Cautare


16 Noiembrie 2017
Black Friday 2017: EuroGsm anunta reduceri de pana la 80% la sute de produse

Reduceri de pana la 80% la telefoane, tablete, gadget-uri si accesorii in shop-ul online si in magazinele EuroGsm, in perioada 17 – 26 noiembrie Oferta de Black Friday va cuprinde peste 100 de tipuri de telefoane la liber care, in premiera anul acesta, se pot rezerva online si ridica offline, din magazin Reducerile sunt consistente datorita parteneriatelor  pe care le are compania, iar suma economisita de client la un smartphone Huawei poate ajunge si la 900 de lei in premiera anul acesta, clientii din Cluj-Napoca isi vor primi produsele comandate in aceeasi zi

Anul acesta, EuroGsm va desfasura campania de Black Friday in perioada 17 – 26 noiembrie, atat in online, cat si in reteaua de magazine, la nivel national. Retailer-ul anunta cele mai mari reduceri din an, de pana la 80%, la toate categoriile de produse – de la cele mai cautate telefoane si tablete, pana la cele mai populare gadget-uri si accesorii. Se estimeaza o crestere de 35% a vanzarilor fata de campania Black Friday de anul trecut.

Oferta de telefoane de Black Friday la EuroGsm include peste 100 de modele, fara abonament, la preturi speciale. Printre produsele incluse in campanie se numara smartphone-uri de la 139,90 lei, tablete de la 329,9 lei, dar si smartphone-uri cu diagonala de 5 inch, ale caror preturi vor incepe de la 279,9 lei. in ceea ce priveste accesoriile, acumulatorii externi vor avea preturi incepand de la 13,9 lei, castile Bluetooth de la 24,9 lei, iar bratarile fitness de la 29,9 lei. 

Vedetele EuroGsm de Black Friday sunt smartphone-urile HTC 10 si HTC U11, Huawei P10 si P10 Plus, Samsung Galaxy S8 si S8 Plus. Expertii EuroGsm recomanda produsele Huawei, al doilea brand pe piata romaneasca dupa numarul produselor vandute, cu reduceri consistente si o varietate mare de produse.

„Oferim beneficii aditionale clientilor nostri fideli, pastram traditia, si in acest sens, ei au acces cu o zi mai devreme la oferta noastra speciala de Black Friday. intarim experienta de omnichannel shopping prin care clientii se vor bucura de ofertele de Black Friday in ambele medii, online si offline, avand si posibilitatea unui mix intre cele doua. Ne referim aici la dezvoltarea unor servicii aditionale precum rezervarea produselor online si ridicarea acestora din magazin. La Cluj am introdus un alt avantaj special, de Black Friday produsele comandate se vor livra in aceeasi zi. Aceste tipuri de servicii imbunatatesc semnificativ experienta de cumparare pentru clientii EuroGsm.”, a declarat Zoltan Halmai, Director Comercial EuroGsm.

Despre EuroGsm

EuroGsm este compania specializata telecom, fiind unul dintre cei mai mari retaileri, cu o retea de magazine extinsa la 107 unitati in peste 70 de orase in cei 20 ani de existenta. 
Compania este un trend-setter care aduce pe piata cele mai noi tendinte in domeniul comunicarii mobile, asigura cea mai variata gama de accesorii si o servire rapida a clientilor sai pentru plata facturilor, abonamente de voce sau date.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate