Cautare
Ultimele stiri - Mobile

Reducerea timpului petrecut in fata ecranului nu diminueaza dependenta de telefon, arata un studiu
14 Februarie 2019

"Detoxifierea dvs. digitala" ar putea sa nu fie atat de eficienta cum credeati, potrivit unui sondaj online efectuat de catre compania de realitate augmentata Mojo Vision.

12 Februarie 2019
OnePlus va prezenta viitorul sau telefon 5G in cadrul conferintei, care debuteaza in 25 februarie.


07 Februarie 2019
Apple a inceput sa vanda dispozitive iPhone X reconditionate, insa acestea nu sunt la fel de ieftine precum ne-am astepta pentru o tehnologie de anul trecut.


06 Februarie 2019
Comisia Europeana a ordonat retragerea unui smartwatch pentru copii, deoarece dispozitivul permite ca acestia sa fie contactati si localizati de catre atacatori.


31 Ianuarie 2019
Seful Apple, Tim Cook, a sugerat ca ar putea scadea preturile pentru iPhone in unele regiuni, in incercarea de a creste vanzarile.


Samsung dezvaluie spatiul de stocare smartphone de 1TB
31 Ianuarie 2019

Samsung doreste sa va ofere pe telefon un spatiu de stocare similar celui PC.

30 Ianuarie 2019
Potrivit Apple, compania continua sa isi extinda investitiile in productia americana.


28 Ianuarie 2019
Huawei a depasit Apple anul trecut, devenind al doilea cel mai mare vanzator smartphone din lume.


25 Ianuarie 2019
• Performanta maxima: Platforma mobila Qualcomm Snapdragon 660 cu AI Engine ofera performante1 de trei ori mai rapide • Autonomie maxima: Pana la doua zile de utilizare continua cu bateria de 5000mAh2 • Durabilitate maxima: Cea mai recenta sticla Corning Gorilla Glass 6 ofera o rezistenta la cadere de doua ori mai buna decat generatia precedenta • Camere: Camere Dual AI pentru cadre perfecte in scenarii cu luminozitate redusa • Divertisment maxim: Ecran FHD+ superb de 6.3", difuzor cu cinci magneti si amplificator NXP inteligent


22 Ianuarie 2019
WhatsApp ii limiteaza pe toti membrii sai sa transmita un singur mesaj de pana la cinci ori, intr-un efort de a combate raspandirea stirilor false pe platforma.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate