Cautare


28 Iulie 2017
ELKO aduce in Romania tableta Getac A140

- sistem de operare Microsoft Windows 10 Pro, Windows 7 Pro; - ecran de 14” sunlight readable, luminozitate de 1000cd/m2; - garantie comerciala 36 de luni;

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, anunta disponibilitatea tabletei A140, cea mai mare si cea mai sigura tableta Getac de pana acum. Construita special pentru sectoarele auto, militar si siguranta publica, tableta este echipata cu un ecran excelent de 14” cu o luminozitate de 1000cd/m2*, integreaza procesoare Intel Core i5 si i7 si foloseste baterii duale hot-swappable. Modelul este certificat MIL-STD810G si IP65, fiind rezistent la umezeala, ploaie, vibratii, socuri, temperaturi extreme si chiar la caderi de la 1.2m.

“Getac continua sa stabileasca noi standarde in dezvoltarea produselor, in special pentru cei care lucreaza pe teren si in conditii extreme. Odata cu lansarea modelului A140 utilizatorii vor avea acces la cea mai mare tableta complet rezistenta pe care am produs-o vreodata, indiferent ca va fi folosita in domeniul sigurantei publice sau de catre diferiti operatori de teren", a declarat Scott Shainman, Presedinte Getac. 

Ecranul HD de 14”, perfect lizibil in lumina soarelui, integreaza tehnologia revolutionara de control tactil Getac LumiBond® 2.0, care foloseste o rasina invizibila pentru atasarea suprafetei din sticla la modulul tactil si la LCD. Astfel, avem un singur panou, mai durabil si mai lizibil. A140 suporta modurile tactile Touch/Rain, Glove si Pen si include un stylus cu varf dur, ce asigura productivitate ridicata in diverse scenarii de utilizare si conditii extreme.

Tableta foloseste procesoare Intel a 6-a generatie – Skylake Core i5 si i7 – A140, asigurand cele mai bune performante din segmentul ei. In tandem cu interfata Wi-Fi Intel 802.11ac, tehnologia Bluetooth 4.2 si designul cu baterii duale cu comutare in timp real, utilizatorii vor obtine performanta mobila maxima. Tableta mai este insotita de o serie de optiuni, printre care un webcam Full HD pentru videoconferinte, o camera principala de 8MP cu blit LED si suport LTE 4G pentru o conectivitate rapida. 

La nivel de securitate, Getac A140 ofera cea mai completa suita de solutii si tehnologii, precum cititoare de amprenta, RFID, SmartCard, Microsoft Password, Credential Guard si TPM 2.0 - standard international ce monitorizeaza si protejeaza pornirea sistemului pentru a verifica autenticitatea utilizatorului. De asemenea, cu ajutorul Absolute DDS utilizatorul poate sa dezactiveze de la distanta sistemul de operare daca tableta este pierduta sau furata. Sistemul de operare folosit de A140 este Microsoft Windows 10. Produsul beneficiaza de garantia Getac bumper-to-bumper, care include deteriorarea accidentala sau ca urmare a expunerii la mediu pentru o perioada de 3 ani.
*optional poate fi ales un ecran IPS Full HD de 14” cu o luminozitate de 800cd/m2.

Despre Grupul ELKO si ELKO Romania

Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse si solutii IT din regiune, reprezentand 180 de producatori si oferind o gama larga de produse si servicii catre mai mult de 7000 de companii, producatori de calculatoare, integratori de sisteme din 30 de tari in Europa si Asia Centrala. Cifra de afaceri a grupului in 2016 s-a ridicat la 1460 milioane USD.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT: solutii mobile, componente, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom.

Mai multe informatii:

Sursa: www.1pr.ro
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate