Cautare


09 Noiembrie 2017
Headset-ul Apple AR este in lucru, potrivit unui articol

Apple ar putea lucra la un set cu casti de realitate augmentata, desi nu ar trebui sa ne asteptam la acesta pana in 2019.

Vestea vine de la "surse familiare" citate intr-un articol Bloomberg publicat miercuri.

Daca se dovedeste a fi adevarata aceasta informatie, nu este deloc surprinzator: fiecare companie importanta mizeaza pe castile de "realitate" - AR, VR sau mixte - ca anumita forma a viitorului interactiunii om-computer. Facebook si HTC au propriile sisteme independente de realitate virtuala, Oculus si Vive. Exista, de asemenea, sistemele Samsung Gear VR si Google Daydream, precum si noile seturi cu casti Windows Mixed Reality (WMR).

Implementarea intentionata de Apple pare sa fie o abordare WMR, desi una care nu necesita conexiunea cu telefonul sau cu computerul. Acesta este probabil un motiv pentru ca setul sa nu fie lansat in urmatorii cativa ani - nimeni nu a reusit sa ajunga la aceasta performanta cu rezultate satisfacatoare.

Bloomberg sustine ca Apple va actualiza software-ul ARKit in 2018 ca parte a efortului facut in acest sens. 

Apple nu a raspuns imediat cererii de comentarii.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate