Cautare
Ultimele stiri - Mobile

18 Iunie 2018
Apple a declarat ca va schimba setarile implicite ale iPhone-ului pentru a impiedica hackerii si alte persoane sa deblocheze dispozitivele fara o autorizatie legala potrivita.


18 Iunie 2018
Mai putin zgomot, mai mult semnal. Asta spera sa ofere Google utilizatorilor G Suite Gmail pe iPhone-uri si iPad-uri cu suportul sau pentru notificari e-mail high-priority.


Uber Lite este o aplicatie de 5MB care aduce Uber pe orice telefon Android
13 Iunie 2018

Nu fiecare telefon are o capacitate de stocare suficienta, iar Uber cunoaste acest lucru.

11 Iunie 2018
ROG Phone este primul telefon echipat cu sistem de racire 3D cu camera de vapori pentru o experienta superioara in jocurile mobile. Smartphone-ul de gaming va ajunge in Romania in toamna acestui an.


Autoritatile de reglementare din UE sunt de acord sa limiteze pretul apelurilor telefonice intre statele membre.
07 Iunie 2018

Preturile mesajelor text vor fi, de asemenea, limitate.

05 Iunie 2018
Cresterea pentru dispozitivele portabile a incetinit, potrivit celui mai recent raport al IDC, insa dispozitivele inteligente ocupa o pozitie mai buna pe piata.


04 Iunie 2018
Fotografia reprezinta combinatia dintre un echipament adecvat, abilitatile fotografului si experienta acestuia. Datorita solutiilor bazate pe Inteligenta Artificiala utilizate in cele mai noi smartphone-uri Huawei P20 si Huawei P20 Pro, utilizatorii se pot concentra exclusiv pe imaginatie.


Apple aproba actualizarea aplicatiei Telegram, la o zi dupa ce a fost acuzata ca a oprit-o
04 Iunie 2018

Actualizarile Telegram au fost blocate de catre Apple inca din aprilie, cand Rusia a interzis aplicatia de mesagerie criptata, a declarat joi CEO-ul companiei.

04 Iunie 2018
Bloomberg a raportat, citand surse anonime, ca Galaxy Note 9 va fi lansat in 9 august, in New York.


30 Mai 2018
Apple ar putea finaliza tranzitia la OLED anul viitor, un nou articol sustinand ca toate cele trei iPhone-uri din 2019 vor adopta aceasta tehnologie a ecranului.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate