Cautare


07 Decembrie 2017
Eaton extinde gama de putere a UPS-urilor lidere de piata 93PM

O gama modulara si scalabila permite Centrelor de Date sa aplice metoda ‘Platesti cand cresti’

Eaton, compania de management al energiei electrice a anuntat astazi extinderea gamei de Surse de Alimentare Neintreruptibile (UPS) trifazate 93PM, intr-un domeniu mai mare de putere, de la 30 la 500 kVA. Eaton 93PM este conceput pentru a mentine o  alimentare constanta, neintrerupta si curata,  tintind  centrele de date, aplicatiile IT si din cladirile comerciale. Gama extinsa este un raspuns la o schimbare a cererii din domeniu pentru mai multe optiuni de putere nominala si o abordare modulara a managementului de energie electrica al centrelor de date, care sa permita clientilor sa reduca costurile cu energia si sa sporeasca flexibilitatea sistemului. Gama de produse este disponibila in regiunea Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA) din iulie 2017.

Piata UPS-urilor se indeparteaza de abordarea traditionala a UPS-urilor mari si se indreapta spre un design modular, scalabil, unde clientul poate alege exact ce putere nominala are nevoie in prima zi si o poate creste treptat in conformitate cu nevoile afacerii. Aceasta este o abordare mai flexibila si mai eficienta a gestionarii energiei. Designul modular al modelului 93PM permite cresterea capacitatii UPS-ului in orice moment, pur si simplu prin adaugarea altor module de alimentare la UPS-ul existent. Capacitatea poate fi marita in trepte de 50 kVA, oferind in acelasi timp o capacitate de by-pass completa din prima zi.

"Exista doua stimulente importante clare in centrele de date si in tehnologia alimentarii cu energie electrica - costul total al proprietatii si cea mai mare disponibilitate posibila", a spus Teppo Henttonen, Director Marketing, Critical Power Solutions la Eaton. "Deoarece clientii doresc sa creasca eficienta sistemului si sa reduca costurile energiei electrice, abilitatea de a creste treptat capacitatea de energie electrica disponibila este importanta in indeplinirea acestor necesitati. Rezistenta la socuri va ramane in centrul atentiei in designul UPS-ului Eaton, dar dorim de asemenea, sa introducem o gestionare mai inteligenta a aplicatiilor de tip misiuni critice.”

Gama de produse 93PM este conceputa pentru a mentine infrastructurile critice tot timpul in functiune, furnizand o disponibilitate de functionare de 100%. 93PM include o serie de caracteristici care asigura cea mai mare rezistenta la socuri posibila pentru aplicatiile critice, printre care: Hot Sync, tehnologia brevetata  de Eaton pentru partajarea sarcinilor intre UPS-uri, care elimina orice posibil punct de defectiune dintr-un sistem de UPS-uri operand paralel ; si gestionarea avansata a bateriilor (ABM), care permite incarcarea inteligenta si creste durata de viata a bateriei.

Pentru a spori in continuare rezistenta si siguranta sistemului, designul Eaton 93PM face instalarea si implementarea electrica mai usoara si mai sigura, avand componente de siguranta integrate, pre-proiectate, pre-testate si preinstalate. Aceasta elimina necesitatea de a fi introduse prin proiect in panoul de distributie a energiei din amonte, eliminand riscul pentru proiectantul sistemului si pentru  client si reducand costul total al instalarii.

Gama 93PM este construita cu tehnologii de varf care permit niveluri de eficienta de pana la 97% in modul de conversie dubla; inlocuirea unui UPS de generatie mai veche cu un 93PM ar duce la recupera acestuia intr-un interval de doi-trei ani. Doua tehnologii cheie pentru economii si mai mari de energie si cu un interval de timp mai rapid pentru recuperare sunt Sistemul de Economisire al Energiei (ESS), care este cea mai rapida arhitectura de economisire a energiei disponibila si poate atinge pana la un nivel de eficienta de 99%, si Sistemul de Administrare a Modulelor Variabile (VMMS), care ajuta la obtinerea unei eficiente optime de conversie dubla, chiar si atunci cand nivelurile de incarcare UPS sunt scazute.

Gestionarea dispozitivului 93PM este realizata printr-un ecran tactil LCD, care ofera informatii de stare esentiale in acelasi timp in format grafic si numeric. Acesta sustine, de asemenea, software-ul Eaton de Administrare Inteligenta a Energiei Electrice (Intelligent Power Management (IPM)), care este utilizat pentru monitorizarea si gestionarea UPS-ului ca parte integranta a infrastructurii energetice si IT. Interfata localizata web permite monitorizarea mai multor UPS-uri si a altor echipamente de alimentare. in centrele de date virtualizate, IPM-ul poate fi legat la sistemele existente de administrare a virtualizarii si permite utilizatorilor sa configureze cu usurinta automatizarea bazata pe politici pentru evenimente energetice, cum ar fi delestarea de sarcina sau oprirea controlata. Eliminarea nevoii de interventie umana sporeste rezistenta centrului de date.

Pentru a afla mai multe despre Eaton, vizitati www.eaton.eu/93PM si www.eaton-electric.ro. Pentru cele mai recente stiri, urmariti-ne pe Twitter (@ETN_EMEA) sau pe LinkedIn (Eaton).

Despre Eaton

Sectorul Electric al Eaton este un lider global cu expertiza in protectia si distributia energiei electrice; alimentare de rezerva si de siguranta; control si automatizari industriale; sisteme de iluminat si securitate; solutii de cablare structurata; solutii pentru medii de lucru severe si periculoase si servicii de inginerie. Datorita solutiilor sale globale, Eaton raspunde cu succes celor mai importante provocari actuale privind managementul energiei electrice.

Eaton este o companie specializata in managementul energiei, care a realizat in anul 2016 o cifra de afaceri de 19,7 miliarde USD. Noi oferim solutii eficiente din punct de vedere energetic, care ii ajuta pe clientii nostri sa gestioneze energia electrica, hidraulica si mecanica intr-un mod mai eficient, mai sigur si mai durabil. Eaton se dedica imbunatatirii calitatii vietii si a mediului inconjurator, prin utilizarea tehnologiilor si a serviciilor de management al energiei. Eaton are aproximativ 96 000 de angajati si comercializeaza produse catre clienti din peste 175 de tari. Pentru informatii suplimentare, accesati site-ul www.eaton.eu.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate