Cautare


30 Martie 2017
Memoriile ADATA XPG DDR4 validate oficial de catre AMD ca fiind compatibile cu AM4/Ryzen

Memoriile XPG Z1 si Flame DDR4 aprobate pentru cea mai noua gama de procesoare de la AMD

ADATA® Technology, producator de top de module DRAM de inalta performanta, produse NAND Flash si accesorii mobile, se bucura sa anunte faptul ca toate memoriile XPG DDR4 din oferta sa au fost oficial certificate de catre AMD ca fiind compatibile cu socket-ul AM4 si cu procesoarele aferente, ca de exemplu noua gama Ryzen. Memoriile XPG au fost validate prin instalarea pe placi de baza MSI, acesta fiind si startul unei colaborari importante intre ADATA si MSI. 

Beneficiile certificarii
Prin intermediul aprobarii oficiale din partea AMD, clientii stiu ca prin alegerea unei memorii XPG DDR4 vor achizitiona un produs perfect compatibil pentru a fi utilizat pe placile de baza AMD AM4. Deoarece modelele XPG DDR4 au fost adaugate in lista de branduri calificate AMD QVL (qualified vendor list), clientii se pot baza pe compatibilitate fluida, fara grija unor conflicte suparatoare. 

Excelente pentru overclockeri
Certificarea AMD acopera, de asemenea, si profilele de memorie A-XMP sau AMD. Acest lucru inseamna ca memoriile XPG DDR4 au fost testate in profile de overclocking, nu doar pentru viteze standard, asigurandu-se astfel fiabilitatea si stabilitatea in situatiile in care se consuma resurse serioase.

Lista completa a modelelelor XPG DDR4 certificate:

Nume produs/Specificatii

XPG Flame
DDR4-2400 U-DIMM
DDR4-2666 U-DIMM
DDR4-2933 U-DIMM

XPG Z1
DDR4-2400 U-DIMM
DDR4-2666 U-DIMM
DDR4-2933 U-DIMM
DDR4-3200 U-DIMM

Despre XPG
Xtreme Performance Gear (XPG) este o marca detinuta de catre ADATA Technology si ofera componente PC de inalta performanta. Produsele XPG se disting datorita succesului inregistrat im toate testele riguroase ADATA A+ Testing Methodology la care au fost supuse pentru a asigura cele mai inalte stadarde, stabilitate superioara si performante de top. XPG ofera gamerilor, pasionatilor si overclocker-ilor o experienta exceptionala, fluida si la viteze maxime. Linia XPG incorporeaza atribute tehnice avansate, iar designul subtire si modern a castigat premii prestigioase, in intreaga lume. Printre premii se numara Good Design Awards – Japonia si Taiwan Excellence Gold Awards. Produsele ADATA XPG sunt recunoscute de catre overclockeri si de catre echipele profesioniste care le utilizeaza ca hardware esential pentru obtinerea victoriei in jocuri. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.xpg.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate