favoarea Huawei
02 August 2018

Apple a anuntat un trimestru cu rezultate record, insa smartphone-urile sale nu se vand foarte repede. Huawei este acum al doilea cel mai mare producator de smartphone-uri de pe piata.

27 Iulie 2018
Tehnologia avanseaza din ce in ce mai repede, dar cum stii care sunt inovatiile de care ai cu adevarat nevoie si care este pretul corect pentru acestea? Ca si in cazul vacantelor, cel mai important lucru este sa stii ce sa alegi!


Samsung dezvolta un ecran de telefon flexibil, care nu poate fi spart
26 Iulie 2018

Urmatorul smartphone Samsung care va ajunge pe piata ar putea avea un ecran flexibil, care nu poate fi spart, oferind astfel primul telefon cu adevarat pliabil.

25 Iulie 2018
Sa aiba caracteristici de top si sa fie in ton cu moda. Sa fie accesibil ca pret si cu o baterie rezistenta. Parintii si copiii au in mod clar gusturi diferite, iar alegerea unui smartphone nu face exceptie de la regula, mai ales ca, cu atat de multe smartphone-uri pe piata, este dificil pentru parinti sa aleaga care este cel mai bun telefon pentru copilul lor.


20 Iulie 2018
Au aparut mai multe detalii cu privire la telefonul pliabil Samsung: acesta s-ar putea numi "Winner" si, in modul pliat, va avea camere in spate si un mic display in data.


19 Iulie 2018
Caracteristici de top, precum o camera duala sau o baterie de mare capacitate, la un pret atractiv? Huawei Y7 Prime 2018 este dovada faptului ca tehnologiile de ultima generatie pot fi acum accesibile pentru majoritatea utilizatorilor!


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate