Cautare


26 Aprilie 2017
Warply lanseaza WarplyPay® pe piata din Romania

Furnizorul de solutii de loializare ofera primul portofel de tranzactii mobile, care transforma orice aplicatie in una de tip m-commerce

Warply, lider european in furnizarea de sisteme de loializare si solutii de plata cu ajutorul telefonului mobil, lanseaza pe piata din Romania WarplyPay® – noul serviciu inovator de plati mobile, care poate fi folosit prin intermediul oricarei aplicatii comerciale. Noua solutie de plati digitale completeaza programele de loializare si orice aplicatie comerciala, transformandu-le in portofele digitale. 

WarplyPay® este un serviciu de plata de tip cloud, care inregistreaza si securizeaza datele cardurilor introduse, pastrandu-le in maxima siguranta. WarplyPay® permite tuturor utilizatorilor sa isi incarce portofelul digital cu bani, prin intermediul aplicatiei de tranzactii mobile, precum si sa faca tranzactii si plati in interiorul aplicatiei. 

Inovatia WarplyPay® consta in faptul ca utilizatorii nu sunt nevoiti sa instaleze alta aplicatie mobila sau sa deschida o alta pagina bancara web. Cu ajutorul WarplyPay®, tranzactiile online devin din ce in ce mai simple. Utilizatorii se pot inregistra introducand cardul dorit o singura data, iar pentru orice alta tranzactie viitoare, utilizatorii pot selecta un cod pin sau pot folosi amprenta digitala pentru verificare. 

In plus, WarplyPay® ofera capacitatea de rambursare a cupoanelor mobile si a cardurilor cadou, colectarea si rambursarea punctelor de loialitate, precum si servicii de facturare digitala. Toate acestea prin intermediul aceleiasi solutii, certificate de ISO 27001 si PCI-DSS, oferind asigurarea riscului de credit, pana la suma de 1,5 milioane de euro. 

WarplyPay® suporta toate cardurile Visa, MasterCard, AMEX, Discover si Maestro,  iar integrarea cu aplicatiile mobile ale companiilor afiliate este un proces simplu si rapid. 

“La Warply, obiectivul nostru principal este sa proiectam solutii care faciliteaza si imbunatatesc interactiunile zilnice ale consumatorilor cu mediul afacerilor. De vreme ce traim intr-o lume in care utilizatorii fac totul prin intermediul telefonului mobil si se asteapta sa maximizeze productivitatea la toate nivelele, scopul nostru principal este sa dezvoltam o solutie care va oferi comoditate, viteza si siguranta in ceea ce priveste toate tranzactiile prin intermediul telefonului mobil”, a mentionat John Doxares, CEO Warply.
 
WarplyPay® a fost integrat deja in unele aplicatii mobile si poate functiona in cadrul oricarei aplicatii. Mai multe informatii despre WarplyPay pot fi gasite la warp.ly/meet-warply-pay-new-mobile-payment-service sau warp.ly/warplypay

Despre  Warply

Warply este, lider european in furnizarea de sisteme de loializare si solutii de plata cu ajutorul telefonului mobil. Compania detine certificari importante, printre care si PCI – DSS, un standard de securitate pentru informatiile proprietare dedicat organizatiilor care gestioneaza cartile de credit ale celor mai mari furnizori de carduri, precum Visa, MasterCard, American Express, Discover si JCB – si ISO 27001, certificarea securitatii informatiei. Printre clientii Warply se numara Nestle, Ahold-Delhaize, Unilever, CNN, T-Mobile, Eurobank, Banca Nationala a Greciei si Nobacco. 

Warply au fost declarati finalisti pentru Loyalty Magazine Awards, unul dintre cele mai mari si mai populare evenimente dedicate programelor de loializare , cu trei proiecte nominalizati in categorii importante, cum ar fi: Best Use of Mobile in cadrul unei strategii de loializare, Best Loyalty programme of the Year – Servicii Financiare|Food Retail, Best Use of Communications, Best Coupon/Voucher, Best Loyalty Programme of the Year. 

Pentru mai multe detalii, acceseaza: warp.ly, blog, Facebook, Twitter, LinkedIn si Youtube.

Sursa: www.warp.ly




Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.



Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate