Cautare


16 August 2019
Inovatie in e-commerce-ul romanesc Algoritmii castiga batalia preturilor din mediul online

E-commerce-ul romanesc adopta tot mai multi comercianti, fapt care determina o crestere la nivelul calitatii produselor si a serviciilor. in 2018 numarul comerciantilor a depasit pragul de 15.000 potrivit GPeC, foarte putini fiind unicii distribuitori din Romania pentru produse.

In opinia directorului FamShop, competitia pentru cei care vand produse comune devine din ce in ce mai importanta si orice pas gresit poate duce la eliminare. De asemenea, specialistul afirma ca o greseala majora a comerciantilor este ignorarea preturilor concurentei, mai mic in multe cazuri, ce duce la scaderea vanzarilor si pierderea cotei de piata. 

Aceasta lupta a preturilor devine tot mai des intalnita in comertul online, iar de curand comerciantii online din Romania beneficiaza de modulul Colector Pret, dezvoltat de integratorul FamShop, modul construit dupa principiile inteligentei artificiale, in care este implementat un algoritm matematic de sugestie a pretului bazandu-se pe istoricul preturilor concurentei. 

“E-commerce-ul actual a depasit de multi ani batalia produselor, nu acestea reprezinta indicatorii in jurul carora se concentreaza comerciantii. La ora actual, avem module tot mai sofisticate care sugereaza comerciantilor care sunt produsele cele mai vandute in online, cele mai cautate in motoare de cautare, cele mai evaluate, cu cele mai multe recenzii positive sau negative etc. Nivelul la care s-a ajuns este batalia datelor privind concurenta preturilor, iar dezvoltatorii nostri au reusit sa construiasca un modul foarte complex de monitorizare a preturilor, care ii ajuta pe comercianti sa fie mereu cu un pas in fata concurentei si sa aiba pretul mai bun”, declara Florin Macau, creatorul FamShop.

Monitorizarea vine la pachet si cu actualizarea automata a preturilor in propriul magazin online cu un anumit prag sub cel al concurentei astfel incat comerciantul sa isi pastreze profit si sa preia din cota de piata. Modulul de monitorizare a preturilor este folosit deja in domenii precum horeca, haine, agricultura, aria lui de utilitate fiind in orice zona unde exista produse comune. Mai multe detalii - https://famshop.ro/colectorpret/

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate