Cautare


13 Iunie 2019
Mallcopii.ro - Stiati ca a aparut singurul marketplace destinat copiilor ?

Stiati ca a aparut singurul marketplace destinat copiilor Jucarii pentru copii ? Imbracaminte si incaltaminte pentru copii si bebelusi? Totul pe marketplace-ul destinat copiilor, mallcopii.ro

Asa incepe povestea noastra:

"Peste 35% din veniturile mele vin din mallcopii.ro marketplace", declara Ionescu Maria, director Copiifericiti.com, Romania.

Dar ce este marketplace-ul mallcopii.ro?

Mallcopii.ro marketplace este sistemul prin care partenerii mallcopii.ro isi afiseaza propriile produse pe mallcopii.ro, alaturi de produsele vandute direct de catre mallcopii.ro.

Clientii pot comanda simultan atat produse mallcopii.ro, cat si produse din oferta oricarui partener mallcopii.ro.

Cum poti deveni vanzator in platforma mallcopii.ro?

Sistemul mallcopii.ro marketplace este disponibil pentru toti comerciantii care pot oferi o gama consistenta de produse din cel putin o categorie din retail, au experienta si resursele pentru a livra rapid comenzile clientilor si asigura serviciile post-vanzare.

Acestia trebuie sa aiba capacitatea sa acopere intreg teritoriul Romaniei. Daca doresti sa devii vanzator in platforma mallcopii.ro marketplace completeaza aici https://mallcopii.ro/contul-meu/ informatiile despre profilul companiei tale.

Dupa ce evaluam si validam profilul si imediat ce vanzarea produselor tale in mallcopii.ro marketplace va fi posibila, te vom contacta pentru a stabili impreuna detaliile colaborarii.

Unde ajung banii de pe produsele vandute? Intotdeauna ajung in contul vanzatorului si niciodata in contul mallcopii.ro.

Sa vina vara si pe piata online destinata copiilor! Cele mai mici preturi de pe piata pentru cumparatori

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate