Cautare


07 Februarie 2018
Credius si mobilPay aduc o metoda revolutionara de plata in Romania

Credius Pay si NETOPIA mobilPay, cel mai mare procesator de plati electronice din Romania, anunta lansarea unei solutii de plata revolutionare dedicata magazinelor online, prin care clientii acestora vor putea sa finalizeze o comanda chiar si in cazul in care nu dispun de fonduri suficiente pe carduri.

Astfel, clientii care doresc sa faca o comanda sau sa plateasca o factura prin intermediul mobilPay si carora li se transmite ca nu au suficienti bani pe card in momentul finalizarii comenzii, vor avea posibilitatea de a plati cu ajutorul Credius Pay. Prin aceasta noua optiune, le va fi pusa la dispozitie instant o suma intre 100 si 750 de lei, pentru ca acestia sa finalizeze procesul de plata cu succes si sa nu fie nevoiti sa renunte la cumparaturi. Comisionul de acordare este 0, iar semnarea acordului pentru imprumut se desfasoara online, prin completarea unui formular de catre client. De asemenea, operatiunea nu implica niciun cost suplimentar pentru comerciant.

“Suntem intotdeauna pregatiti pentru inovatie, iar parteneriatul pe care l-am lansat impreuna cu cei de la Credius Pay este menit sa creasca semnificativ vanzarile magazinelor online partenere NETOPIA mobilPay, cu mai putine comenzi anulate. Procedura este simpla si nu necesita mult timp, astfel ca vine la indemana oricarui cumparator care isi doreste un anumit produs sau serviciu dar nu are suficiente fonduri pe card.“, a declarat Antonio Eram, CEO si Fondator NETOPIA mobilPay.

Clientii celor peste 4.000 de parteneri NETOPIA mobilPay pot beneficia de noua functionalitate de la sfarsitul anului trecut.
 
Despre Netopia mobilPay si primul portofel digital, mobilPay Wallet

NETOPIA mobilPay este cel mai mare procesator de plati electronice de pe piata locala, companie 100% romaneasca, bazata pe inovatie de top si tehnologie de ultima generatie. Peste 4.000 de comercianti folosesc serviciile si solutiile NETOPIA: plati mobile sau prin intermediul automatelor cash, tranzactii prin SMS sau direct carrier billing cu operatorii mobili, cu carduri bancare sau Bitcoin.

in 2013, compania a lansat avangarda platilor mobile, offline si online, mobilPay Wallet. Aplicatia este cea mai premiata solutie de plata din Romania si primul produs tech romanesc premiat si consacrat in Silicon Valley. Este o solutie complet gratuita pentru utilizatori, iar platile se fac instant din aplicatie sau prin scanarea codurilor QR. Fiecare plata este securizata, iar utilizatorii mobilPay Wallet achita inteligent, in mii de locuri, online sau offline: la casele de marcat Carrefour, Selgros si Cora, facturi de telefonie, internet si TV (Orange, Telekom, Vodafone, UPC), reincarcarea de cartele prepaid, transport public in diferite orase ale tarii, parcari, rovinieta, taxa de pod Fetesti, intretinere la bloc sau restaurante, etc. De asemenea, consumatorii pot achita produse si servicii la peste 4.000 de comercianti online, totul printr-o simpla scanare de QR.

in 2017, aplicatia a primit inclusiv distinctia „Cel mai bun produs fintech”, in cadrul Global Startup Awards, etapa locala, dupa ce a fost numita, gradual: „Premiera anului in offline” in cadrul Galei No Cash in 2015, premiera anului la categoria „Solutii de plata nebancare” tot in cadrul Galei Nocash 2014, si a obtinut, tot in 2014, primul loc la Mobile Awards Romania, la categoria Payment.

Despre Credius si inovatiile sale

Credius IFN SA este lider in inovatii pe piata financiara, care ofera solutii de creditare clientilor sai intr-un mod foarte rapid si convenabil. Utilizarea tehnologiilor inteligente a simplificat semnficativ procesul de creditare si permite acordarea instantanee a creditelor. Flexibilitatea si abordarile inovative au permis Credius dezvoltarea de parteneriate cu mai mult de 250 de magazine online si offline, procesatori de plati sau alti parteneri. 

Printre inovatiile implementate poate fi remarcata tehnologia online-online, cea mai buna solutie pentru efectuarea cumparaturilor online prin creditul online. Obtinerea unui credit are loc simultan cu efectuarea cumparaturilor, fara parasirea magazinului online de catre client. Credius Pay reprezinta de fapt o extindere a acestei tehnologii. Credius este singura institutie financiara care acorda credite romanilor din diaspora, serviciu oferit la distanta, cu conditii lejere de acordare si fara a fi necesara prezenta in tara. 

De asemenea, Credius a lansat Credimatic - un automat care permite eliberarea creditelor fara prezenta consultantului de credite, o metoda absolut noua si revolutionara de a imprumuta bani. In prezent, functioneaza cateva zeci de terminale de accesare automatizata la creditele Credius.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate