Cautare
Ultimele stiri - Stiinta

14 Septembrie 2018
Vedeta incontestabila de pe Main Stage la a 7-a editie Internet & Mobile World este profesorul Kevin Warwick, primul om de stiinta devenit cyborg. Supranumit si Captain Cyborg, Kevin Warwick este unul dintre cercetatorii care au marcat evolutia omenirii, fiind asezat de Institutul de Fizica al Marii Britanii, in randul celor 7 genii ale stiintei, alaturi de Galileo Galilei, Einstein, Marie Curie si Nobel.


07 Septembrie 2018
Inteligenta artificiala (AI) reprezinta o amenintare mai mare pentru omenire decat schimbarile climatice si decat terorismul, a afirmat presedintele Asociatiei Britanice de Stiinte.


04 Septembrie 2018
Cercetatorii au dezvoltat o noua metoda de a controla nanobotii - in interiorul corpului uman.


Oamenii de stiinta au dezvoltat un sistem GPS care poate urmari in interiorul corpului uman
22 August 2018

"GPS-ul in corp" dezvoltat de catre cercetatorii de la MIT poate urmari implanturile cu o precizie de 1,4 centimetri.

13 August 2018
Lumina albastra a telefoanelor si tabletelor poate accelera orbirea, potrivit unui nou studiu.


07 August 2018
Companiile din Orientul Mijlociu intentioneaza sa introduca tehnologiile inteligente de automatizare, precum inteligenta artificiala si robotica umanoida.


31 Iulie 2018
Algoritmii de invatare a masinilor demonstreaza legaturile dintre miscarile oculare si patru din cele cinci mari trasaturi de personalitate.


12 Iulie 2018
Folosind un fascicul de ultrasunete, cercetatorii indreapta medicamentele direct catre tumori.


10 Iulie 2018
SVIIF 2018 - Festivalul International de Inventica din Silicon Valley s-a incheiat joi 5 iulie 2018 cu rezultate excelente pentru reprezentantul Romaniei, Dr. ing. Mircea Manolescu. El a primit Premiul Special pentru sistemul Regenesys, care protejeaza viata in caz de cutremur si regenereaza starea de sanatate in toate celelalte cazuri.


04 Iulie 2018
Aplicatia Fundatiei Pediatric Brain Tumor aduce prietenii imaginari la viata in spitale si in centrele de tratament pentru cancer.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate