Cautare


26 Iulie 2017
Xerox, lider in raportul Quocirca 2017 pentru serviciile de management al documentelor

Xerox isi mentine pozitia de lider global privind serviciile de management al documentelor (Managed Print Services – MPS), conform ultimului raport al firmei de cercetare si analiza Quocirca. Clasamentul din 2017 marcheaza cel de-al optulea an consecutiv in care Xerox este lider pe acest segment.

Oferta Xerox de MPS se adreseaza nevoilor complexe care rezulta din trecerea de la hartie la digital care are loc atat in companiile mari, cat si in firmele mici si mijlocii (IMM-uri). De la automatizarea fluxurilor de lucru, pana la analytics, noua gama de echipamente multifunctionale inteligente de imprimare cu tehnologia ConnectKey® le permite utilizatorilor sa isi desfasoare cu succes activitatea la intersectia dintre analogic si digital.

Noul portofoliu transforma echipamentele traditionale de imprimare in asistenti pentru locul de munca, inteligenti si conectati, care se adapteaza nevoilor business-urilor moderne. Echipamentele ofera fluxuri de lucru automatizate si personalizate, acces simplu la cloud, functii de mobilitate, aplicatii si securitate pe mai multe niveluri. Astfel, se imbunatateste nivelul productivitatii, eficienta si securitatea informatiilor. Cu ajutorul solutiilor de MPS de la Xerox, business-urile castiga vizibilitate si isi gestioneaza mai bine costurile si procesele care implica documente.

Raportul Quocirca, un furnizor de analize privind piata globala de MPS, precizeaza ca “expertiza extinsa in domeniul imprimarii de birou si de productie si preocuparea pentru inovatie” sunt factori care contribuie la pozitionarea companiei ca lider pe acest segment.

“Xerox este, detasat, liderul pietei de MPS de ani de zile – fapt demonstrat si in 2017, al optulea an consecutiv in fruntea clasamentului,” spune Louella Fernandes, associate director, Quocirca. “Inovatiile Xerox in materie de securitate si analytics aduc imbunatatiri constante in portofoliul de MPS al companiei. Platforma ConnectKey, in special, este foarte eficienta in automatizarea fluxurilor de lucru atat pentru IMM-uri, cat si pentru companii mari.”

Raportul Quocirca ofera o evaluare independenta a unui numar de furnizori si prezinta principalele tendinte de MPS in baza unui sondaj realizat in randul clientilor. Rezultatele obtinute includ:

82% dintre respondenti au declarat ca riscurile privind securitatea cibernetica au fost un factor decisiv in initiativele de MPS
Cu toate acestea, doar 25% dintre respondenti au incredere deplina in siguranta mediului lor de imprimare
60% dintre organizatii au raportat cel putin o bresa privind activitatile de imprimare in ultimul an

“Gestionarea informatiilor in conditii de securitate este vitala pentru organizatiile de toate marimile. Orice strategie de securitate trebuie sa aiba o abordare proactiva, pentru a evita din start pierderile de timp, resurse financiare, incredere sau clienti,” spune Ted Dezvane, Managed Document Services Leader, Xerox. “Xerox ofera functii de securitate care protejeaza in mod eficient echipamentele din flote si datele aferente. Raportul Quocirca demonstreaza, inca o data, ca organizatiile considera ca MPS sunt o componenta valoroasa a strategiei de securitate si a transformarii digitale.”

Despre Xerox
Xerox (NYSE: XRX) este o companie de 11 miliarde de dolari si unul dintre liderii industriei de tehnologie, care inoveaza modul in care lumea comunica, se conecteaza si lucreaza. Experienta noastra este mai utila ca niciodata, pe masura ce organizatiile de toate dimensiunile vor sa optimizeze productivitatea, sa sporeasca profiturile si sa creasca nivelul de satisfactie. Xerox ofera sprijin firmelor mici si mijlocii, companiilor, institutiilor guvernamentale, furnizorilor de servicii de imprimare, precum si partenerilor care ii deservesc pe acestia.           

La Xerox, intelegem care este esenta muncii si care sunt toate procesele pe care aceasta le implica. De asemenea, suntem conectati la o lume din ce in ce mai complexa, care combina hartia cu digitalul, munca la birou cu munca de la distanta, personalul si socialul. In fiecare zi, in peste 160 de tari din intreaga lume, tehnologia, software-ul si angajatii nostri sprijina buna desfasurare a muncii. Ne ocupam de automatizarea, personalizarea, gestionarea, analizarea si securizarea informatiilor, pentru a le permite clientilor nostri sa isi mentina un ritm alert al activitatii. Pentru mai multe informatii, accesati www.xerox.com.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate