Cautare
Ultimele stiri - Software

Mozilla: Firefox 69 va dezactiva plugin-ul Adobe Flash in mod implicit
15 Ianuarie 2019

Producatorul Firefox, Mozilla, va face urmatorul pas major in dezactivarea suportului pentru plugin-ul Adobe Flash in cursul acestui an, odata cu lansarea Firefox 69.

10 Ianuarie 2019
Patch-urile au fost lansate pentru Flash, insa nu contin solutii pentru problemele de securitate.


21 Decembrie 2018
Fiecare an este o provocare pentru furnizorii de servicii si solutii de securitate care depun toate eforturile sa isi protejeze clientii, urmarind permanent, analizand si cautand solutii la amenintari informatice tot mai sofisticate.


21 Decembrie 2018
System Innovation Romania a investit peste 100 de mii de euro intr-o noua linie de business, bazata pe integrarea robotilor software UiPath cu solutiile ERP de la SAP sau alti furnizori. Compania are deja o echipa de sase specialisti certificati pe tehnologia Robotic Process Automation (RPA) si trei proiecte finalizate. Pentru 2019, System Innovation Romania are in plan angajarea a inca 3-4 consultanti si depasirea unei cifre de afaceri de 200.000 euro, exclusiv din vanzarea robotilor software si a serviciilor conexe. Obiectivele de business urmaresc cresterea capacitatii de implementare a tehnologiei UiPath si dezvoltarea unui produs propriu de automatizare a introducerii de date in sisteme ERP.


18 Decembrie 2018
Facing Emotions, aplicatia dezvoltata de HUAWEI cu ajutorul inteligentei artificiale, permite persoanelor cu deficiente de vedere sa asocieze sunete cu expresiile faciale ale interlocutorilor


O campanie globala de hacking vizeaza infrastructura critica
17 Decembrie 2018

Campania sofisticata a vizat zeci de companii, dintre care majoritatea se afla in SUA.

Un malware Android fura bani din conturile PayPal, in timp ce utilizatorii privesc neajutorati
12 Decembrie 2018

Troianul Android asteapta ca utilizatorii sa introduca acreditarile PayPal si codul de securitate two-factor inainte de a declansa transferurile de bani.

11 Decembrie 2018
SAP Romania, filiala locala a celui mai mare producator mondial de software pentru afaceri, a lansat pentru piata interna programul SAP Ariba Snap, menit sa sprijine digitalizarea activitatilor specifice ale departamentelor de achizitii. Cu un sistem bazat pe tehnologia cloud si cu un timp de implementare de numai trei luni, programul poate automatiza pana la 80% din procesele zilnice de achizitie ale unei companii. SAP Ariba Network, cea mai mare retea de tranzactionare comerciala din lume, utilizata de peste 3.6 milioane de organizatii, genereaza o cifra de afaceri mai mare decat veniturile cumulate ale Amazon, eBay si Alibaba.


06 Decembrie 2018
Adobe a lansat patch-uri pentru o noua vulnerabilitate zero-day descoperita in aplicatia populara a companiei, Flash Player. Zero-day-ul a fost observat ca fiind incorporat in documente malware Microsoft Office.


29 Noiembrie 2018
Star Storage, furnizor global de tehnologie care dezvolta si livreaza solutii performante pentru protectia si managementul informatiilor, a lansat o noua versiune a produsului SEAL care permite clientilor maximizarea valorii investitiilor facute in suita Microsoft Office / Office 365. Prin integrarea directa cu SEAL, fisierele Microsoft Office se pot salva direct din interfata Microsoft Outlook pentru o protectie completa si pentru utilizarea acestora in procese de business.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate