Cautare
Ultimele stiri - Software

19 Iulie 2018
Aplicatia de plati mobile Venmp a fost acuzata de faptul ca a expuns detalii cu privire la milioane de utilizatori prin intermediul unui API deschis, pe care oricine il poate accesa.


18 Iulie 2018
SAP are o preocupare continua in a dezvolta sistemul ERP SAP Business One , solutia ERP pentru firme mijlocii, atat prin optimizarea si imbogatirea modulelor existente cat si prin lansarea de noi functionalitati care sa vina in intampinarea cerintelor celor 60000 de clienti ai sai.


17 Iulie 2018
Bento, companie romaneasca cu peste 10 ani de experienta in livrarea de servicii de externalizare IT si servicii Cloud, ofera prin intermediul Bento Cloud Services, servicii de consultanta, implementare si migrare. Serviciile sunt livrate de pe cele mai puternice platforme cloud de pe piata, ca Microsoft Azure sau Amazon.


Chrome are un nou mod de a opri hackerii Spectre. Pacat ca implica mai multa memorie
16 Iulie 2018

Prin adaugarea unei noi tehnologii de compartimentare, browserul Google Chrome a facut un pas inainte pentru a impiedica site-urile web sa fure date sensibile, insa schimbarea inseamna ca Chrome va avea nevoie de mai multa memorie.

16 Iulie 2018
Adobe va lansa o versiune completa a Photoshop pentru iPad in 2019, potrivit Bloomberg.


13 Iulie 2018
Timehop a fost atacata in 4 iulie, sustinand ca numele, adresele si numerele de telefon au fost "compromise".


Atacul asupra bazei de date Timehop a determinat furtul datelor a 21 de milioane de utilizatori
10 Iulie 2018

Timehop a dezvaluit ca securitatea sa a fost incalcata si datele a 21 de milioane de utilizatori au fost compromise.

05 Iulie 2018
SAP continua si in 2018 proiectul Adoptam o scoala prin care angajatii companiei sustin cursuri de programare Scratch in trei scoli primare din Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca. Elevii de clasa a IV-a vor invata sa dezvolte aplicatii in popularul limbaj de programare Scratch, in perioada 19 ianuarie – 15 iunie. Initiativa a demarat anul trecut, in Cluj-Napoca, unde 7 voluntari SAP ”au adoptat” scoala Emil Isac.


03 Iulie 2018
Managementul Complet al Documentelor in Cloud: construita pe tehnologia de varf de tip cloud si pe expertiza proceselor de afaceri, solutiile DocuWare Kinetic sunt prefigurate pentru procesele de lucru comune, centrate pe documente.


28 Iunie 2018
Milestone Systems, lider global in dezvoltarea de sisteme de video management (VMS) si solutii de supraveghere, anunta lansarea versiunii XProtect 2018 R2. Software-ul de video management include acum accelerare hardware server-side NVIDIA. Astfel, utilizatorii pot avea acces la solutii cu un cost redus de achizitie ce nu necesita o infrastructura hardware complexa.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate