Cautare
Ultimele stiri - Multimedia

22 Iunie 2017
Tellur, brandul de accesorii lansat in 2016 de ABN Systems, unul dintre cei mai mari distribuitori de accesorii telecom si entertainment, precum si produse pentru activitati de call-center din Romania, si-a dublat ponderea in cifra de afaceri a companiei in prima jumatate a anului, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, mizand pe calitatea superioara a produselor si o retea excelenta de parteneri de retail.


16 Iunie 2017
Peste 140 milioane de oameni redau melodii pe Spotify in fiecare luna, potrivit unui blog post al directorului de vanzari Brian Benedik. Compania si-a actualizat ultima oara numarul de ascultatori in urma cu un an, cand anunta 100 milioane de ascultatori lunar.


15 Iunie 2017
Un utilizator Facebook care a generat 5 milioane de vizualizari postand "Deadpool" in timp ce filmul rula inca in cinematografe a fost acuzat de piraterie in California.


25 Mai 2017
Angajatii care lucreaza in spatii de birouri de tip „open space” acorda o importanta tot mai mare ambiantei sonore din jurul lor, potrivit tuturor studiilor de profil.


02 Mai 2017
Panasonic are placerea sa anunte faptul ca televizoarele sale OLED 4K Pro EZ1000 si EZ950 au primit certificarile Ultra HD Premium si THX 4K datorita imbinarii eficiente dintre procesarea extrem de avansata a imaginilor si panourile OLED de ultima generatie. Ambele televizoare au finalizat, de asemenea, un proces riguros de calibrare si optimizare, realizate de gigantul de la Hollywood, Deluxe, pentru a garanta ca acestea reflecta cu acuratete maxima intentia creatorilor de continut. Deluxe este lider mondial in domeniul serviciilor si tehnologiilor digitale pentru crearea si livrarea de continut.


21 Aprilie 2017
Noile produse din gama smart home contribuie la realizarea unor economii importante de energie si la cresterea confortului locuintei.


20 Aprilie 2017
Panasonic prezinta LUMIX DC-TZ90, noul model din populara serie "Travel Zoom" - TZ. Prin upgrade-ul adus senzorului de la o rezolutie de 18,1-megapixeli (TZ80) la o rezolutie de 20,3-megapixeli, LUMIX TZ90 beneficiaza acum de un zoom optic de 30x (echivalent 35 mm: 24-720 mm) intr-un corp compact permitand, in acelasi timp, inregistrare 4K VIDEO/4K PHOTO. Noul ecran LCD inclinabil permite utilizatorilor sa se bucure de nenumarate posibilitati pentru realizarea fotografiilor de tip ”selfie”, inclusiv selfie 4K si selfie panoramic.


12 Aprilie 2017
Allview, brandul autohton numarul unu de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Romania lanseaza astazi boxa inteligenta V-bass, un dispozitiv gandit nu doar pentru a reda continut audio, ci si pentru a raspunde la intrebari si comenzi vocale. Compatibila cu Amazon Alexa, boxa inteligenta V-bass furnizeaza in limba engleza informatii de cultura generala, spune glume, lectureaza carti audio sau creaza liste de activitati ori de cumparaturi.


10 Aprilie 2017
Prima camera DSLM din lume care inregistreaza imagini video 4K 60p/50p1 si 4K 30p 4:2:2 de 10 biti2 si 6K PHOTO


03 Aprilie 2017
Preocupata fiind de satisfacerea continua a dorintelor si asteptarilor clientilor, compania Panasonic a lansat, in data de 10 februarie 2017, o campanie de pre-comanda pentru noul GH5. Aceasta initiativa s-a dovedit a fi una foarte populara in randul fotografilor si operatorilor video din toata lumea. Campania de pre-sales s-a incheiat in data de 20 martie cu un succes urias ceea ce demonstreaza cat de dorit si de asteptat este Lumix GH5.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate