Cautare


26 Aprilie 2018
Locatarii a peste 45.000 de apartamente isi pot plati intretinerea direct din portofelul digital mobilPay Wallet

Incepand cu aceasta luna, cateva mii de locatari din Bucuresti isi pot achita costurile de intretinere direct de pe smartphone, prin portofelul digital mobilPay Wallet, dezvoltat de NETOPIA mobilPay, cel mai mare procesator de plati electronice din Romania. Astfel, in total, locatarii a peste 45.000 de apartamente din Bucuresti, Constanta, Iasi, Bacau, Timisoara si Brasov isi pot achita intretinerea din aplicatia mobilPay Wallet.

Potrivit companiei NETOPIA, plata intretinerii prin mobilPay Wallet se poate face in prezent de catre locatarii care utilizeaza serviciile a trei companii de administrare a imobilelor: Scomet Administrare Imobile SRL, Deskis Solutions SRL si Bloc Expert SRL. incepand cu aceasta luna, alte cateva mii de bucuresteni vor putea plati intretinerea direct din aplicatie, in baza noului parteneriat dezvoltat de Bloc Expert SRL si compania Blocman SRL, parte a grupului de firme MP Group.

„Ne dorim sa aducem inovatia in servicii simple, care sa usureze viata de zi cu zi a utilizatorilor nostri. Alte cateva mii de locatari au de acum posibilitatea sa inlocuiasca vizita lunara la administratorul blocului cu o simpla comanda de pe propriul smartphone. Astfel, isi vor putea plati rapid si comod toate serviciile de intretinere lunare, fara a mai fi conditionati de un anumit program de plata”, declara Antonio Eram, CEO si Fondator NETOPIA mobilpay.

Pentru a avea acces direct la plata intretinerii prin portofelul digital dezvoltat de NETOPIA mobilPay, locatarii din portofoliul Blocman isi pot descarca aplicatia mobilPay Wallet gratuit, din App Store sau Google Play, pe telefoanele smart cu sisteme de operare iOS si Android. Aplicatia poate fi folosita pentru a efectua diverse tipuri de plati in mai multe domenii de interes: facturi, reincarcari, transport, benzinarii, restaurante si supermarketuri.

Datele NETOPIA arata ca in ultimul an valoarea platilor facute prin aplicatia mobilPay Wallet depaseste 10 milioane de lei, inregistrand o crestere de 30% fata de anul precedent. Suma medie achitata cu portofelul digital mobilPay Wallet in ultimul an este de 102,5 lei. Cele mai multe tranzactii au fost realizate din Bucuresti si Cluj, preponderent de catre barbati, cu varsta cuprinsa intre 25 si 44 de ani.

Despre Netopia mobilPay si primul portofel digital, mobilPay Wallet

NETOPIA mobilPay este cel mai mare procesator de plati electronice de pe piata locala, companie 100% romaneasca, bazata pe inovatie de top si tehnologie de ultima generatie. Peste 4.000 de comercianti folosesc serviciile si solutiile NETOPIA: plati mobile, tranzactii online cu carduri bancare, Bitcoin sau prin SMS.

in 2013, compania a lansat avangarda platilor mobile, offline si online, mobilPay Wallet. Aplicatia este cea mai premiata solutie de plata din Romania si primul produs tech romanesc premiat si consacrat in Silicon Valley. Este o solutie complet gratuita pentru utilizatori, iar platile se fac instant din aplicatie sau prin scanarea codului QR afisat la casele de marcat sau pe pagina de plata online. 

Fiecare plata este securizata, iar utilizatorii mobilPay Wallet achita inteligent, in mii de locuri, online sau offline: la casele de marcat Carrefour Hipermarket si Carrefour Market, Selgros, Carrefour Express Pronto si Cora, facturi de telefonie, internet si TV (Orange, Vodafone, UPC, Telekom Fix), facturi de utilitati, reincarcarea de cartele prepaid, transport public in diferite orase ale tarii, parcari, intretinere la bloc sau la restaurante. De asemenea, consumatorii pot achita produse si servicii la peste 4.000 de comercianti online, totul printr-o simpla scanare de QR.

In 2017, aplicatia a primit inclusiv distinctia „Cel mai bun produs fintech”, in cadrul Global Startup Awards, etapa locala, dupa ce a fost numita, gradual: „Premiera anului in offline” in cadrul Galei No Cash in 2015, premiera anului la categoria „Solutii de plata nebancare” tot in cadrul Galei Nocash 2014, si a obtinut, tot in 2014, primul loc la Mobile Awards Romania, la categoria Payment.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate