Cautare
Ultimele stiri - Software

Google Assistant este acum disponibil pe iPad
15 Martie 2018

Google Assistant este acum disponibil ca aplicatie iPad, a anuntat marti compania intr-un blog post.

Alexa va permite sa efectuati apeluri telefonice si sa trimiteti mesaje de pe tableta
13 Martie 2018

Folosind Amazon Alexa si o tableta, puteti acum sa efectuati apeluri telefonice si video sau sa trimiteti mesaje oricui cu aplicatia Alexa.

O defectiune Cortana permite hackerilor sa instaleze malware pe masinile Windows blocate
12 Martie 2018

Cercetatorii in domeniul securitatii au dezvaluit ca atacatorii pot ocoli ecranul login pe masinile Windows si pot instala malware directionand comenzi pe Cortana.

09 Martie 2018
Aplicatia a fost destinata dispozitivelor Android mai vechi, cu conexiuni lente la internet.


08 Martie 2018
SAP si Deutsche Telekom isi extind parteneriatul pentru a include solutii de Internet of Things (IoT) in domeniul logisticii. Cele doua companii vor oferi o solutie completa si eficienta din punct de vedere al costurilor, care ofera conectivitate, aplicatii software pentru business, urmarire si monitorizare a dispozitivelor si servicii de asistenta. Anuntul a fost facut in cadrul Mobile World Congress 2018 care a avut loc la sfarsitul lunii februarie la Barcelona.


07 Martie 2018
PRIAevents, organizeaza conferinta PRIA IT&C and Intellectual Property Timisoara – eveniment complex, dedicat proprietatii intelectuale pentru sectorul IT&C, in 7 martie 2018, incepand cu ora 9,30, in Timisoara, la hotel Continental, sala Continental.


WhatsApp va va pune in curand mai mult timp la dispozitie pentru a sterge mesajele jenante
07 Martie 2018

WhatsApp va oferi in curand utilizatorilor pana la o ora pentru a sterge mesajele jenante, potrivit rapoartelor.

02 Martie 2018
Acum, orice client corporativ conectat la G Suite poate folosi noua aplicatie de mesagerie cu camere de chat dedicate.


28 Februarie 2018
ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, anunta semnarea unui acord de distributie cu NAKIVO. Compania NAKIVO a fost fondata in anul 2012 si ofera o solutie de protejare a datelor rapida, performanta si accesibila pentru VMware, Hyper- V si pentru mediile cloud.


27 Februarie 2018
CloudStorm 25GE ofera platforma de testare pentru servicii convergente multi-play, performanta aplicatiilor si securitatea retelelor dedicate centrelor de date hyperscale, companiilor si furnizorilor de echipamente de retea.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate