Cautare
Ultimele stiri - Mobile

14 Iunie 2019
In primul trimestru al anului, Huawei a inregistrat la nivel global cea mai rapida crestere a vanzarilor pe piata gadgeturilor wearable, smartwatch-urilor si a bratarilor inteligente. Fata de anul trecut, volumul vanzarilor a crescut cu 282,2%, ceea ce plaseaza Huawei pe prima pozitie in clasament, pe acest segment, potrivit datelor furnizate de International Data Corporation (IDC). in ceea ce priveste volumul total al vanzarilor, Huawei ocupa pozitia a treia in clasament.


Samsung Galaxy S10 s-a depreciat cu 50% in 30 de zile, potrivit unui articol
13 Iunie 2019

Vesti proaste pentru proprietarii Galaxy: Un site pentru vanzarea de telefoane mobile folosite sustine ca valoarea S10+ a scazut.

11 Iunie 2019
Utilizatorii Sodexo vor avea acces la serviciul inovator Apple Pay pentru toate platile facute folosind tichetele de masa digitale, de vacanta si chiar si pentru noile produse, tichetele cadou si culturale.


Facebook opreste preinstalarea aplicatiilor sale pe telefoane Huawei
10 Iunie 2019

Facebook a luat masuri pentru a opri preinstalarea aplicatiilor sale pe smartphone-uri Huawei, a raportat Reuters.

Samsung Galaxy Fold ar putea sa nu fie lansat in iunie
30 Mai 2019

Remedierea defectiunilor telefonului pliabil ar putea dura mai mult decat era de asteptat.

Noul Apple iPod Touch primeste chip-ul A10 Fusion, pretul acestuia incepand de la 199 dolari
29 Mai 2019

Compania sustine ca va puteti astepta la o performanta mai buna fata de vechiul model

24 Mai 2019
Apple s-a angajat sa avertizeze proprietarii de iPhone-uri daca o actualizare este de natura sa incetineasca semnificativ un dispozitiv sau sa afecteze durata de viata a bateriei.


23 Mai 2019
Un utilizator sustine ca Google a sugerat revenirea la setarile din fabrica pentru a remedia problema cu cel mai recent telefon Pixel.


22 Mai 2019
O noua actualizare software pentru portabilele Samsung anterioare promite imbunatatirea duratei de viata a bateriei si a functiilor fitness.


20 Mai 2019
Cel mai puternic si inovator ZenFone prezinta noua camera Flip, deschizand un nou drum in fotografia mobila. Telefonul are ecran NanoEdge - fara breton, intins pe toata suprafata frontala - si integreaza o baterie de mare capacitate, de 5000mAh.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate