Cautare
Ultimele stiri - Software

Inca doua vulnerabilitati zero-day Microsoft incarcate pe GitHub
24 Mai 2019

Un cercetator de securitate care foloseste online pseudonimul SandboxEscaper a publicat in 22 mai codul de exploatare pentru inca doua zero-day Microsoft, dupa ce, in urma cu o zi, publicase un exploit similar pe deplin functional.

23 Mai 2019
Zitec, lider pe piata de IT din Romania, specializat in dezvoltarea de solutii, servicii si produse tehnologice personalizate, a lansat Mirro.io in cadrul Bucharest Tech Week 2019, o aplicatie dedicata echipelor si companiilor de succes. Aplicatia pune accent pe performanta individuala si de echipa, urmareste eficienta colaborarii, si acopera intr-un mod cat mai prietenos aspectele zilnice ale relatiei dintre persoana si organizatie.


20 Mai 2019
Atos, lider global in transformare digitala, lanseaza o noua solutie unificata in cloud de Identity and Access Management (IAM), care asigura o securitate digitala absoluta. Aceasta va functiona ca un sistem unic de management al identificarii si accesului pentru toate platformele, in cloud sau on-premise. Noua solutie, bazata pe software-ul Evidian produs de Atos, permite organizatiilor sa detina un control absolut al tuturor identitatilor care necesita acces in propriile sisteme de business, oferindu-le o securitate absoluta. Lansarea va avea loc in cadrul celei de-a patra editii a conferintei Atos Technology Days din Paris.


Teama de un virus global determina actualizarea Windowsului vechi
17 Mai 2019

Temerile legate de o epidemie masiva a virusilor computer la nivel global a determinat Microsoft sa emita actualizari de securitate pentru versiunile foarte vechi ale software-ului Windows.

WhatsApp descopera un atac de supraveghere
15 Mai 2019

Hackerii au reusit sa instaleze de la distanta software de supraveghere pe telefoane si pe alte dispozitive, folosind o vulnerabilitate majora in aplicatia de mesagerie Whatsapp.

Acest ransomware infecteaza victimele prin deghizarea sa in software antivirus
10 Mai 2019

O familie de ransomware de succes care a terorizat organizatiile din intreaga lume a fost actualizata cu un nou truc pentru a pacali victimele sa instaleze malware-ul care blocheaza fisierele: deghizarea sa in software antivirus

10 Mai 2019
La trei luni de la finalizarea achizitiei companiei Qualtrics, SAP lanseaza zece functionalitati noi, care combina datele referitoare la experienta (X-data) cu cele operationale (O-data), pentru masurarea si imbunatatirea celor patru piloni cheie in experientele de business: client, angajat, produs si brand. Introducerea acestui sistem stabileste un nou standard in solutiile software pentru afaceri si schimba modul in care consumatorii si companiile interactioneaza unul cu celalalt.


Microsoft Word AI va
08 Mai 2019

O noua caracteristica in Microsoft Word urmareste sa imbunatateasca scrierea, dincolo de corectiile gramaticale obisnuite.

06 Mai 2019
Un certificat de securitate Mozilla expirat a provocat probleme multor persoane care si-au personalizat browserul cu add-on-uri.


03 Mai 2019
Citrix a dezvaluit o incalcare a datelor in care atacatorii cibernetici au reusit sa se mentina pe sistemele sale si sa desfasoare furt de date timp de sase luni.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate