Cautare
Ultimele stiri - Software

19 Noiembrie 2018
Compania testeaza o caracteristica denumita "Watch Videos Together"


12 Noiembrie 2018
DevHacks, cea mai intensa competitie de programare revine toamna aceasta cu cea de-a patra editie pe 17 si 18 Noiembrie la Impact Hub. La hackathon sunt asteptati peste 200 de programatori si pasionati de tehnologie care vor dezvolta solutii inteligente pentru o mai buna functionare a societatii.


09 Noiembrie 2018
Exista actualizari pentru iOS si MacOS.


Utilizatorii Android se confrunta acum cu actualizari fortate ale aplicatiilor, datorita noilor instrumente de dezvoltare ale Google
09 Noiembrie 2018

Google ofera dezvoltatorilor instrumente pentru a impinge utilizatorii sa actualizeze aplicatiile.

06 Noiembrie 2018
Zitec, lider pe piata de IT din Romania, specializat in dezvoltarea de solutii, servicii si produse tehnologice personalizate, anunta ca aplicatia Regista a ajuns la peste trei milioane de documente procesate in cei trei ani de activitate. Potrivit companiei, solutia de management al documentelor a atras peste 40 clienti noi si s-a extins in 8 noi judete in ultimul an. in prezent, aplicatia dezvoltata de Zitec este utilizata de peste 3500 de utilizatori din 170 de companii private si institutii publice din 36 de judete din Romania.


05 Noiembrie 2018
Panasonic a realizat pe 30 Octombrie o actualizare de firmware care face posibil ca toata gama de televizoare smart Panasonic 4K din 2018 sa fie compatibila cu aplicatiile Google Assistant si Amazon Alexa. Datorita acestei actualizari, utilizatorii isi pot folosi vocea pentru a inchide si deschide televizorul, pentru a schimba canalul, a regla volumul si pentru multe altele.


WhatsApp va incepe sa plaseze anunturi in functia Status
02 Noiembrie 2018

WhatsApp a confirmat faptul ca plaseaza anunturi in functia Status.

Google ar putea oferi un serviciu de abonament
30 Octombrie 2018

O taxa lunara v-ar putea oferi acces la jocuri si aplicatii pe care in mod obisnuit trebuie sa le achizitionati individual.

26 Octombrie 2018
Se pare ca Facebook lucreaza la o aplicatie video muzicala de sine statatoare pentru a concura cu TikTok, aplicatia karaoke cunoscuta anterior ca Musical.ly.


Oracle introduce un nou asistent digital enterprise
24 Octombrie 2018

In cadrul conferintei OpenWorld din aceasta saptamana, Oracle introduce Oracle Digital Assistant, despre care Oracle sutine ca este viitoarea generatie de chatbot enterprise. In timp ce chatbot-ul tipul este construit pentru un singur scop, Digital Assistant poate fi instruit pentru a sustine competente de domeniu din mai multe aplicatii, cum ar fi HR, ERP, CRM sau CX.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate