Cautare


13 Decembrie 2018
PROGZEE – partenerul tau de incredere in crearea unui magazin online profesional

Una dintre cele mai avantajoase platforme pentru buna functionare a unui magazin online, care sa usureze sarcina utilizatorilor, dar care sa aduca si beneficii business-ului respectiv este NopCommerce . Singurul partener oficial al NopCommerce in Romania este firma specializata in solutii IT: www. progzee .ro.

Ai o idee inovatoare de afaceri, insa nu stii cum sa interactionezi cu potentialii clientii? Te preocupa faptul ca exista multi competitori in zona ta? Ei bine, solutia la problemele cu care te confrunti este implementarea unui magazin online.

in ziua de astazi, daca luam in calcul avansul tehnologic de mare amploare, pentru orice idee de afaceri exista un numar mai mult decat suficient de utilizatori in mediul online. Imaginati-va, in primul rand, ca lipsa de timp este unul dintre principalele motive pentru care oamenii aleg sa faca cumparaturi de pe site-urile de incredere, in defavoarea cautarii produsului dorit in magazinele fizice. Asadar, zilele de cumparaturi aglomerate au luat sfarsit. Acum fiecare are posibilitatea de a cauta articolul preferat, alegand dintr-o multitudine de variante.

Secretul unui business care se desfasoara online este colaborarea cu o firma specializata in implementarea magazinelor online. Doar in acest fel, platforma prin intermediul careia va veti livra sau promova produsele, respectiv serviciile va fi una care sa va usureze task-urile si sa va aduca venituri. Un exemplu potrivit in acest sens este progzee.ro, care vine in intampinarea clientilor sai cu oferte atragatoare, imbinand calitatea serviciilor cu preturile acceptabile, dar si cu solutii profesionale la orice solicitare a clientilor sai.

Principalele avantaje ale implementarii unui magazin online sunt:

- Promovarea mai multor categorii de servicii / produse care sa se bucure de acelasi nivel al vizibilitatii in randul preferintelor consumatorilor
- Interactionarea cu o gama diversificata de clienti
- Cresterea gradului de notorietate al afacerii proprii
- Acoperirea unui segment de piata mai mare
- Accesul usor al utilizatorilor noi, caracterizat prin transparenta, la feedback-ul clientilor firmei
- Necesitatea unui numar scazut de angajati
- Promovarea eficienta cu rezultate usor de cuantificat

Totusi, inainte de a opta pentru aceasta varianta, de comert electronic, este important sa identificati carei categorii de utilizatori va adresati. Spre exemplu, daca produsele din oferta proprie se regasesc doar in atentia persoanelor varstnice, care nu dispun de cunostinte fundamentale in utilizarea instrumentelor informatice si care nu se bucura de acces facil la internet, atunci un magazin online s-ar putea sa nu fie solutia optima de care are nevoie afacerea dumneavoastra.

Una dintre cele mai avantajoase platforme pentru buna functionare a unui magazin online, care sa usureze sarcina utilizatorilor, dar care sa aduca si beneficii business-ului respectiv este NopCommerce. Singurul partener oficial al NopCommerce in Romania este firma specializata in solutii IT: www.progzee.ro.

Printre avantajele aduse de implementarea unui magazin online prin intermediul platformei NopCommerce se numara urmatoarele:

- website-ul devine usor de personalizat in functie de specificatiile fiecarui business in parte
- platforma NopCommerce are posibilitatea de a gazdui mai multe magazine online
- aceasta platforma se va plia cu usurinta pe cerintele motoarelor de cautare
- comertul electronic pe care il veti desfasura va fi disponibil si pe dispozitivele mobile ale utilizatorilor
- platforma NopCommerce ofera numeroase optiuni de plata, dar si de expediere a produselor.

Toate aceste informatii, dar si alte aspecte legate de implementarea unui magazin online le puteti consulta si pe site-ul progzee.ro. Fiind singura firma din tara care colaboreaza si lucreaza constant cu solutiile oferite de platforma NopCommerce, PROGZEE devine un partener de incredere al oricarui business interesat de comertul electronic si nu numai.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate