Cautare


26 Septembrie 2017
Plantronics BackBeat 500 - pana la 18 ore de muzica si convorbiri, cu o singura incarcare

Tehnologia audio wireless este viitorul, iar castile recent lansate de Plantronics, BackBeat 500, ofera o experienta wireless de ultima ora, cu pana la 18 ore de sunet bogat, cu o singura incarcare. in plus, tehnologia Bluetooth Multipoint permite asocierea simultana a doua dispozitive cu BackBeat 500, o necesitate in conditiile in care tehnologia wireless este din ce in ce mai des adoptata.

Alaturi de functionalitatea Bluetooth, castile vin cu un jack de 3.5 mm, astfel incat experienta de ascultare sa nu fie intrerupta. De asemenea, functia DeepSleep mentine bateria incarcata pentru pana la 6 luni atunci cand castile se afla in afara ariei de acoperire sau cand sunt lasate pornite.

Castile ofera performante ridicate, cu difuzoare de 40 mm si tehnologie acustica avansata care livreaza echilibru audio si un sunet profund si bogat, pentru ascultat muzica, vizionat filme sau preluare apeluri. 

BackBeat 500 sunt foarte usor de folosit datorita galenelor cu Memory Foam (un material de reducere a presiunii) si a butoanelor pe casca usor accesibile, care permit utilizatorului sa redea sau sa intrerupa difuzarea continutului audio, sa schimbe piesele, sa modifice volumul si sa preia apeluri, toate acestea cu o singura atingere. Microfonul cu sunet HD permite preluarea apelurilor sau accesul la Siri, Google Now sau Cortana. 

SPECIFICAtII TEHNICE:

Timpul de ascultare/convorbire – Pana la 18 ore cu o singura incarcare
Acoperire – Pana la 10 metri pentru dispozitivele compatibile Bluetooth
Difuzoare de 40 mm si tehnologie acustica avansata
Microfon cu sunet HD
Butoane pe casca 
Bluetooth Multipoint 
Conservarea energiei – pana la 6 luni cu functia DeepSleep 
Jack 3.5 mm 
Greutate - 155g
Verisune Bluetooth - 4.1 
Culori disponibile:  Gri-verde si Alb-portocaliu

Pretul actual este de aproximativ 379 lei

Plantronics a fost prezenta in Romania de la sfarsitul anilor 1990 prin intermediul unui parteneriat de lunga durata cu distribuitorul local ABN Systems International. Pentru a afla mai multe despre solutiile disponibile in Romania, sunati la ABN Systems International, la 021-233.09.95 sau vizitati www.abnsystems.ro 

Plantronics este marca inregistrata a Plantronics, Inc. inregistrata in Statele Unite si alte tari. Termenul Bluetooth® si logoturile sunt marci inregistrate ale Bluetooth SIG, Inc. si orice utilizare a acestor marci de catre Plantronics este licentiata. Toate celelalte marci inregistrate sunt proprietatea detinatorilor lor. 

Sursa: www.vando.ro
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate