Cautare


10 Aprilie 2017
ASUS anunta castile de gaming Cerberus V2

ASUS a anuntat Cerberus V2, noul model ce urmeaza celor mai bine vandute casti de gaming: ASUS Cerberus. Noile casti dispun de difuzoare ASUS Essence pentru imbunatatirea calitatii audio si a basului. O noua banda de otel inox si pernutele ce acopera urechea in intregime confera durabilitate si confort. Designul cu doua microfoane este compatibil cu sistemele PC si Mac, consolele de jocuri si dispozitivele mobile. Castile Cerberus V2 sunt disponibile in trei culori: rosu, verde si albastru, pentru a se potrivi stilului fiecarui jucator.

Calitate audio incredibila: Difuzoare ASUS Essence de 53mm

Cerberus V2 dispune de difuzoare ASUS Essence ce redau un sunet curat, de inalta fidelitate, transpunand utilizatorul intr-un univers cu efecte auditive puternice, cat mai apropiate de realitate. Inginerii ASUS au redus dimensiunea difuzoarelor de la 60mm la modelul original Cerberus, la 53mm pentru noul Cerberus V2, obtinand o camera de rezonanta mai mare, pentru un sunet mai bogat si mai natural. Combinata cu gama larga de raspuns in frecventa a difuzoarelor ce ofera un bas puternic si clar, alaturi de medii si inalte detaliate, calitatea incredibila a modelului Cerberus V2 il recomanda nu doar pentru jocuri, ci si pentru auditie muzicala. 

Durabilitate imbunatatita si confort

Cerberus V2 este construit din materiale durabile, banda din otel inoxidabil fiind pregatita sa reziste sesiunilor lungi de gaming, de acasa sau din deplasare. O banda interioara placuta la atingere si pernutele ce acopera intreaga ureche ofera un confort incredibil, recomandand castile Cerberus V2 pentru sesiunile lungi de gaming si auditia muzicala. Pernutele sunt cu 30% mai mari decat cele ale modelului original Cerberus si ofera o izolare a zgomotelor exterioare cu 50% mai eficienta, astfel incat utilizatorii sa intre in atmosfera jocului fara a fi distrasi de la mediul exterior. 

Gaming oriunde vrei: compatibilitate cu PC, Mac, consolele de jocuri si dispozitivele mobile
Cerberus V2 are un conector audio combinat cu patru poli ce permite utilizarea cu PC, Mac, console de jocuri si dispozitivele mobile, astfel incat gamerii sa se bucure de cea mai buna calitate a sunetului, cu orice sursa audio. 

Pentru mai multe optiuni de conectivitate, Cerberus V2 vine cu un adaptor diferentiat pentru sunet si microfon, astfel incat sa poata fi utilizate dispozitivele cu doi conectori, cum ar fi placile de baza si anumite laptopuri. Cerberus V2 este proiectat cu grija, avand doua microfoane: unul detasabil ce furnizeaza comunicatii clare in jocurile online si un microfon de linie recomandat pentru apelurile telefonice si sarcinile de zi cu zi, cum ar fi comenzile vocale. 

ASUS Cerberus V2
Conectori Combinat 3.5mm audio/mic 
Separat 3.5mm audio/mic (cablu)
Raspuns in frecventa 20Hz - 20KHz
Impedanta 32 ohmi
Difuzoare Magneti neodim 2 x 53 mm
Lungime cabluri 1.5 m
Greutate 344 g (cu cablu)
Dimensiuni 224.94 x 198.4 x 10.33 mm
Microfon Boom
Configuratie Unidirectional
Rsspuns in frecventa 50Hz - 10Khz
Senzitivitate -40dB
Microfon linie
Configuratie Omni – directional
Rsspuns in frecventa 50hz - 10Khz
Senzitivitate -45dB

Fotografii si informatii aditionale despre: ASUS Cerberus V2 - http://www.medialook.ro/view_element.php?ProductId=2084

Despre ASUS:

ASUS, cel de-al treilea furnizor mondial de laptopuri consumer si producatorul celor mai vandute si mai premiate placi de baza, este lider intre companiile noii ere digitale. ASUS proiecteaza si fabrica produse ce satisfac perfect cerintele actuale privind experienta digitala de acasa, lucrul de la birou si activitatile utilizatorilor, oferind un portofoliu extins de produse, care include placi de baza, placi video, monitoare, sisteme PC desktop, laptopuri, netbook-uri, tablete, servere, dispozitive multimedia, solutii wireless, echipamente de retea si telefoane mobile. 

Urmarind inovatia si respectand promisiunea calitatii, ASUS a obtinut 4368 de distinctii in anul 2015 si este recunoscut pe plan global pentru revolutionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™. Avand peste 17000 de angajati in intreaga lume si o echipa R&D de elita formata din 5500 de ingineri, compania a realizat o cifra de afaceri de aproximativ 14 miliarde USD in 2015.

Marcile si produsele mentionate sunt marci inregistrate ale respectivelor companii.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate