Cautare
Ultimele stiri - Multimedia

16 August 2017
Politia indiana a arestat patru persoane suspectate de scurgerea unui episod din seria TV populara Game of Thrones, inainte de a fi difuzat.


14 August 2017
Ericsson si QYOU Media, cel mai mare distribuitor de continut video online de tip multiscreen, au semnat un acord de distributie prin care tot continutul video al companiei media va fi integrat in ecosistemul Ericsson Unified Delivery Network (UDN). Aceasta colaborare va crea noi oportunitati de monetizare pentru ambele companii, prin atragerea utilizatorilor millennials, care deseori opteaza pentru alternative la canalele TV traditionale.


14 August 2017
Un organism guvernamental al SUA a lansat orientari privind siguranta folosirii fidget spinner-elor actionate de baterii, ca urmare a unor incidente in care jucariile au luat foc.


11 August 2017
Gigantul social media Facebook a facut o miscare care il aduce in concurenta cu YouTube si retelele de televiziune.


10 August 2017
"Captain America: Civil War", "Moana" si alte filme Disney transmise in prezent pe Netflix nu vor mai fi disponibile acolo dupa 2018, potrivit Walt Disney Company.


Hackerii Game of Thrones solicita rascumparare
09 August 2017

Hackerii care au furat scenariile Game of Thrones si alte date de la compania de divertisment HBO au solicitat plata unei rascumparari.

08 August 2017
Emoji-urile au ajutat oamenii de stiinta sa antreneze computerele pentru a intelege sarcasmul.


03 August 2017
Cu peste 60 de milioane de utilizatori platitori, Spotify are de doua ori mai multe abonamente platite decat Apple Music.


02 August 2017
Pentru fiecare gamer, indiferent de platforma folosita - consola, mobil sau PC, urmatoarea mutare conteaza cel mai mult, fiind necesare o implicare 100% in actiune si increderea ca vocea sa este auzita. Plantronics a inovat de-a lungul timpului in domeniul castilor pentru zborul in spatiu, iar pasiunea pentru depasirea limitelor in performanta echipamentelor audio merge astazi mai departe, in zona de gaming.


Scenariul Game of Thrones, furat intr-un atac HBO
02 August 2017

Un grup de hackeri pretinde ca a furat scenariul pentru un viitor episod al Game of Thrones si alte date intr-un atac asupra firmei de divertisment HBO.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate