Cautare
Ultimele stiri - Software

Google Docs offline pentru un numar
17 Noiembrie 2017

Google Docs a fost inaccesibil pentru un "subset semnificativ" de utilizatori miercuri. Compania a confirmat problema pe pagina sa de status, insa nu a oferit informatii suplimentare.

14 Noiembrie 2017
Milestone Systems anunta Concursul de tip Kickstarter pentru comunitate – un eveniment dedicat inovatiei, la care sunt invitati toti programatorii si dezvoltatorii pentru a-si prezenta ideile de integrare bazate pe managementul video. Anul trecut marele premiu a fost castigat de o echipa din Romania, reprezentata de Ovidiu Ciurte, Mihai Gheorghe si Vlad Craciunescu.


O defectiune antivirus raspandita pe scara larga a lasat utilizatorii vulnerabili
14 Noiembrie 2017

O vulnerabilitate in software-ul antivirus care permite unui atacator sa puna in carantina un cod malitios si apoi sa il transfere in orice locatie doreste pe masina victimei a fost dezvaluita de cercetatorul austriac de securitate Florian Bogner.

Actualizarea software-ului Apple remediaza un bug de autocorectie in iOS 11.1
13 Noiembrie 2017

Un bug in software-ul Apple iOS 11.1 a impiedicat anumiti utilizatori sa tasteze litera "i". In schimb, realiza autocorectia la litera "A" si un simbol unicode.

10 Noiembrie 2017
Cercetatorii de securitate au descpoperit o serie de vulnerabilitati in modul in care dispozitivele USB comunica cu Linux


09 Noiembrie 2017
Ixia, parte a Keysight Technologies si unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de securitate si vizibilitate a retelelor, a anuntat ca a extins platforma CloudLens™ Visibility pentru a integra suport pentru Microsoft Azure, Google Cloud Platform, IBM Bluemix si Alibaba Cloud, pe langa Amazon Web Services, Windows si Linux, care sunt deja suportate de platforma. Astfel, Ixia CloudLens devine prima solutie de vizibilitate care suporta toate platformele cloud de top, pe multiple sisteme de operare.


08 Noiembrie 2017
Firma a publicat cel mai recent raport trimestrial, prin care sustine ca amenintarile se maturizeaza si se raspandesc.


07 Noiembrie 2017
O versiune falsa a aplicatiei de mesagerie Whatsapp a fost descarcata de peste un milion de ori din Google Play Store, inainte de a fi eliminata.


06 Noiembrie 2017
Un grup de atacatori foloseste o combinatie de optimizare pentru motoarele de cautare Google (SEO) pentru cuvinte cheie legate de banca, site-uri compromise si macro-uri Word malitioase pentru a infecta utilizatorii cu Zeus Panda.


03 Noiembrie 2017
SAP introduce noi tehnologii, cum ar fi recunoasterea faciala, machine learning si Internet of Things (IOT), pentru a permite brandurilor sa execute campanii de marketing optimizate, iar consumatorii sa beneficieze de noi experiente pozitive de cumparare. Cu ajutorul solutiilor SAP Hybris, compania continua sa inoveze si sa investeasca in dezvoltarea tehnologiilor revolutionare ce transforma industria de comert si conecteaza clientii cu marcile preferate.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate