Cautare


24 Mai 2018
Amazon interzice cumparatorii care returneaza articolele prea des

Politica de returnare flexibila a Amazon poate sa nu fie la fel de lipsita de riscuri precum credeti

Compania interzice cumparatorii pentru anumite incalcari, printre care se numara returnarea produselor prea des, potrivit The Wall Street Journal. Unora dintre utilizatori nu li se spune unde anume gresesc. 

Amazon se mandreste cu returnarea gratuita si usoara pentru cateva dintre articolele sale, ceea ce a determinat multe magazine sa ofere aceleasi politici pentru a concura cu gigantul de comert electronis. Se pare insa ca politicile de returnare ale Amazon pot avea totusi un pret. 

Zeci de oameni s-au plans pe Twitter si Facebook cu privire la faptul ca Amazon le-a inchis conturile fara vreun avertisment sau vreo explicatie, potrivit Journal. 

Paul Fidalgo a scris despre faptul ca a fost "alungat" de pe Amazon pentru "returnari excesive". Alte persoane au indicat, de asemenea, ca au fost interzise pe site pentru motive similare. 
Un client a postat un tweet continand un screenshot al unui e-mail prin care Amazon ii solicita sa explice de ce si-a returnat comanda. 

Cumparatorii s-au plans ani de zile pentru faptul ca au fost interzisi pe Amazon. Un client a declarat pentru Guardian in 2016 ca a fost alungat de pe Amazon dupa ce a returnat 37 din cele 343 produse achizitionate. Si, luna trecuta, membrii Amazon Prime au impartasit pe social media faptul ca conturile lor au fost inchise fata vreo explicatie, unii dintre acestia amenintand ca vor actiona in judecata compania. 

Politica de returnare nu spune clientilor ca returnarea prea multor articole poate determina interzicerea lor pe site, insa conditiile de utilizare arata ca compania isi rezerva dreptul de a inchide conturie la discretia sa.

"Ne dorim ca toata lumea sa poata folosi Amazon, insa exista rare ocazii in care cineva abuzeaza de serviciul nostru pe o perioada mai lunga de timp", a declarat un reprezentant Amazon. "Nu luam aceste decizii cu usurinta, insa cu peste 300 de milioane de clienti in intreaga lume, atunci cand este necesar luam masuri pentru a proteja experienta tuturor clinetilor nostri. Daca un client crede ca am gresit, il incurajam sa ne contacteze direct astfel incat sa putem revizui contul si sa luam masurile corespunzatoare". 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate