Cautare


13 Aprilie 2018
e-trad - Primul magazin online de traduceri din Romania

Odata cu digitalizarea lumii in care traim, comenzile online si plata cu cardul au devenit o normalitate. in acest context, companiile din toate domeniile trebuie sa faca fata provocarii de a tine pasul cu tehnologia, iar industria traducerilor nu face exceptie. Facilitarea achizitiei de traduceri online, fara interactiune fizica, drumuri inutile si timp pierdut, este mai mult decat binevenita.

In acest scop, am deschis primul magazin online de traduceri din Romania, dedicat persoanelor fizice si IMM-urilor. Noutatea serviciilor oferite de e-trad consta in posibilitatea de a efectua o comanda de pe orice dispozitiv mobil sau PC.

Timpul estimat de lansare a unei comenzi este de 4 minute. Pentru a oferi clientilor posibilitatea de a alege pretul in functie de documente, e-trad pune la dispozitie 3 pachete de preturi:

Pachetul BASIC ofera cititorului o buna intelegere a textului tradus. Este potrivit pentru uz personal, pentru review-uri, comentarii sau articole de pe bloguri. 

Pachetul STANDARD presupune traducerea documentului de catre un traducator specializat si revizuirea acestuia de catre un Proofreader. Acest pachet se recomanda pentru traducerea documentelor personale, pentru diplome, atestate, certificate, contracte, acte medicale, CV-uri, autorizari, website-uri, brosuri, cataloage etc. 

Pachetul PREMIUM include traducerea materialului de catre un traducator specializat si revizuirea acestuia de catre un Proofreader nativ. Este recomandat pentru traducerea articolelor stiintifice, pentru publicatii, acte medicale, planuri de afaceri si alte documente.

Fiind un magazin online dedicat persoanelor fizice si IMM-urilor, printre serviciile oferite, e-trad mai pune la dispozitie si traduceri pentru acte de studiu, traduceri pentru documente personale, traduceri pentru actele masinii, traduceri tehnice , traduceri medicale , traduceri marketing&pr , traduceri juridice , traduceri financiar-bancare, precum si servicii de interpretariat, layout, legalizare si apostilare pentru documentele traduse.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate