Cautare


22 Septembrie 2017
ADATA implementeaza standardele A1 si V10/V30 pe cardurile SD Premier si Premier Pro

ADATA® Technology, producator de top de module DRAM de inalta performanta, produse NAND Flash si accesorii mobile, confirma faptul ca noile carduri Premier microSDXC/microSDHC UHS-I Clasa 10 suporta acum noul standard A1 al Asociatiei SD. Parte din specificatiile SD 5.1, A1 a fost proiectat pentru a rula aplicatii de pe un spatiu de stocare extern, depasind utilizarea traditionala a cardurilor SD, cum ar fi accesarea fotografiilor si a videoclipurilor. In acelasi timp, ADATA a implementat capabilitati de inregistrare video V10 si V30 pe toate cardurile Premier Pro microSD si SD, care indica cel putin 10MB/s si respectiv 30MB/s de banda de inregistrare video.

Cardurile SD pot acum sa ruleze aplicatii la fel ca stocarea interna 
O evolutie intens promovata de catre Asociatia SD, specificatiile A1 fac parte din cerintele SD 5.1. Aceasta arata ca un card microSD sau SD poate sa sustina viteze de citire suficient de ridicate si cifre IOPS pentru a rula cu succes majoritatea aplicatiilor, fara ca latenta sa reprezinte o problema. Cu alte cuvinte, cardurile microSD si SD certificate A1 sunt similare din punct de vedere al vitezei de rulare a aplicatiilor cu stocarea interna. Ele ofera utilizatorilor o libertate mult mai mare. Cu A1 si specificatiile viitoare, utilizatorii au posibilitatea de a instala mult mai multe aplicatii, datorita unui spatiu de stocare mare, care poate rula aceste aplicatii fara compromis.

Mai multe optiuni pentru entuziastii video
In acelasi timp, toate cardurile ADATA Premier Pro SD si microSDXC/SDHC sunt validate acum pentru evaluarea vitezei de inregistrare video V10 si V30. Cu toate ca cele mai rapide carduri ADATA suporta viteze V90 (inregistrare video la 90 MB/s), ADATA recunoaste ca cererea pentru performanta a captarii video durabile si fluide se extinde pe segmentele de piata si nu se limiteaza la profesionistii care sunt dispusi sa plateasca cele mai bune preturi pentru cele mai bune stocari. Cresterea numarului de videoclipuri 4K inseamna ca mai multi utilizatori au nevoie de latime de banda asigurata pentru inregistrare video, iar specificatiile V10 (10MB/s) si V30 (30MB/s) raspund acestor nevoi. Utilizatorilor le sunt garantate aceste viteze verificate atat de ADATA, cat si de Asociatia SD. Pentru detalii complete, va rugam vizitati www.adata.com

Despre ADATA

ADATA Technology, unul din cei mai mari furnizori de module DRAM si dispozitive Flash USB din lume, ofera solutii complete de stocare ce includ carduri de memorie, solid state drives si hard disk-uri portabile. 

Produsele ADATA includ, de asemenea, solutii portabile de incarcare pentru dispozitivele mobile, compania fiind si un furnizor major de solutii avansate de iluminare cu LED. Produsele ADATA continua sa acumuleze recunoastere internationala din partea unor organizatii precum iF Design Awards (Germania), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonia), Best Choice of Computex Awards si Taiwan Excellence Gold Awards. Sloganul companiei Love, Life, Dreams incorporeaza valorile brand-ului ADATA si rolul produselor inovative de stocare in cautarea de idei universal pretuite. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.adata.com.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate