Cautare
Ultimele stiri - Mobile

24 Aprilie 2017
Multi sud-coreeni si-au primit saptamana trecuta telefoanele Galaxy S8 si, curand dupa aceea, unii oameni au inceput sa raporteze ca telefoanele lor aveau display-uri ciudate, rosii.


24 Aprilie 2017
Apple a declarat ca intentioeneaza sa inceteze sa foloseasca produsele minerale in dispozitivele sale in urmatorii ani si sa utilizeze in schimb surse regenerabile si materiale reciclabile.


20 Aprilie 2017
Apple si-a actualizat aplicatiile marti, facandu-le disponibile in mod gratuit pentru toti utilizatorii iOS si Mac. Aplicatiile erau anterior disponibile gratuit pentru oricine achizitiona un nou dispozitiv iOS sau macOS in ultimii cativa ani, insa actualizarea inseamna ca achizitionarea unui dispozitv nu mai este necesara.


iPhone-ul aniversar Apple ar putea avea un ecran curbat
19 Aprilie 2017

Cea de-a 10-a aniversare a iPhone-ului se apropie rapid si se sustine ca Apple pregateste ceva foarte interesant pentru a sarbatori evenimentul.

18 Aprilie 2017
Precomenzile Galaxy S8 le-au depasit pe cele inregistrate anul trecut catre S7, potrivit publicatiei coreene Hankyung, care pretinde ca au fost comandate 550.000 dispozitive in doar doua zile.


14 Aprilie 2017
Eric Xu, directorul executiv al firmei chineze de tehnologie Huawei a declarat ca nu vede utilitatea smartwatch-urilor.


Vodafone elimina taxele roaming in mare parte din Europa
13 Aprilie 2017

Vodafone a renuntat la tarifele roaming pentru clientii din Marea Britanie in 40 de tari, ceea ce inseamna ca isi pot folosi planurile tarifare fara costuri suplimentare.

12 Aprilie 2017
Analistul britanic Juniper Research a lansat un nou studiu marti, care a aratat ca numarul utilizatorilor "contactless" Apple Pay aproape s-a dublat de la un an la altul, numarul total al utilizatorilor Apple Pay ajungand la 86 milioane pana la finalul lui 2017.


11 Aprilie 2017
Comisia Europeana a anuntat ca tarifele roaming din UE vor fi eliminate in luna iunie, dupa ce plafoanele tarifare propuse au primit aprobarea definitiva a Parlamentului European.


05 Aprilie 2017
Se pare ca Apple a lasat deoparte rivalitatea si a comandat 70 milioane de display-uri OLED flexibile de la Samsung, pregatindu-se sa inceapa productia iPhone 8.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate