Cautare


07 Noiembrie 2017
Cumparaturile online din China: site-urile necinstite se confrunta cu amenzi

China a creat o noua lege care sa impune amenzi mari site-urilor de cumparaturi online care publica anunturi false despre produsele lor.

Vanzatorii care sterg recenziile negative online sau posteaza recenzii pozitive false se confrunta cu amenzi in cuantum minim de 30.000 dolari.
Noua lege isi propune sa curete site-urile de cumparaturi online din China chiar inainte de Singles Day - cea mai aglomerata zi de cumparaturi online a anului din tara. Vanzarile de Singles Day de anul trecut au fost de aproape 18 miliarde de dolari in 24 de ore. Consumatorii chinezi au plasat 657 milioane de comenzi. 

Majoritatea vanzarilor Singles Day vand prin platforma online Alibaba, care a fost foarte criticata pentru faptul ca nu a reusit sa controleze postarile anumitor vanzatori cu privire la produsele lor. 

Autoritatile incearca, de asemenea, sa stopeze folosirea unei tehnici cunoscute drept "periere", prin care vanzatorii posteaza vanzari victive pentru a-si spori pozitia in rezultatele cautarii pe site-urile web. 
In luna august, China a lansat o "instanta cibernetica" digitala pentru a ajuta la gestionarea numarului crescut de reclamatii legate de internet, inclusiv disputele privind cumparaturile online. 
Singles Day se organizeaza in fiecare an in data de 11 noiembrie. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate