Cautare
Ultimele stiri - Software

15 Martie 2019
F5 Networks si Veracomp vor gazdui la Bucuresti, la Stejarii Country Club, in data de 20 martie, unul dintre cele mai importante evenimente de securitate ale anului, F5 SOLUTIONS DAY. Forumurile F5 si evenimentele de tip SOLUTIONS DAY sunt organizate de producator in intreaga lume, reunind experti din industrie si lideri de piata pentru a analiza si discuta despre cele mai recente tehnologii, tendinte, provocari, solutii de securitate si cloud in contextul unui mediu informatic aflat in permanenta schimbare.


210 aplicatii Android au fost infectate cu adware, au constatat cercetatorii
14 Martie 2019

Majoritatea aplicatiilor infectate sunt jocuri de simulare precum Snow Heavy Excavator Simulator, Ambulance Rescue Driving si Fire Truck Emergency Driver.

13 Martie 2019
Luni, Twitter a lansat o aplicatie prototip, "twttr", care permite celor care o testeaza sa incerce noi functii si sa ofere feedback. Twttr este numele original al retelei sociale.


12 Martie 2019
"Actualizarile de securitate extinsa" vor oferi clientilor enterprise mai mult timp pentru a trece de la Windows 7 prin furnizarea de solutii de securitate pentru vulnerabilitatile sistemului de operare dupa incetarea suportului, in ianuarie 2020.


Avertizare cu privire la un bug Windows 7
11 Martie 2019

Utilizatorii Windows 7 sunt expusi riscului de un bug "grav" care ar putea permite hackerilor rau intentionati sa preia controlul asupra computerelor, a avertizat Google.

08 Martie 2019
GTS Telecom, unul dintre principalii furnizori de servicii IT&C cu tehnologii de ultima generatie din Romania, intra pe piata de servicii FWaaS (Firewall as a Service) prin dezvoltarea unei platforme care le permite clientilor securizarea conexiunii la Internet si a serverelor fizice sau virtuale gazduite in centrele de date ale furnizorului. Noul serviciu contribuie la gestionarea intr-un mod cat mai flexibil a securitatii cibernetice a clientilor GTS Telecom.


Microsoft ofera dezvoltatorilor de aplicatii consumer pana la 95% din vanzarile de aplicatii din Store
08 Martie 2019

In cadrul conferintei dezvoltatorilor Build 2018, Microsoft a anuntat planurile sale de a oferi dezvoltatorilor care isi vand aplicatiile prin intermediul Microsoft Store o parte mai mare din veniturile obtinute. Oficialii au declarat ca noua structura a taxelor va fi lansata inainte de sfarsitul lui 2018. Insa a durat pana in 6 martie ca Microsoft sa puna in aplicare acordul privind veniturile promise.

Utilizatori Android: aplicatii populare inca trimit date catre Facebook, fara consimtamantul dvs.
07 Martie 2019

Grupul pentru drepturi Privacy International (PI) atrage din nou atentia ca aplicatii populare precum Yelp si Duolingo trimit date catre Facebook de indata ce acestea sunt lansate si inainte ca utilizatorii sa isi poata exprima consimtamantul.

06 Martie 2019
CalculatorVenituri.ro, platforma gratuita de calcul al salariilor si veniturilor, creata si administrata de Romanian Software, lanseaza astazi o aplicatie online, care ii ajuta pe contribuabili sa isi completeze declaratia unica si sa isi calculeze impozitele datorate statului din activitati independente.


05 Martie 2019
Acceleratorul Innovation Labs anunta cele 23 de tinere echipe de startup tehnic calificate in programul de mentorat, in urma Hackathonului din Bucuresti. Evenimentul a avut loc in acest weekend la Biblioteca Centrala a Universitatii POLITEHNICA din Bucuresti, atragand 65 de echipe pasionate de tehnologie si animate de o idee indrazneata. Hackathonul este o aventura de peste 30 de ore de efervescenta creativa, efort intens, mentorat, deschidere spre idei si oameni noi, animata de o doza serioasa de imaginatie si voie buna. La finalul acestei explorari in lumea posibilului, cele mai determinate echipe au fost selectate pentru a intra in etapa de dezvoltare a produsului organizata in urmatoarele 10 saptamani de catre Asociatia Tech Lounge cu sprijinul Orange, Carrefour, BRD - Groupe Société Générale, Medicover, OMV Petrom precum si The Romanian-American Foundation, ca partener strategic.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate