Cautare
Ultimele stiri - Software

Veti primi o noua versiune Firefox in fiecare luna in 2020, Mozilla grabind lansarile
19 Septembrie 2019

Actualizarile lunare ale browserului web open-source sunt programate sa inceapa anul viitor.

18 Septembrie 2019
Alfa Software, unul dintre furnizorii de sisteme informatice de business cu cea mai dinamica ascensiune pe piata din Transilvania, anunta lansarea platformei de Business Intelligence, ASiS BI. Investitia companiei in dezvoltarea platformei de business este, pina in prezent, de peste 100.000 de euro.


Routerele populare in randul consumatorilor si companiilor si dispozitivele IoT contin vulnerabilitati de acces de la distanta
17 Septembrie 2019

Pe masura ce dispozitivele noastre devin mai inteligente si mai conectate la internet, suprafata potentiala de atac pentru atacatorii cibernetici creste.

04 Septembrie 2019
Organizatia Internationala Crucea Rosie (ICRC) a implementat solutiile SAP SuccessFctors pentru gestionarea capitalului uman (HCM), in vederea transformarii digitale a proceselor de Resurse Umane in toate tarile in care activeaza.


30 August 2019
O saptamana dedicata programarii, care precede cel mai mare Coding Contest organizat pana acum in Romania


Aplicatia Android CamScanner PDF
29 August 2019

S-a descoperit ca o aplicatie Android extrem de populare care realizeaza fotografii de inalta calitate a documentelor contine malware.

28 August 2019
Axis Communications a anuntat lansarea unei solutii dedicate detectarii parcarilor neautorizate sau ilegale a vehiculelor pe strazile oraselor sau in spatiile de parcare private. AXIS Parking Violation Detection este o solutie accesibila si scalabila ce poate fi setata sa acopere un intreg bulevard folosind mai multe camere, fiecare unitate putand sa supravegheze zone de pana la 100 m.


BBC va lansa un asistent vocal digital
28 August 2019

BBC intentioneaza sa lanseze un asistent vocal digital anul viitor, a anuntat corporatia.

Nvidia si VMware, parteneriat pentru a oferi GPU-uri virtualizate
27 August 2019

Nvidia si VMware au anuntat luni un nou produs software care permite clientilor sa virtualizeze GPU-urile, fie in premisa, fie ca parte a VMware Cloud pe AWS. Companiile sustin ca este prima oferta de cloud hibrid care permite intreprinderilor sa utilizeze GPU-uri pentru a accelera AI, invatarea automata sau sarcinile deep learning.

21 August 2019
JSCamp Romania, evenimentul dedicat web developerilor locali si internationali, are loc pe 23-24 septembrie la Radisson Blu Hotel si reuneste pentru 2 zile specialisti in domeniul JavaScript din toata lumea!


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate