Cautare


30 Aprilie 2018
Romanii au tranzactionat, prin intermediul TransferGo, peste 20 de milioane de euro in primele trei luni ale lui 2018

65% din totalul tranzactiilor au fost efectuate prin intermediul aplicatiei TransferGo Compania lanseaza platile rapide prin intermediul cardului si pentru utilizatorii din Romania

TransferGo, compania de transferuri online internationale rapide, a facilitatat, in primele trei luni ale lui 2018, transferuri in valoare totala de peste 130 milioane de euro intre 46 de tari la nivel global. Romanii au trimis, prin intermediul companiei, peste 20 milioane de euro, dublu fata de aceeasi perioada a anului trecut. 

Inceputul lui 2018 marcheaza totodata o crestere in ceea ce priveste numarul de utilizatori ai aplicatiei mobile TransferGo. Daca in primele trei luni ale anului trecut, 19% din totalul tranzactiilor catre si dinspre Romania au fost efectuate prin intermediul aplicatiei, procentul a crescut la 65% pentru aceeasi perioada a lui 2018.

Totodata, luna aprilie marcheaza lansarea serviciului de plata prin intermediul cardului pentru utilizatorii din Romania. Pana acum, transferurile efectuate dinspre Romania spre alte teritorii se efectuau prin intermediul transferurilor bancare, proces care nu permitea transferurile instante. Odata cu lansarea transferurilor prin intermediul cardului, TransferGo a lansat si optiunile de transfer Astazi si Acum. Optiunea Astazi le permite utilizatorilor sa trimita bani care ajung la destinatie in aceeasi zi, pe cand optiunea Acum reduce la numai 30 de minute timpul necesar transferului. 

„Ne bucuram sa lansam noi servicii care faciliteaza accesul la transferuri cat mai rapide si la costuri avantajoase pentru clientii nostri din Romania. Aliniem astfel serviciile disponibile aici cu cele disponibile la nivel global si planuim ca in perioada urmatoare sa dezvoltam cat mai mult reteaua tarilor in care serviciile TransferGo sunt disponibile.” a declarat Marius Nedelcu, Country Manager TransferGo Romania. 

De la lansarea serviciilor rapide, la inceputul acestei luni, pana acum, peste 50% din total transferurilor au fost efectuate prin intermediul cardurilor, iar compania se asteapta ca acest numar sa creasca in urmatoarea perioada. 

Un studiu realizat in 2017 a dezvaluit ca peste 85% dintre romani prefera sa efectueze plati prin intermediul cardului, valoarea acestor plati crescand cu peste 30% fata de 2016. 

TransferGo ofera servicii rapide si la costuri mici, atat personelor fizice, cat si companiilor. Serviciul online a castigat increderea a peste 400.000 de consumatori, ajungand la 2 milioane de transferuri internationale intre 46 de tari. Clientii TransferGo au reusit astfel sa economiseasca un total de peste 20 milioane de euro, comparativ cu alte instrumente disponibile pe piata. 

Despre TransferGo

TransferGo este o companie de transfer international de bani online, in timp real si la costuri mici, pentru persoanele care doresc sa trimita bani peste hotare, fara a plati taxele mari percepute de banci. Compania a fost infiintata in anul 2012, in UK, iar sediul central se afla in prezent in Londra, Marea Britanie.

TransferGo ofera transfer de bani la nivel international, rapid si la costuri mici, intre 46 de tari din intreaga lume. Folosind sistemul inovator TransferGo, consumatorii pot trimite bani peste hotare folosind un model digital din cont in cont, care inseamna ca banii nu trebuie sa paraseasca tara: banii sunt transferati local-in local-out. Pe scurt, expeditorul face o tranzactie locala in contul bancar TransferGo din aceeasi tara, iar compania plateste local in contul bancar al tarii de destinatie.

TransferGo este activ pe piata din Romania din iunie 2015. 
Pentru mai multe detalii, accesati: www.transfergo.ro

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate