Cautare


31 Iulie 2017
Incinta acustica la purtator cu noile casti audio Plantronics Voyager 8200 UC Bluetooth®

Noile casti Bluetooth® stereo premium Voyager 8200 UC de la Plantronics, cu microfon incorporat, dispun de tehnologia de anulare pasiva si activa a zgomotului (ANC) pentru o concentrare maxima si un sunet ireprosabil, si reprezinta inclusiv o declaratie de bun-gust datorita designului premium.

Castile Voyager 8200 UC sunt concepute atat pentru managerul conectat care trebuie sa fie în comunicare constanta, precum si pentru angajatii dintr-un spatiu de birouri deschis care se confrunta cu distragerea atentiei si cu zgomotul. Un studiu al companiei Oxford Economics din 2016 arata ca 64% dintre cei ce lucreaza în spatii de birouri deschise considera ca izolarea de sursele de distragere a atentiei contribuie la cresterea productivitatii (un sumar executiv al studiului este disponibil aici). Întrucat companiile continua sa îmbratiseze planurile deschise si flexibile de lucru, solutiile care pot ajuta la rezolvarea problemelor de zgomot si de distragere a atentiei vor deveni si mai importante, de o natura critica.

Voyager 8200 UC sunt primele casti de business stereo complet manevrabile, cu microfoane multidirectionale în dubla pereche cu procesare digitala îmbunatatita a semnalului si doua niveluri de anulare pasiva si activa a zgomotului. Calitatea audio si claritatea premium asigura o experienta optima, indiferent daca efectuati un apel de conferinta din mijlocul unui birou open space, ascultand muzica preferata în tren sau daca lucrati dintr-o cafenea aglomerata. Castile Voyager 8200 UC sunt disponibile în doua culori: negru diamant si bej. 

"Atunci cand forta de munca este extrem de mobila, capacitatea unei afaceri de a-si asigura partenerii ca angajatii se pot concentra în timpul colaborarii devine o prioritate de top", a declarat Gavin Sear, Global Product Marketing Manager al Plantronics. 

Voyager 8200 UC si recent introdusele Voyager 3200 UC pot fi gestionate complet prin Plantronics Manager Pro, serviciul optional cu informatii disponibile din suitele Asset, Usage, Conversation si Acoustic Analysis. Durata de viata a bateriei wireless ofera pana la 24 ore timp de ascultare.  Folosind tehnologia Bluetooth, Voyager 8200 UC se poate conecta la computer Windows si Mac, la o gama extinsa de telefoane prin IP cu ajutorul procesorului audio Plantronics BT600 USB, dar si direct la telefoanele si tabletele cu iOS si Android, asigurand o acoperire wireless de pana la 30 de metri pentru dispozitivele Bluetooth® de clasa I.

Cu Plantronics Manager Pro, un serviciu Software-as-a-Service (SaaS) optional, managerii IT pot monitoriza, gestiona si întretine de la distanta castile Voyager 8200 UC, precum si alte casti Plantronics compatibile, pentru a se asigura ca utilizatorii beneficiaza de cea mai buna experienta de voce posibila.  Cu Plantronics Manager Pro, managerii IT se pot asigura ca angajatii sunt gata sa preia toate apelurile, prin configurarea experientei acestora, gestionarea implementarilor de firmware si utilizarea analizelor predictive pentru a detecta problemele de compatibilitate înainte de a le observa.

Plantronics este prezent în Romania din 2002 prin intermediul unui parteneriat de lunga durata cu distribuitorul local ABN Systems International. 

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.plantronics.com. Pentru a afla mai multe despre solutiile disponibile în Romania, sunati la ABN Systems International 021-233.09.95.

Plantronics este marca înregistrata a Plantronics, Inc. Înregistrata în Statele Unite si alte tari. Termenul Bluetooth® si logoturile sunt marci înregistrate ale Bluetooth SIG, Inc. si orice utilizare a acestor marci de catre Plantronics este licentiata. Toate celelalte marci înregistrate sunt proprietatea detinatorilor lor.

Sursa: www.vando.ro
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate