Cautare
Ultimele stiri - Stiinta

AI, folosita pentru a detecta riscul de cancer mamar
18 Octombrie 2017

Oamenii de stiinta americani folosesc inteligenta artificiala pentru a prezice daca leziunile mamare indentificate prin biopsie se vor dovedi canceroase.

04 Octombrie 2017
Cercetatorii chinezi au descoperit, de asemenea, ca tehnologia de inteligenta artificiala a Google este de doua ori mai inteligenta ca Apple Siri.


08 Septembrie 2017
Hainele care cresc odata cu copilul dvs. castiga premiul Dyson


08 Septembrie 2017

Bateriile litiu-ion rezistente la explozie sau aprindere au fost dezvoltate de catre oamenii de stiinta din SUA

Traducatorul Braille instant se potriveste in mana dvs.
26 Mai 2017

O echipa formata din sase femei inginer MIT a creat un prototip de dispozitiv hand-held ieftin, care ofera traducere in timp real a textul tiparit in Braille, ceea ce ar putea spori accesul nevazatorilor la materialele scrise.

18 Mai 2017
Un experiment fascinant ce combina printarea 3D si soarecii, ar putea avea implicatii importante pentru femeile care au suferit de cancer si se confrunta cu infertilitatea.


15 Mai 2017
ARCA Space Corporation a prezentat în Statele Unite, racheta Haas 2CA, un lansator orbital inovativ capabil să se plaseze pe orbită alături de sarcina utilă, fără a folosi trepte suplimentare așa cum folosesc rachetele actuale.


15 Mai 2017
Adrian Gemănaru, psihologul român nominalizat, anii trecuţi, la World Autism Festival, a elaborat un concept unic în lume pentru integrarea copiilor în sistemul de învăţământ.


14 Aprilie 2017
Copiii din ziua de astazi cresc inconjurati de dispozitive cu ecran tactil inca de la nastere.


17 Martie 2017
• Ericsson si Vodafone Germania au folosit neurostiinta sa inteleaga modul in care performanta retelelor afecteaza utilizatorii din punct de vedere al emotiilor, nivelului de stres si perceptiei asupra brandului operatorului. • Chiar si o intarziere de doua secunde la incarcarea unui selfie pe Facebook a fost suficienta pentru a cauza stres utilizatorilor de smartphone-uri care au participat la studiu. • Rezultatele demonstreaza ca utilizatorii au asteptari ridicate in ceea ce priveste timpul de incarcare al continutului online, chiar si intarzieri de o secunda la incarcarea unui video pot provoca stres.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate