Cautare


30 Martie 2017
ELKO aduce in Romania Getac F110 G3, o tableta cu procesor Intel, rezistenta la apa, praf si zgarieturi

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO, specializata in distributia unei game largi de echipamente IT si solutii integrate, anunta disponibilitatea tabletei PC Getac F110 G3. Modelul poate fi folosit in conditii de lucru extreme, adresandu-se in special institutiilor dedicate apararii si mentinerii sigurantei publice sau companiilor care activeaza in telecomunicatii, transport, productie, petrol si gaze.

Getac F110 G3 a fost creata sa ofere utilizatorilor performante maxime indiferent de conditiile de mediu (functionare optima intre -21 si +60 de grade), venind echipata cu protectie impotriva socurilor mecanice, lichidelor, vibratiilor si prafului. Fiecare tableta Getac F110 este testata individual si certificata cu standardele MIL-STD 810G, IP65 si MIL-STD-461F (interferenta electromagnetica).

In functie de puterea necesara, tableta poate fi echipata cu unul dintre procesoarele: Intel® Core i7-6600U vProTM 2.6GHz, Intel® Core i7-6500U 2.5GHz, Intel® Core i5-6300U vPro 2.4GHz sau Intel® Core i5-6200U 2.3GHz. Toate cele patru variante beneficiaza de avantajele tehnologiei Intel Turbo Boost, ce ofera o imbunatatire automata a frecventei si implicit a performantelor in procesare. 

Tableta mai vine echipata cu un chip Intel® HD Graphics 520, capabil sa imbunatateasca viteza de raspuns a comenzilor si rata de refresh a ecranului de 11” cu rezolutie HD si functionalitate multi-touch, atat in aplicatii 3D cit si in filme. La nivel de securitate, F110 este echipata cu dotari ultra performante, dintre acestea iesind in evidenta platforma TPM 2.0, functia optionala DDS ce detecteaza orice incercare de accesare neautorizata a datelor, functiile de securitate din Windows 10 (Windows Hello, Microsoft Passport si Credential Guard), un cititor NFC/RFID, un Smart Card Reader si un cititor de amprenta.

Autonomia tabletei este asigurata de doua baterii Li-Ion, ce pot fi scoase si reincarcate pe rand, oferind astfel o functionare fara intreruperi. Pentru comunicare si interconectivitate cu alte dispozitive tableta beneficiaza in mod standard de un modul WiFi 802.11ac, precum si de un modul GPS optional. Mai mult, pentru utilizarea sa in vehicule, F110 poate fi legat si la antenele de GPS, WWAN si WLAN. Pentru mai multe detalii despre Getac F110 acceseaza: http://us.getac.com/tablets/F110/features.html

Despre ELKO Romania si grupul ELKO

ELKO Romania este specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT: solutii mobile, componente, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Din portofoliul de produse fac parte branduri de top din industrie, precum: Acer, ACTi, Allied Telesis, AMP Netconnect, ATEN, APC by Schneider Electric, Asus, Axis Communications, Belkin, Bitdefender, Dell, D-Link, Genius, Getac, Gigabyte, HGST, Hikvision, Intel, Kingston, Lenovo, Linksys,  Microsoft, Milestone, Micron Technology, Moxa, Mustek, Optoma, QNAP, Seagate, Supermicro, Tecnoware, Western Digital.

ELKO Romania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom.

ELKO Romania este membra a grupului ELKO (ELKO Grupa AS), unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii si servicii IT din Europa de Est, cu o expansiune activa in zona Asiei Centrale. Cele doua mari directii de dezvoltare sunt reprezentate de expertiza intr-o varietate de solutii si servicii si distributia de produse IT si electronice in regiunea statelor baltice, Europa Centrala si de Est, Asia Centrala si statele membre CSI. Cu peste 700 de angajati, ELKO este prezent in 10 tari: Letonia, Estonia, Lituania, Rusia, Ucraina, Romania, Slovenia, Slovacia, Kazahstan si Cehia. ELKO reprezinta mai mult de 120 de producatori IT de renume mondial si distribuie peste 20.000 de articole catre o retea de parteneri ce cuprinde aproximativ 6.500 de companii revanzatoare. Compania este detinuta de mai multe entitati si de fondul de investitii Amber Trust. Pentru informatii suplimentare, va invitam sa accesati www.elko.ro, www.elkogroup.com si www.solutions.elkogroup.com.

Sursa: www.1pr.ro
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate