Cautare


25 Septembrie 2017
Intel pare sa amane CPU-urile 10nm Cannon Lake pana la sfarsitul anului 2018

Producatorul de chip-uri Intel a amanat mult asteptatele CPU-uri 10nm Cannon Lake pana la sfarsitul anului 2018.

In ciuda faptului ca nu cu mult timp in urma a confirmat ca primele chip-uri 10nm vor aparea in PC-uri pana la sfarsitul acestui an, se spune ca Intel a amanat sosirea Cannon Lake pentur a treia oara, noile chip-uri fiind acum asteptate la finalul lui 2018. 

Este o intarziere de peste un an de zile fata de calendarul de lansare anuntat initial, care plasa Cannon Lake ca produs la jumatatea anului 2017. 

DigiTimes a raportat ca aceasta intarziere a afectat planurile producatorilor de echipamente originale, inclusiv Apple, care intentionau sa lanseze dispozitive alimentate de Cannon Lake la inceputul anului viitor. 

Unii producatorii iau deja in considerare sa sara peste procesorul 10nm Cannon Lake si sa adopte succesorul acestuia, denumit Ice Lake, care va fi construit pe procesul de productie de 10nm+.

Intel sustine ca Ice Lake, care va oferi "performante si reactii uimitoare" va fi disponibil curand dupa lansarea Cannon Lake. 

Intel nu a spus multe despre viitoarele CPU-uri Cannon Lake, ci doar ca acestea vor oferi cu pana la 25% mai multa putere decat procesoarele Intel 14nm Kaby Lake, si un consum de energie cu 45% mai mic. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate