Cautare


04 Decembrie 2017
No cash cu MobilPay Wallet in magazinele dotate cu SmartCash

Retailerii care utilizeaza platforma software SmartCash Retail Management System, dezvoltata de Magister Software, beneficiaza si de integrarea cu aplicatia MobilPay Wallet a companiei Netopia. Odata cu lansarea noii versiuni SmartCash RMS, retailerii - magazine independente si retele de magazine dotate cu solutia SmartCash POS – pot oferi cumparatorilor posibilitatea de a efectua plati cu portofelul electronic, MobilPay Wallet.

Deja integrat cu succes in platforma SmartCash Retail Management System, serviciul digital MobilPay Wallet al companiei Netopia poate fi utilizat de clientii oricarei banci.

Noul sistem de plata cu portofelul electronic este deja disponibil in toate magazinele din reteaua Carrefour Express, ce opereaza cu platforma software SmartCash Retail Management System.

Aplicatia MobilPay Wallet functioneaza prin scanarea unui cod QR la apropierea telefonului de POS-ul compatibil, plata efectuandu-se astfel automat. Cumparatorii pot descarca gratuit aplicatia mobilPay Wallet pe orice smartphone ce ruleaza sistemele de operare iOS si Android. Dupa ce isi inregistreaza un card in aplicatie,  isi vor putea achita simplu si rapid cumparaturile in magazinele Carrefour, prin scanarea codului afisat la casa de marcat.

Importante retele de producatori si retaileri din diverse domenii si zone ale tarii, utilizatori ai solutiilor SmartCash RMS, urmeaza sa implementeze aplicatia mobilPay Wallet pentru a permite clientilor sa achite cu portofelul electronic, printre brandurile cunoscute numarandu-se lanturile Il Passo si La Femme.

Integrand facilitatile aplicatiei MobilPay Wallet in platforma SmartCash RMS, Magister Software le ofera comerciantilor un nou atu in lupta cu aglomeratia in zona caselor de marcat. De-a lungul timpului, Magister Software a integrat si alte solutii menite sa creasca numarul de clienti noi si sa ii fidelizeze pe cei existenti, imbunatatind experienta cumparatorilor in magazinele care utilizeaza solutii software SmartCash Retail Management System. 

Despre SmartCash Retail Management System

Implementata in peste 7500 de unitati comerciale si numarand o comunitate de peste 37.000 de utilizatori, solutia SmartCash Retail Management System, dezvoltata de Magister Software, este, in prezent, cea mai raspandita platforma software pentru retail din Romania. Platforma se adreseaza comerciantilor independenti, furnizorilor de produse si servicii din HoReCa, precum si retelelor comerciale cu un numar mare de unitati, in continua expansiune si cu o larga raspandire teritoriala. www.smartcash.ro 

Despre Magister Software

infiintata in 2002 si avand capital integral romanesc, compania Magister Software s-a afirmat drept cel mai dinamic dezvoltator si furnizor de solutii la cheie pentru retail din Romania, specializandu-se in managementul eficient al unitatilor comerciale mici si mijlocii. in cei 15 ani de activitate, Magister a fost partenerul principal in dezvoltarea si implementarea unor proiecte de anvergura din retailul romanesc. www.magister.ro 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate