Cautare


19 Iulie 2017
Citeste fara limite cu dispozitivul PocketBook Aqua 2, rezistent la apa

PocketBook prezinta mult asteptatul succesor din seria Aqua – e-readerul impermeabil si rezistent la praf in atractiva culoare azur – PocketBook Aqua 2. Acum cu iluminat frontal, ecran tactil HD, posibilitati de iesire audio, modul wireless Wi-Fi si 17 formate acceptate, noul dispozitiv are toate functionalitatile necesare pentru a oferi o experienta de citit avansata.

PocketBook Aqua 2 are un punctaj IP57 (Protectie impotriva factorilor externi) conform sistemului de clasificare international. Pentru un utilizator, acest lucru inseamna ca PocketBook Aqua este protejat contra patrunderii prafului si poate fi scufundat in apa la un metru adancime fara niciun pericol pentru dispozitiv. Aceste caracteristici unice garanteaza cel mai relaxant citit posibil oriunde, afara sau acasa. PocketBook Aqua 2 ofera cea mai larga varietate de optiuni pentru locul perfect de citit – pe un iaht, pe plaja, langa piscina sau relaxat, facand o baie.

E-readerul stilat vine in culoarea tentana albastru azur cu umbre perlate. Culoarea incantatoare evoca amintiri placute a valurilor unei mari calde si favorizeaza intrarea intr-o stare de spirit relaxanta in timpul cititului. Butoanele pentru rasfoirea paginilor convenabile si ergonomice sunt plasate pe panoul frontal  pentru utilizare confortabila, cand dispozitivul este tinut cu o singura mana. Suprafata fina a carcasei ofera senzatii placute la atingere si previne amprentele.

Echipat cu ecranul de 6 inci E Ink Carta™ cu multisenzor capacitiv si rezolutie HD (1024x758 pixeli), noul e-reader ofera un contrast excelent si asigura cel mai mare confort pentru vederea utilizatorului. Spre deosebire de predecesorii sai, PocketBook Aqua 2 are iluminatul frontal asigurat de un LED incorporat, ceea ce garanteaza libertatea completa de a citi in orice conditii de iluminare.

8 GB de memorie interna permite pastrearea unei biblioteci digitale de cateva mii de e-book-uri, totul intr-un dispozitiv de cantareste doar 180 grame.  Cu o baterie puternica Li-Ion polimer de 1500 mAh, dispozitivul ofera oportunitatea de a citi zi dupa zi, pana la o luna, fara intreruperi pentru reincarcare.

in afara accesoriilor standard, pachetul cu PocketBook Aqua 2 contine un adaptor audio micro USB, care face posibila ascultarea fisierelor audio in format mp3 si utilizarea functiei Text-in-vorbire.

Pentru a oferi libertatea maxima in alegerea continutului, PocketBook Aqua 2 accepta 17 formate de carti fara a fi necesara conversia si 4 formate de grafice - JPEG, BMP, PNG, TIFF.

Wi-Fi wirelees incorporat, alaturi de serviciile Dropbox si Send-to-PocketBook permit livrarea oricarui continut electronic pe dispozitiv rapid si usor, fara a fi necesara conectarea la un PC.  Traditional pentru dispozitivele PocketBook, noul e-reader include dictionarele preinstalate Abbyy® Lingvo pentru un citit comod si in limbi straine.

PocketBook Aqua 2 – puterea de a rezista pentru cei increzatori si aventurosi!

E-readerele Pocket Book sunt disponibile in magazinele online partenere ale MGT Educational.

Despre PocketBook

PocketBook este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de e-readere premium bazate pe tehnologia E Ink. Compania a fost infiintata in 2007, iar sediul acesteia este situat in Lugano (Elvetia). Produsele PocketBook sunt vandute in 35 de tari din intreaga lume, cu peste 4 milioane de dispozitive PocketBook vandute pana in prezent. Cu mixul sau de hardware de calitate, software unic si design de produs ergonomic, produsele PocketBook sunt adaptate pentru segmentul premium de cititori electronici. Mai multe informatii gasiti pe www.pocketbook-int.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate