Cautare


23 Noiembrie 2018
O eroare tehnica expune numele utilizatorilor Amazon si adresele de e-mail ale acestora

Aceasta estea doua oara in tot atatea luni cand Amazon a trebuit sa isi informeze clientii ca adresele lor de e-mail au fost dezvaluite din eroare.

Amazon a declarat miercuri ca a dezvaluit in mod accidental unele dintre adresele e-mail si numele utilizatorilor sai, insa de atunci a rezolvat problema.

"Am remediat problema si am informat clientii care ar fi putut fi afectati", a declarat un purtator de cuvant al Amazon.

A declarat ca informatiile au fost dezvaluite din cauza unei erori tehnice, iar site-ul si sistemele companiei nu au suferit incalcari.

Compania a trimis e-mail-uri utilizatorilor afectati pentru a-i informa despre ceea ce s-a intamplat. In e-mail, a informat, totodata, consumatorii despre faptul ca nu vor trebui sa isi schimbe parolele sau sa ia alte masuri.

Amazon nu a indicat cate conturi au fost afectate sau unde au fost dezvaluite adresele e-mail.

Informarea vine intr-o perioada problematica pentru Amazon, deoarece compania este pe cale sa treaca prin cel mai aglomerat moment al anului retail, incepand cu Ziua Recunostintei si continuand cu Cyber Monday.

Aceasta este a doua oara in tot atatea luni cand Amazon a trebuit sa isi informeze clientii despre faptul ca adresele lor e-mail au fost expuse. Luna trecuta, un angajat Amazon a fost concediat dupa ce a impartasit adresele e-mail ale clientilor cu un tert vanzator, incalcand astfel politicile companiei.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate