Cautare


07 Aprilie 2017
NAS-urile QNAP devin si mai productive cu automatizarile IFTTT (If This Then That)

IFTTT (If This Then That) este cel mai popular serviciu web pentru automatizari, fiind disponibil si pentru dispozitivele NAS QNAP. Folosind IFTTT Agent, utilizatorii pot automatiza numeroase actiuni precum: salvarea fotografiilor de pe Facebook pe NAS, salvarea statusurilor din retelele de socializare ca fisiere text pe NAS, realizarea de copii de rezerva pentru fisierele de pe NAS pe Dropbox si viceversa, notificarea prin email in cazul unei erori ivite pe server, notificarea prin Skype la adaugarea de fisiere intr-un anumit director de pe NAS, salvarea ca fisiere text a SMS-urilor primite pe un telefon cu Android, completarea unei foi de calcul din Google Drive cu evenimentele aparute pe serverul NAS, salvarea pe NAS a fotografiilor in care utilizatorul este mentionat si asa mai departe.

IFTTT (If This Then That) le permite utilizatorilor sa lege numeroase dispozitive si servicii conectate la internet si sa creeze fluxuri de lucru intre acestea. Cu IFTTT Agent pentru QNAP, utilizatorii se pot conecta pe contul IFTTT direct de pe NAS si pot crea un numar aproape nelimitat de applet-uri ce tin de serverul NAS personal, direct pe websiteul IFTTT.

"Dorinta pentru o mai mare automatizare pentru rutina zilnica a condus la cresterea unor servicii precum IFTTT. Cu sistemele sale simple de declansare si de actiune, IFTTT este usor de inteles si usor de utilizat. Adaugarea IFTTT Agent pe QNAP NAS dovedeste angajamentul nostru ferm pentru a crea solutii NAS inteligente si automate, ce cresc spectaculos productivitatea utilizatorului", a declarat Aseem Manmualiya, manager de produs al QNAP.

Utilizatorii pot crea applet-uri utilizand declansatoarele (triggers) si actiunile. Bazat pe setul curent de declansatori si actiuni disponibile, utilizatorii pot crea automatizari precum: “atunci cand cineva pune un anumit tag pe o fotografie din Facebook, descarca poza pe NAS”. IFTTT suporta in momentul de fata pana la 300 de servicii foarte cunoscute incluzand: Facebook, Gmail, Twitter, Skype, Instagram, Dropbox, Google Drive, Amazon Cloud Drive si Microsoft One Drive Box.

Pentru a vedea intreaga lista de evenimente declansatoare si actiunile disponibile, va rugam sa vizitati https://ifttt.com/qnap. IFTTT Agent poate fi descarcat din magazinul QTS App Center. Pentru mai multe informatii despre IFTTT Agent va rugam sa vizitati https://www.qnap.com/solution/ifttt_agent/en/.

Cerinte: IFTTT Agent necesita un cont myQNAPcloud si este disponibil pentru modelele cu QTS 4.2.2 (sau mai noi).

Aflati mai multe despre IFTTT Agent, vizionand clipul youtube.com/watch?v=QsksdqEx3YI.

Despre QNAP Systems:
QNAP Systems, Inc. este o companie privata fondata in anul 2004, ce ofera mediului de afaceri si consumatorilor unitati de stocare NAS, unitati profesionale NVR pentru supraveghere video si playere video de retea. QNAP valorifica nu numai designul hardware ci si competenta sa in dezvoltarea software-ului pentru a aduce pe piata produse cu cea mai ridicata performanta disponibila alaturi de fiabilitate, scalabilitate si usurinta in instalare si utilizare. QNAP este o companie multinationala cu sediul in Taipei (Taiwan) si birouri in China si Statele Unite ale Americii.

Marcile enumerate in comunicat sunt proprietatea respectivilor detinatori.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate