Cautare


13 Aprilie 2017
EuroGsm relanseaza shop-ul online: o noua experienta de cumparare si cel mai amplu ghid de informare pentru pasionatii de tehnologie

Noua varianta a shop-ului online va permite utilizatorilor sa consulte oferta de telefoane si tablete la preturi speciale, la incheierea sau prelungirea unui abonament Orange, avand posibilitatea sa intre ulterior in contact cu unul dintre consultantii EuroGsm, pentru detalii suplimentare. Clientii EuroGsm vor putea sa vada in timp real care sunt campaniile promotionale si serviciile disponibile in cele peste 100 de magazine din tara. Odata cu relansarea shop-ului online, EuroGsm previzioneaza o crestere cu peste 30% a numarului de vizitatori fata de aceeasi perioada a anului trecut.

EuroGsm, unul dintre cei mai mari retaileri de telecom din Romania, relanseaza shop-ul online www.eurogsm.ro in urma unui audit privind comportamentul de cumparare al clientilor sai. Pornind de la rezultatele acestui audit, compania a adaptat interfata si functionalitatile website-ului astfel incat sa raspunda nevoilor consumatorilor de tehnologie, cu scopul de a le oferi o experienta customizata si fluenta in navigarea in noul shop online, atunci cand achizitioneaza telefoane, gadget-uri sau accesorii. 

Noua varianta www.eurogsm.ro are un meniu optimizat cu noi modalitati de filtrare si este reorganizata astfel incat utilizatorul sa gaseasca mai rapid si mai usor produsele pe care le cauta. in plus, zona de configurare a produsului a fost optimizata pentru ca majoritatea produselor, in special smartphone-urile, sa fie configurate de client direct in pagina de produs, plasarea comenzii realizandu-se, astfel, in maximum 2 minute, fie ca este vorba despre utilizatori care au sau nu cont in shop-ul online. De asemenea, noua varianta a shop-ului online dispune si de o versiune mobile adaptata pentru sistemele de operare Android si iOS.

“Pentru a putea intelege comportamentul clientilor EuroGsm si pentru a veni in intampinarea nevoilor lor cu o platforma user-friendly si accesibila din punct de vedere al navigarii si al achizitiei, am realizat un audit cu privire la comportamentul de consum si tendintele de achizitie ale clientilor nostri. Am constatat ca printre caracteristicile definitorii ale consumatorilor se numara spiritul pragmatic, atentia sporita la caracteristicile device-urilor, dar si interesul constant fata de tehnologie si noutatile din acest domeniu. Tocmai de aceea, noua varianta eurogsm.ro reprezinta un ghid complet, foarte bine organizat si practic, menit sa il ajute pe client sa faca cele mai bune alegeri in momentul achizitiei. Previzionam, astfel, o crestere a numarului de utilizatori care vor accesa shop-ul online cu aproape 30% fata de aceeasi perioada a anului trecut”, a declarat Zoltan Halmai, Director Comercial EuroGsm.

Conectare mai buna a clientilor cu reteaua de magazine EuroGsm din tara
Noua varianta eurogsm.ro le va permite clientilor o conectare mai buna cu reteaua de peste 100 de magazine proprii din tara. Astfel, clientul va putea alege direct din pagina de produs magazinul de unde doreste sa isi ridice comanda. Totodata, clientii vor avea la dispozitie, prin intermediul unei pagini dedicate, o harta interactiva a celor mai apropiate magazine EuroGsm, dar si informatii despre serviciile disponibile si campaniile promotionale din aceste magazine. De asemenea, blogul ThePhoneGeeks va fi integrat in continuare in shop – review-urile de produse vor fi semnalizate sub forma „Parerea specialistului” direct in pagina de produs, iar in acest fel clientii vor putea sa afle mai multe informatii despre produsele pe care le cumpara. 

In plus, utilizatorii vor putea sa consulte oferta de telefoane si tablete la preturi speciale, la incheierea sau prelungirea unui abonament Orange, avand posibilitatea, ulterior, sa intre in contact cu unul dintre consultatii EuroGsm pentru detalii suplimentare. 
Odata cu relansarea shop-ului online, EuroGsm organizeaza pana pe data de 30 aprilie, pentru toti clientii care fac o comanda online de orice valoare si care se aboneaza la newsletter, o tombola la care cei inscrisi pot castiga un smartphone Samsung Galaxy S7, premiul pus in joc. Mai mult, la achizitionarea anumitor produse, cumparatorii vor primi produse-cadou din partea EuroGsm si vor putea comanda cateva zeci de gadget-uri sau accesorii la preturi speciale, ca smartwatch-ul Samsung Gear S3 sau smartphone-ul Samsung Galaxy S7. 

Despre EuroGsm

EuroGsm este compania specializata telecom, fiind unul dintre cei mai mari retaileri, cu o retea de magazine extinsa la 110 unitati in 77 de orase in cei 20 ani de existenta. 

Compania aduce pe piata cele mai noi tendinte in domeniul comunicarii mobile, telefoane de ultima generatie, accesorii si o gama variata de servicii, precum plata facturilor, abonamente de voce sau date. 

EuroGsm este ghidul pe care ti-l doresti alaturi cand pornesti in explorarea tehnologiei.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate