Cautare
Ultimele stiri - Multimedia

18 Iulie 2017
Zidurile Vechiului Oras al Ierusalimului au fost luminate cu douazeci de proiectoare laser instalabile Epson EB-L25000U, in cadrul unuia dintre cele mai mari proiecte audio-vizuale desfasurate vreodata in Israel. Echipamentele au facut proiectie animata pe o suprafata de 4.500m² de pe zidurile Vechiului Oras, in timp ce sute de drone iluminate au creat mesaje pe cer.


12 Iulie 2017
Gangnam Style nu mai este cel mai vizionat videoclip de pe YouTube. Megahitul sud-coreean a detinut acest titlu in ultimii cinci ani.


07 Iulie 2017
EuroGsm, unul dintre cei mai mari retaileri telecom din Romania, sustine pentru al cincilea an consecutiv unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica – Electric Castle. sapte standuri amplasate in sapte locatii cheie vor asigura energia necesara pentru ca participantii la festival sa fie conectati tot timpul si sa surprinda fiecare moment de neuitat. Anul acesta vor fi puse la dispozitie pentru prima oara puncte de incarcare self-service, in conditii de maxima siguranta, in cadrul serviciului gratuit oferit de EuroGsm.


07 Iulie 2017
Ceea ce se crede a fi cel mai scump fidget spinner din lume a fost produs de firma rusa de bijuterii Caviar, care produce si iPhone-urile placate cu aur.


04 Iulie 2017
Creative adauga noi culori estivale attractive seriei de Boxe Muvo 2c cu Bluetooth. Boxa cu dimensiuni reduse, cu Bluetooth si rezistenta la stropire este acum disponibila si in noile variante de culoare Oranj, Roz, Violet si Turcoaz.


03 Iulie 2017
Jucaria care a crescut in popularitate in ultimele luni se confrunta brusc cu o problema noua si potential periculoasa


22 Iunie 2017
Tellur, brandul de accesorii lansat in 2016 de ABN Systems, unul dintre cei mai mari distribuitori de accesorii telecom si entertainment, precum si produse pentru activitati de call-center din Romania, si-a dublat ponderea in cifra de afaceri a companiei in prima jumatate a anului, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, mizand pe calitatea superioara a produselor si o retea excelenta de parteneri de retail.


16 Iunie 2017
Peste 140 milioane de oameni redau melodii pe Spotify in fiecare luna, potrivit unui blog post al directorului de vanzari Brian Benedik. Compania si-a actualizat ultima oara numarul de ascultatori in urma cu un an, cand anunta 100 milioane de ascultatori lunar.


15 Iunie 2017
Un utilizator Facebook care a generat 5 milioane de vizualizari postand "Deadpool" in timp ce filmul rula inca in cinematografe a fost acuzat de piraterie in California.


25 Mai 2017
Angajatii care lucreaza in spatii de birouri de tip „open space” acorda o importanta tot mai mare ambiantei sonore din jurul lor, potrivit tuturor studiilor de profil.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate