Cautare
Ultimele stiri - Software

27 Iunie 2017
Unele dintre codurile sursa ale Microsoft Windows 10 au fost publicate pe web la inceputul saptamanii, insa posibilele daune cauzate de incarcareaa acestora ar putea fi limitate, potrivit mai multor articole.


23 Iunie 2017
XAPT Solutions, partener principal Microsoft in furnizarea de servicii de consultanta, implementare si dezvoltare a solutiilor Microsoft Dynamics ERP, anunta livrarea pachetului de localizare pentru Dynamics 365 for Operations (noua denumire pentru Microsoft Dynamics AX).


Microsoft dezactiveaza software-ul antivirus pentru Windows 10
23 Iunie 2017

Microsoft a recunoscut ca dezactiveaza temporar software-ul antivirus pe PC-urile Windows, ca urmare a unei plangeri in materie de concurenta, depusa la Comisia Europeana de catre o companie de securitate.

21 Iunie 2017
Programatorii computer care folosesc spatii ca parte a codificarii castiga cu 15.370 dolari mai mult pe an decat cei care utilizeaza tab-uri, a aratat un sondaj realizat de catre dezvoltatori.


Microsoft Office este acum disponibil in Windows Store (pentru Windows 10S)
19 Iunie 2017

Noul laptop Surface este unul dintre singurele dispozitive care pot descarca Office direct de la Microsoft.

14 Iunie 2017
Cursul de JavaScript/jQuery prezinta notiuni fundamentale de programare folosind limbajul JavaScript pentru a adauga interactivitate paginilor web. Accentul este pus pe modul de lucru cu limbajul JavaScript si librariile jQuery si jQuery UI.


14 Iunie 2017
Utilizatorii Mac, avertizati cu privire la noile variante de malware special create pentru a viza computerele Apple


13 Iunie 2017
Cea mai noua versiune a solutiei software Centraleyezer, devoltata de compania Sandline, anunta introducerea Asset Tags/Classification (GDPR), functionalitati de evaluare a riscului, cu rol in prioritizare in functie de factorii de risc calculat. Panoul de sistem le permite celor care gestioneaza aplicatia sa identifice in mod rapid vulnerabilitatile si sa ia deciziile corespunzatoare in functie de gradul de risc calculat.


13 Iunie 2017
Cand accesul la informatie este mijlocit de tehnologie de la varste tinere, sistemul educational nu poate decat sa tina pasul cu inovatia.


07 Iunie 2017
Solutie de cloud administrata in totalitate pentru implementarea si operarea ecosistemelor SAP in structuri multi-cloud Abordarea cloud hibrid permite organizatiilor sa aleaga o solutie personalizata SAP cu nivele diferite de scalabilitate, flexibilitate si securitate


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate