Cautare
Ultimele stiri - Multimedia

19 Septembrie 2018
Anual, Gateway VR studio are peste 2500 de vizitatori, un procent de 40% fiind oameni care incerca pentru prima data aceasta experiensta. Dovada clara ca trendul este in crestere si in Romania, iar in viitor se va extinde. Pe dorinsta romanilor de a evada din realitate si a descoperi lumi virtuale s-au bazat si cei doi antreprenori romani cand, in 2016, au deschis Gateway VR, primul studio de realitate virtuala din Bucuresti. Iar acum, dupa doi ani si peste 50 de jocuri adunate, se pregatesc sa inaugureze si primul Virtual Reality Pop-up din stara.


14 Septembrie 2018
Competitia “Next Image”, lansata de Huawei in tarile din centrul, estul si nordul Europei, si-a desemnat castigatorii. Printre cei care au impresionat juriul cu fotografii extraordinare realizate cu ajutorul telefonului mobil se numara si un roman.


02 August 2018
Panasonic anunta lansarea celui mai recent produs al sau din gama de casti wireless: modelul HD605N.


31 Iulie 2018
Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, a transmis live editia de anul acesta a BIAS - Bucharest International Air, cel mai important eveniment aviatic care se desfasoara an de an pe teritoriul Romaniei.


26 Iulie 2018
Aplicatia de realitate virtuala Google YouTube a ajuns pe platforma Samsung Gear VR.


18 Iulie 2018
Versiunea mai veche va inceta sa functioneze dupa 1 septembrie.


13 Iulie 2018
Huawei, lider in tehnologie si inovatie la nivel global, lanseaza competitia de fotografie Next Image Mobile Photography Contest, oferindu-le posibilitatea tuturor pasionatilor de fotografie cu smartphone-ul sa isi impartaseasca viziunea asupra lumii moderne cu ajutorul propriului limbaj si al sistemului avansat de camera care pune in lumina fotografia inteligenta. Fotografiile pot fi inscrise in competitie in perioada 09 iulie 2018 -20 august 2018.


06 Iulie 2018
Mii de oameni au vizionat un film postat integral pe YouTube de catre distribuitorul sau american, inainte ca problema sa fie remediata.


05 Iulie 2018
ASUS, trupa OK Go si Ian Eastwood au colaborat pentru un clip video futurist, ce scoate in evidenta principale functii AI ale telefoanelor ZenFone 5, intr-un mod cu totul neconventional. Dansatorul Ian Eastwood a dansat intr-un costum creat din 89 de telefoane ZenFone 5, iar solistul OK Go, Damian Kulash, a regizat un alt clip senzational.


26 Iunie 2018
HDR10+ Technologies, LLC anunta inceperea noului program de licentiere si certificare logo pentru tehnologia HDR10+. HDR10+ este o platforma deschisa de metadate dinamice, fara redevente, pentru High Dynamic Range (HDR), care optimizeaza calitatea imaginii pentru televizoarele 4K Ultra HD si imbunatateste experienta de vizionare pentru toti utilizatorii.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate