Cautare


28 Iulie 2017
BenQ lanseaza ZOWIE CELERITAS II si G-SR SE

BenQ lanseaza tastatura ZOWIE CELERITAS II si mousepad-ul G-SR SE, varianta imprimata a modelului din seria ZOWIE G-SR.

Suntem de parere ca apasarea optima si repetata a unei taste reprezinta cea mai importanta caracteristica a unei tastaturi. Pornind cu aceasta idee in minte ne-am concentrate atentia pe fiecare aspect ce implica apasarea unei taste. Pe langa testarea intensa realizata in laboratoarele noastre, CELERITAS II si-a demonstrat stabilitatea si confortul in utilizare direct in comunitatea gamerilor profesionisti. Acesta este si unul dintre motivele principale pentru care tastatura a fost vazuta si folosita la evenimentele de gaming majore, inainte de a fi disponibila la vanzare.

ZOWIE CELERITAS II ofera o cursa precisa la apasarea tastei, distanta pe care tasta o parcurge pana cand actiunea este efectuata fiind una optima. Un arc metalic de calitate superioara permite apasarea tastei cu o forta crescuta si imbunatateste durabilitatea ei, totul pentru a indeplini standardele eSports. CELERITAS II se foloseste de un switch optic ce permite jucatorilor sa evite apasari duble ale tastei. De asemenea, noul model dispune de taste iluminate, dotate cu mai multe nivele de luminozitate ce pot fi ajustate sau oprite. Iluminarea ofera o experienta confortabila indiferent daca te joci in dormitor cu luminile stinse sau in turneu sub lumina reflectoarelor.

ZOWIE G-SR SE este raspunsul nostru la cerinta fanilor de a avea un mousepad similar cu vechiul model G-SR pe albastru. Suntem constienti ca, desi varianta pe negru a lui G-SR are aceeasi suprafata, utilizatorii simt o diferenta in utilizare, datorita lipsei acestui imprimeu. 

ZOWIE CELERITAS II si G-SR SE vor fi disponibile incepand cu luna august prin distribuitorul ZOWIE in Romania: PC Coolers.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate