Cautare


10 Noiembrie 2017
ASUS a lansat seria de placi video GeForce GTX 1070 Ti

ASUS a lansat GeForce GTX 1070 Ti, o noua linie de placi video bazate pe cele mai noi acceleratoare NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti, proiectate pentru performante ultra-rapide cu racire avansata, fiabilitate ridicata si un stil ce poate fi personalizat pentru a oferi o experienta exceptionala in orice scenariu. Noua serie include modelul de inalta performanta Republic of Gamers (ROG) Strix GeForce GTX 1070 Ti cu iluminare ASUS Aura Sync, ASUS Turbo GeForce GTX 1070 Ti, ce dispune de ventilatoare cu doi rulmenti pentru o durata de viata de doua ori mai mare si ASUS Cerberus GeForce GTX 1070 Ti, o placa video conceputa pentru cea mai buna compatibilitate si fiabilitate.

Toate placile video ASUS sunt produse cu ajutorul tehnologiei Auto-Extreme, primul proces de productie 100% automat din industrie si cu ajutorul componentelor Super Alloy Power II, ce imbunatatesc eficienta, reduc pierderile de putere, scad zgomotul in sarcina si temperaturile de lucru. Acestea includ, de asemenea, GPU Tweak II pentru reglaje intuitive ale performantei. Cu un singur click, functia Gaming Booster maximizeaza performanta sistemului prin inchiderea proceselor redundante si alocarea automata a resurselor disponibile. O licenta premium, XSplit Gamecaster, valabila timp de un an, le va permite pasionatilor de jocuri sa transmita live sau sa inregistreze jocul, cu o fereastra proprie afisata peste actiunea de pe ecran. Fereastra poate afisa frecventele GPU, temperaturile, utilizarea VRM si include functiile de control GPU Tweak II, astfel incat gamerii sa poata alege profilul de joc si sa creasca performanta cu un singur click. 

Seria ROG Strix GeForce GTX 1070 Ti 

Strix GeForce GTX 1070 Ti integreaza o racire avansata pentru a furniza performante ultra-rapide, la care se adauga iluminarea Aura Sync pentru personalizarea calculatorului. Strix GeForce GTX 1070 Ti este disponibila in doua configuratii. Vitezele de lucru ajung la 1721MHz in mod OC pentru modelul Standard Edition si la 1759MHz pentru Advanced Edition, placile furnizand o mai mare flexibilitate, precum si performante cu pana la 3,75% mai bune comparativ cu modelul de referinta la rezolutie 4K UHD in jocuri precum Doom.

Strix GeForce GTX 1070 Ti este echipat cu MaxContact, o tehnologie de racire pentru nucleul grafic, care dispune de un radiator din cupru ce are o suprafata de 10 ori mai plata, oferind o suprafata de contact de doua ori mai mare comparativ cu versiunile obisnuite. Placa video Strix GTX 1070 Ti ocupa 2,5 sloturi, avand o suprafata de racire cu 40% mai mare fata de versiunile cu latimea de doua sloturi, oferind in acest mod o racire mai buna si performante ridicate intr-un regim de lucru silentios. 

Strix GeForce GTX 1070 Ti dispune de ventilatoare patentate cu design 0dB si are trei ventilatoare distincte pentru a furniza un flux de aer peste heatsink de la o presiune statica mai mare (105%). Tehnologia inovatoare 0dB opreste complet ventilatoarele atunci cand temperatura nucleului grafic se mentine sub un anumit prag, sesiunile de gaming desfasurandu-se in perfecta liniste. Ventilatoarele sunt certificate IP5X, au rezistenta la praf si fiabilitate imbunatatita. 

Placa video integreaza FanConnect II, un set de conectori hibrid pentru controlul ventilatoarelor si un set cuprinzator de optiuni de reglaj, via GPU Tweak II, pentru optimizarea sistemului de racire. Strix GeForce GTX 1070 Ti include tehnologia ASUS Aura Sync RGB LED, ce permite personalizarea superioara si sincronizarea iluminarii sistemului. Placa beneficiaza de un design prietenos cu dispozitivele VR, avand doua porturi HDMI ce permit conectarea simultana la sistem a monitorului si a castii VR pentru un joc captivant.

Seria ASUS Turbo GeForce GTX 1070 Ti 

Turbo GeForce GTX 1070 Ti dispune de ventilatoare cu doi rulmenti pentru o durata de viata de doua ori mai lunga, iar logo-ul iluminat poate fi personalizat de utilizatori. Placa dispune de doua porturi HDMI, fiind pregatita pentru dispozitivele VR.

Seria ASUS Cerberus GeForce GTX 1070 Ti 

Cerberus GeForce GTX 1070 Ti este o placa video complet noua, de inalta performanta, proiectata pentru cea mai buna compatibilitate si fiabilitate premium in jocuri. ASUS a testat fiecare placa la maximum, pornind cu verificari extinse ale compatibilitatii cu cele mai noi jocuri. De asemenea, au fost efectuate teste de fiabilitate de 144 de ore pe sisteme fara stocare si teste 3Dmark la un nivel ridicat de incarcare, de 15 ori mai lungi decat standardele din domeniu. 

Prin durabilitatea sa si puterea livrata, Cerberus GeForce GTX 1070 Ti este ideala atat pentru cei care vor sa se joace de placere, cat si pentru cei care vor sa creeze un spatiu de gaming in scop comercial.

Disponibilitate
Noile placi video sunt deja disponibile pe piata romaneasca, preturile variind intre 2599 si 2799 lei (TVA inclusiv), in functie de model.

Specificatii principale 

ROG-STRIX-GTX1070TI-A8G-GAMING

Boost clock in mod OC 1759MHz
Boost clock in mod Gaming 1683MHz
OpenGL® 4.5
Memorie 8GB GDDR5
Interfata memorie 256-bit
Iesire 1 x DVI-D nativ
Iesire 2 x DMI 2.0 nativ
2 x Display Port 1.4 nativ

ROG-STRIX-GTX1070TI-8G-GAMING

Boost clock in mod OC 1721MHz
Boost clock in mod Gaming 1683MHz
OpenGL® 4.5
Memorie 8GB GDDR5
Interfata memorie 256-bit
Iesire 1 x DVI-D nativ
Iesire 2 x DMI 2.0 nativ
2 x Display Port 1.4 nativ

CERBERUS-GTX1070TI-A8G

Boost clock in mod OC 1746MHz
Boost clock in mod  Gaming 1683MHz
OpenGL® 4.5
Memorie 8GB GDDR5
Interfata memorie 256-bit
Iesire 1 x DVI-D nativ
Iesire 2 x DMI 2.0 nativ
2 x Display Port 1.4 nativ

CERBERUS-GTX1070TI-8G

Boost clock in mod OC 1721MHz
Boost clock in mod Gaming 1683MHz
OpenGL® 4.5
Memorie 8GB GDDR5
Interfata memorie 256-bit
Iesire 1 x DVI-D nativ
Iesire 2 x DMI 2.0 nativ
2 x Display Port 1.4 nativ

TURBO-GTX1070TI-8G

Boost clock in mod OC 1721MHz
Boost clock in mod Gaming 1683MHz
OpenGL® 4.5
Memorie 8GB GDDR5
Interfata memorie 256-bit
Iesire 1 x DVI-D nativ
Iesire 2 x DMI 2.0 nativ
2 x Display Port 1.4 nativ
 
Despre ASUS:

ASUS se numara printre "Cele mai admirate companii din lume", potrivit publicatiei Fortune, dedicandu-se crearii de produse pentru un stil de viata inteligent in prezent si viitor. Portofoliul larg include liniile Zenbo, ZenFone si ZenBook, precum si o varietate de componente si dispozitive IT, alaturi de solutii AR, VR si IoT. ASUS are peste 17000 de angajati in intreaga lume, printre care si peste 5500 de talente R&D. Urmarind inovatia si respectand promisiunea calitatii, in 2016 ASUS a obtinut 4385 de distinctii si venituri de aproximativ 13,3 miliarde USD.

Marcile si produsele mentionate sunt marci inregistrate ale respectivelor companii.

Specificatiile, continutul si disponibilitatea produsului pot varia de la tara la tara, fara vreo notificare in prealabil. Performantele actuale pot varia in functie de aplicatii, mod de folosire, mediu si alti factori. Specificatiile complete sunt disponibile pe https://www.asus.com.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate