Cautare
Ultimele stiri - Software

Hackerii din spatele botnet-ului Mirai ar putea fi condamnati sa lucreze pentru FBI
20 Septembrie 2018

Acest lucru vine dupa mai mult de 18 luni in care hackerii ajuta deja FBI-ul sa opreasca atacurile cibernetice.

19 Septembrie 2018
Este primul program "bug bounty" al companiei pentru defectiuni de securitate pe tertele aplicatii care ruleaza pe Facebook.


18 Septembrie 2018
Microsoft a renuntat la cursul unei functii de testare pe Windows 10, care cauta sa avertizeze oamenii in ceea ce priveste instalarea Chrome, Firefox si a altor browsere care concurau cu Microsoft Edge.


18 Septembrie 2018
Reteaua sociala mobila, un fost concurent al Facebook, a declarat luni ca se va inchide in urmatoarele doua luni.


13 Septembrie 2018
Huawei, lider in tehnologie si inovatie la nivel global, te invita intr-o incursiune in viitor cu ajutorul inteligentei artificiale – Magic Box – un loc in care experientele vizuale desavarsite isi dau intalnire cu tehnologii inovatoare. Caravana, care in ultima luna si jumatate a strabatut Finlanda, Suedia, Lituania si Letonia, va sta in Romania pana la inceputul lunii octombrie, iar pasionatii de tehnologie o vor putea vizita in Bucuresti, Brasov si Cluj-Napoca.


Apple elimina aplicatii anti-malware care golesc datele browserului
12 Septembrie 2018

Aplicatiile unei firme bine-cunoscute de securitate cibernetica au fost eliminate din magazinul de aplicatii Mac de catre Apple dupa ce s-a descoperit ca acestea exporta istoricul navigarii utilizatorilor.

11 Septembrie 2018
Keysight Technologies, Inc. (NYSE: KEYS) una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume care ajuta companii, furnizori de servicii si administratii guvernamentale sa accelereze inovatia pentru o lume mai conectata si mai sigura, a anuntat ca Ixia, a Keysight Business extinde platforma CloudLens pentru a oferi vizibilitate la nivel de pachete de date din containere cloud si clustere Kubernetes.


Windows 10 va va afisa in curand mesajele text ale telefonului
10 Septembrie 2018

In curand veti putea trimite si primi mesaje text de pe dispozitivul dvs. Windows 10 fara sa fie nevoie sa va scoateti telefonul din buzunar.

10 Septembrie 2018
Una dintre cele mai bine platite aplicatii din Mac App Store fura istoricul browser de la utilizatorii sai si il trimitea in China, a raportat TechCrunch. Aceasta pana cand Apple a luat masuri si a eliminat aplicatia.


Asistentul Amazon Alexa functioneaza acum pe mai mult de 20.000 de dispozitive
04 Septembrie 2018

Directorul executiv al Amazon, Daniel Rausch, a prezentat in cadrul IFA Berlin o serie de statistici cu privire la Alexa.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate