Cautare


17 Iulie 2019
foodpanda: Comenzile online de mancare s-au dublat in luna iunie fata de inceputul anului

Potrivit foodpanda.ro, cea mai mare platforma de food ordering din Romania, apetitul romanilor pentru comenzile online de mancare a crescut considerabil, numarul acestora dublandu-se in luna iunie fata de inceputul anului. in prima jumatate a anului, compania a continuat planul de dezvoltare la nivel national, prin extinderea operatiunilor in orasele: Ploiesti, Craiova, Targu Mures si Baia Mare.

In primele trei luni ale anului 2019, numarul restaurantelor noi listate pe platforma a crescut in medie cu peste 132%, comparativ cu aceeasi perioada din 2018. in plus, numai in luna iunie, numarul restaurantelor este cu aproape 50% mai mare fata de inceputul anului.
„in prima parte a anului, ne-am focusat pe extinderea operatiunilor in patru noi orase din tara si pe consolidarea pozitiei in acestea, ceea ce a dus si la cresterea numarului de restaurante noi listate pe platforma. Piata de food ordering evolueaza exponential, numarul comenzilor fiind dublu in luna iunie fata de inceputul anului”, declara Radu Balaceanu, Country Manager foodpanda Romania. 

Cele mai comandate preparate pe platforma foodpanda in primul semestru al anului 2019 au fost preponderent din bucataria internationala. in topul preferintei romanilor, primele cinci locuri sunt ocupate de burgeri, ciorba de vacuta, pizza, pachetelele de primavara si placinta de visine.

Potrivit datelor centralizate de companie, pe primul loc in topul oraselor cu cele mai multe comenzi in primul semestru al anului se afla Bucurestiul, urmat de Cluj-Napoca si Timisoara. De asemenea, in Cluj-Napoca a fost inregistrata cea mai mare comanda din perioada mentionata, in valoare de 1349,5 Ron, care a inclus 13 meniuri Pizza 2+2 Gratis XL. 

in ceea ce priveste modalitatile de plata preferate de clientii foodpanda in prima parte a anului, 77% dintre acestia au ales sa plateasca cash, iar restul de 23% au achitat comenzile online. Pe parcursul primelor sase luni ale anului 2019, in medie aprox. 75% dintre comenzi au fost plasate online, in crestere cu 12 procente fata de aceeasi perioada a anului trecut. 

Despre foodpanda 

foodpanda.ro, parte a grupului Delivery Hero, este cea mai mare platforma online de comenzi de mancare din Romania, colaborand, in prezent, cu peste 1500 de restaurante din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Constanta, Arad, Ploiesti, Oradea, Galati, Craiova, Sibiu si Pitesti, Targu Mures si Baia Mare.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate