Cautare


05 Iunie 2018
NETOPIA Payments lanseaza noua versiune a aplicatiei mobilPay Wallet si estimeaza o crestere de peste 50% a numarului de utilizatori

NETOPIA Payments, cel mai mare procesator de plati electronice din Romania, lanseaza versiunea 2.0 a aplicatiei mobilPay Wallet. Odata cu noua versiune, comerciantii vor putea accepta mult mai usor platile realizate cu mobilPay Wallet, prin scanarea unui cod QR disponibil la casele de marcat sau in pagina de plata securizata. Compania estimeaza o crestere de peste 50% a numarului de utilizatori odata cu lansarea noii versiuni.

Noua versiune mobilPay Wallet ofera utilizatorilor un meniu intuitiv, o interfata mai atragatoare, dar si noi functionalitati. De asemenea, in aceasta versiune, partenerii aplicatiei pot pune la dispozitia utilizatorilor oferte personalizate disponibile doar pentru clientii care achita cu mobilPay Wallet. Pe langa cardurile Visa si Mastercard de debit sau de credit, care puteau fi adaugate in aplicatie inca din versiunea anterioara, utilizatorii pot adauga acum si cardurile de loialitate de la diversi comercianti din piata. 

„Versiunea noua a aplicatiei se adreseaza consumatorului modern, informat si care doreste sa-si petreaca timpul altfel decat asteptand la cozi la banci, completand formulare online sau stand ore in sir la ghiseu. Ne dorim ca versiunea 2.0 sa ajunga la cat mai multi utilizatori, sa usureze procesul de plata si sa inlocuiasca portofelul clasic. Mai mult, clientii nostri pot beneficia de acum de reducerile cardurilor de loialitate, fiind suficient sa deschida aplicatia, sa acceseze zona Loialitate si sa prezinte cardul comerciantului in al carui magazin se afla”, declara Antonio Eram, CEO si Fondator NETOPIA.

Datele NETOPIA arata ca utilizatorii mobilPay Wallet aleg sa plateasca cel mai mult in mediul online, prin scanarea codului QR din pagina de plata a celor peste 4000 de comercianti parteneri. Tranzactiile online reprezinta peste 45% din totalul platilor. Pe locul al doilea se afla plata facturilor direct din aplicatie, cu un procent de 25%, urmata de plata prin Scan & Pay in magazinele fizice (Carrefour, Selgros, Cora, Chopstix) care reprezinta aproape 10% din totalul tranzactiilor. Achizitiile biletelor de transport in comun direct prin mobilPay Wallet reprezinta peste 15%, orasul cu cel mai mare procentaj fiind Cluj-Napoca. 

Potrivit datelor companiei, suma medie a tranzactiilor efectuate prin mobilPay Wallet este de 102.4 lei. Cele mai multe plati realizate prin aplicatie sunt cele pentru facturile online, taxe si impozite, urmate de plata comenzilor pentru livrarea mancarii, plata biletelor la diverse evenimente, a biletelor de avion sau a costurilor de intretinere.

Noua versiune a aplicatiei mobilPay Wallet poate fi descarcata gratuit, din App Store sau Google Play, pe telefoanele smart cu sisteme de operare iOS si Android. 

Despre NETOPIA Payments si primul portofel digital, mobilPay Wallet

NETOPIA Payments este cel mai mare procesator de plati electronice de pe piata locala, companie 100% romaneasca, bazata pe inovatie de top si tehnologie de ultima generatie. Peste 4.000 de comercianti folosesc serviciile si solutiile NETOPIA: plati mobile, tranzactii online cu carduri bancare, Bitcoin sau prin SMS.

In 2013, compania a lansat avangarda platilor mobile, offline si online, mobilPay Wallet. Aplicatia este cea mai premiata solutie de plata din Romania si primul produs tech romanesc premiat si consacrat in Silicon Valley. Este o solutie complet gratuita pentru utilizatori, iar platile se fac instant din aplicatie sau prin scanarea codului QR afisat la casele de marcat sau pe pagina de plata online. 

Fiecare plata este securizata, iar utilizatorii mobilPay Wallet achita inteligent, in mii de locuri, online sau offline: la casele de marcat Carrefour Hipermarket si Carrefour Market, Selgros, Carrefour Express Pronto si Cora, facturi de telefonie, internet si TV (Orange, Vodafone, UPC, Telekom Fix), facturi de utilitati, reincarcarea de cartele prepaid, transport public in diferite orase ale tarii, parcari, intretinere la bloc sau la restaurante. De asemenea, consumatorii pot achita produse si servicii la peste 4.000 de comercianti online, totul printr-o simpla scanare de QR.

In 2017, aplicatia a primit inclusiv distinctia „Cel mai bun produs fintech”, in cadrul Global Startup Awards, etapa locala, dupa ce a fost numita, gradual: „Premiera anului in offline” in cadrul Galei No Cash in 2015, premiera anului la categoria „Solutii de plata nebancare” tot in cadrul Galei Nocash 2014, si a obtinut, tot in 2014, primul loc la Mobile Awards Romania, la categoria Payment.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate