Cautare
Ultimele stiri - Multimedia

18 Iulie 2018
Versiunea mai veche va inceta sa functioneze dupa 1 septembrie.


13 Iulie 2018
Huawei, lider in tehnologie si inovatie la nivel global, lanseaza competitia de fotografie Next Image Mobile Photography Contest, oferindu-le posibilitatea tuturor pasionatilor de fotografie cu smartphone-ul sa isi impartaseasca viziunea asupra lumii moderne cu ajutorul propriului limbaj si al sistemului avansat de camera care pune in lumina fotografia inteligenta. Fotografiile pot fi inscrise in competitie in perioada 09 iulie 2018 -20 august 2018.


06 Iulie 2018
Mii de oameni au vizionat un film postat integral pe YouTube de catre distribuitorul sau american, inainte ca problema sa fie remediata.


05 Iulie 2018
ASUS, trupa OK Go si Ian Eastwood au colaborat pentru un clip video futurist, ce scoate in evidenta principale functii AI ale telefoanelor ZenFone 5, intr-un mod cu totul neconventional. Dansatorul Ian Eastwood a dansat intr-un costum creat din 89 de telefoane ZenFone 5, iar solistul OK Go, Damian Kulash, a regizat un alt clip senzational.


26 Iunie 2018
HDR10+ Technologies, LLC anunta inceperea noului program de licentiere si certificare logo pentru tehnologia HDR10+. HDR10+ este o platforma deschisa de metadate dinamice, fara redevente, pentru High Dynamic Range (HDR), care optimizeaza calitatea imaginii pentru televizoarele 4K Ultra HD si imbunatateste experienta de vizionare pentru toti utilizatorii.


13 Iunie 2018
Filmul va fi al treilea consecutiv din seria Avengers care depaseste 1 miliard de dolari


25 Mai 2018
Mashup-ul cu super-eroi a castigat peste 1,8 miliarde de dolari la nivel global.


23 Mai 2018
Comedia cu super-eroi cu Ryan Reynolds depaseste Avengers: Infinity War, acesta ajungand pentru prima data pe locul al doilea.


23 Mai 2018
Pentru prima oara in Romania, un show de gatit are ca invitat special un robot. Sophia, robotul umanoid extrem de avansat, este invitata speciala al celui de-al treilea episod Bucatar dupa Ureche, ce poate fi urmarit pe surprize.lidl.ro sau pe canalul de Youtube Lidl Romania. Lidl este primul retailer cu care Sophia the Robot a colaborat pana acum.


YouTube dezvaluie un nou serviciu de streaming de muzica
18 Mai 2018

YouTube lanseaza un serviciu de streaming de muzica, oferind atat clipuri video cat si track-uri audio in incercarea de a concura cu cei de la Spotify si Apple Music.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate