Cautare


10 Ianuarie 2018
ASUS Republic of Gamers prezinta cea mai noua linie de produse de gaming la CES 2018

ASUS Republic of Gamers (ROG) a dezvaluit cea mai noua linie de produse de gaming la CES 2018, incluzand: laptopul ROG Strix SKT T1 Hero Edition, desktopul ROG Strix GL12, tastatura mecanica ROG Strix Flare RGB, controlerul RGB ROG Aura Terminal, luminile de proiectie ROG Spotlight RGB si kitul de accesorii Bezel-free Kit. Noua linie de produse ROG poate fi utilizata pentru crearea unei statii de gaming personalizate, jucatorii bucurandu-se de o atmosfera de gaming total captivanta.

ROG Strix SKT T1 Hero Edition este un laptop de gaming in editie limitata, dezvoltat in colaborare cu echipa SK telecom T1. Este conceput pentru jocurile MOBA, avand procesor Intel Core i7, placa video NVIDIA GeForce GTX din seria 10 si un panou IPS la 120Hz cu o acoperie de 100% a spectrului de culori sRGB. Desktopul ROG Strix GL12 este echipat cu un procesor Intel Core din generatia a 8-a, supratactat din fabrica (pana la 4.8GHz pe sase nucleele) si grafica NVIDIA GeForce GTX 1080 pentru performante incredibile in cele mai noi jocuri, in timp ce panoul transparent din lateral lasa sa se intrevada efectele luminoase Aura Sync. 

Tastatura mecanica ROG Strix Flare RGB ofera performante de top, confort si un nou nivel de personalizare cu butoanele Cherry MX RGB iluminate individual, tastele media dedicate pentru controlul instant in jocuri si luminile Aura Sync. ROG Aura Terminal si ROG Spotlight dispun de Aura Sync, ce furnizeaza lumini sincronizate cu o gama larga de dispozitive suportate, astfel incat utilizatorii sa poata crea efecte luminoase uimitoare de la un capat la altul. in 2018, ROG duce Aura Sync la nivelul urmator prin extinderea programului Aura SDK ce le permite dezvoltatorilor de software si partenerilor hardware sa integreze mai multe functii Aura Sync in creatiile lor. 

AIDA64, Tobii si Cooler Master au prezentat la CES 2018 posibilitatile oferite de Aura SDK. Linia completa de produse ROG este prezentata la Wynn Las Vegas intre 9 si 12 ianuarie 2018. Vizitatorii de la CES 2018 sunt invitati in spatiile de prezentare ASUS pentru a experimenta inovatiile ROG. 

ROG Strix SKT T1 Hero Edition
ROG Strix SKT T1 Hero Edition este un laptop de gaming disponibil in editie limitata, ce marcheaza prima colaborare intre ROG si echipa SK telecom T1. Acesta este livrat impreuna cu obiecte de colectie, in editie limitata, marcate ROG-SK telecom T1, incluzand tricoul echipei si un mouse pad, alaturi de postere cu echipa SK telecom T1 si Faker. Carcasa poarta emblemele ROG si ale echipei SK telecom T1, cu linii ascutite si marcaje unice. Semnatura lui Faker, cel mai cunoscut jucator de League of Legends din lume, este prezenta in coltul din dreapta din josul tastaturii. Conceput pentru jocurile MOBA (multiplayer online battle arena), ROG Strix SKT T1 Hero Edition este pus in miscare de un procesor Intel Core i7 si de grafica NVIDIA GeForce GTX 1060, alaturi de un panou de nivel IPS cu 120Hz si o acoperire de 100% sRGB. 

Tastatura iluminata RGB are taste QWER special marcate si dispune de tehnologie N-key, confirmand faptul ca fiecare tasta apasata va fi o comanda corect interpretata. Tastatura are comutatoare imbunatatite ce rezista la 20 de milioane de apasari, indeplinind cerintele jocurilor derulate la intensitate. 

SK telecom T1 este o echipa profesionista din Coreea de Sud, angrenata in sportul electronic, ce a inregistrat succese de necontestat in competitiile de League of Legends, castigand Campionatele Mondiale din 2013, 2015 si 2016. Sang-Hyeok Lee de la SK telecom T1, cunoscut mai bine sub numele de Faker, este recunoscut drept cel mai bun jucator din lume de League of Legends. Pe 7 decembrie 2017, Faker a fost numit “Best Esports Player” in cadrul The Game Awards. “Sunt foarte bucuros sa vad noul ROG Strix SKT T1 Hero Edition,” a spus Faker. ““Acest laptop de gaming este ideal pentru jocurile MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) asa cum este League of Legends si marcheaza colaborarea intre Republic of Gamers si SKT T1. ”

ROG Strix GL12
ROG Strix GL12 este un desktop de gaming conceput sa sa potriveasca cerintelor tot mai mari ale utilizatorilor pentru performante crescute in jocuri. Noul model este echipat cu un procesor Intel Core i7 din generatia a 8-a, supratactat din fabrica (pana la 4.8GHz pentru cele sase nuclee) si de grafica NVIDIA GeForce GTX 1080 pentru performante incredibile in jocuri. Alaturi de acestea, utilizatorul poate gasi un sertar de extensie si un alt sertar pentru inlocuirea rapida a SSD-ului. ROG Strix GL12 are un design neconventional cu linii angulare, agresive in zona frontala a carcasei, un panou lateral transparent si un set de lumini Aura Sync. Utilizatorii pot personaliza efectele luminoase ale panoului frontal apeland la nu mai putin de 16 milioane de culori cu cateva efecte prestabilite. Prin panoul transparent se pot vedea componentele interne, incluzand blocul de racire cu lichid si un logo luminos ROG. Pe langa ROG Strix GL12, toate desktopurile si laptopurile ce dispun de Aura Sync le vor permite utilizatorilor sa sincronizeze efectele luminoase cu tastaturile, mousii, castile si alte accesorii pentru un aspect consistent care sa reflecte stilul personal si actiunea de pe ecran. 

ROG G703
ROG G703 este primul laptop de gaming din lume echipat cu un ecran Full HD de 17,3" si tehnologie NVIDIA G-SYNC cu o rata de refresh de 144Hz. Motorizat de un procesor Intel Core i7-7820HK, supratactat din fabrica, ce atinge din primul moment frecventa incredibila de 4,3 GHz si de grafica NVIDIA GeForce GTX 1080 cu un varf de pana la 1974MHz, ROG G703 este o statie de gaming fara rival. Ecranele cu o rata inalta de reimprospatare ofera fluiditate si un timp scurt de raspuns cerut de jucatorii de top din sportul electronic. ROG a creat, de asemenea, versiunea ROG Strix Scar Edition cu panou de 144Hz si grafica GTX 1070. ASUS a introdus ecranele cu rata inalta de reimprospatare si in segmentul mainstream odata cu laptopul FX503, ce dispune de un ecran Full HD de 15,6", cu refresh de 120Hz si grafica NVIDIA GeForce GTX 1060.

ROG G703 beneficiaza de sistemul inovator Anti-Dust Cooling (ADC), ce permite inlaturarea automata a prafului si a particulelor. Praful, mizeria si alte particule sunt expulzate din carcasa prin intermediul a doua tuneluri dedicate, prevenind acumularea intre lamelele radiatorului pentru a imbunatati eliminarea caldurii, durata de viata si stabilitatea generala a sistemului. Alaturi de ROG G703, sistemul patentat Anti-Dust Cooling va fi disponibil pe urmatoarea generatie de laptopuri de gaming ROG. 

ROG G703 combina avantajele unui laptop si pe cele ale unei console de gaming, avand incorporat Xbox Wireless prin intermediul caruia se pot conecta accesoriile Xbox favorite, eliminand adaptoarele multiple si controlerele cu cabluri atunci cand se face trecerea de la consola la laptop. 

ROG Strix Flare
ROG Strix Flare este o tastatura mecanica de gaming, ce combina performantele de top cu ergonomia, ducand stilul personalizat la un nou nivel. Construita pe baza apreciatelor comutatoare Cherry MX RGB - alegerea preferata a jucatorilor profesionisti si amatori - fiecare apasare pe ROG Strix Flare ofera actionarea optima in furnizarea unui raspuns la nivelul asteptarilor. Tastele media dedicate, incluzand rotita de volum, sunt amplasate in partea stanga-sus pentru un acces rapid, astfel incat mana dreapta a jucatorului sa ramana tot timpul pe mouse. Un port USB le permite utilizatorilor sa conecteze un mouse sau un alt dispozitiv, iar suportul detasabil pentru incheietura mainii asigura un extra confort in timpul sesiunilor extinse de gaming.

ROG Strix Flare prezinta o suprafata dual-texturata cu semnatura designului ROG si o inscriptie acrilica iluminata, in relief, inscriptionata cu emblema ROG. Pachetul tastaturii cuprinde si o insigna, pe care jucatorii pot personaliza cu insemnele personale sau de echipa. Avand incorporata tehnologia de iluminare Aura Sync, ROG Strix Flare are taste RGB iluminate individual, cu LED-uri in ambele parti pentru a crea un efect stralucitor ce se extinde dincolo de tastatura. Toate efectele liminoase de pe placa pot fi sincronizate cu dispozitivele ecosistemului Aura Sync, oferindu-le utilizatorilor o adevarata statie de lucru cu aspect unitar. 

ROG Aura Terminal
ROG Aura Terminal este un controler RGB adresabil cu patru canale, conceput pentru a crea o atmosfera si mai captivanta. Dispunand de inovatoarea tehnologie ROG Halo, ROG Aura Terminal ofera efecte luminoase umitoare, sincronizate cu actiunea de pe ecran. Atunci cand benzile LED sunt montate in spatele monitorului, ROG Halo determina instant culorile afisate la marginea ecranului si ilumineaza benzile LED in culoarea potrivita, creand o aura de lumina pentru un gaming captivant. ROG Aura Terminal poate fi montat, de asemenea, in interiorul PC-ului si conectat la dispozitivele Aura Sync pentru a crea un sistem unificat de lumini. 

Kitul Bezel-free
Kitul Bezel-free este un accesoriu pentru configuratiile multi-monitor, ce elimina spatiul unde acestea se alatura, creand aparenta unui ecran foarte larg. Kitul Bezel-free consta in lentile verticale si suporti usor de montat, care conecteaza fiecare monitor la un unghi de 130 de grade - unghi determinat in urma unei perioade de testari intensive pentru a furniza cea mai buna pozitie de vizionare. Fiind un dispozitiv optic ce nu necesita software sau alimentarea cu energie pentru a functiona, kitul Bezel-free utilizeaza refractia luminii pentru a face sa dispara marginile monitorului. Acesta ofera o metoda inovatoare, simpla si eficienta pentru cresterea campului vizual si imbunatatirea experientei de joc. 

ROG Spotlight
ROG Spotlight este un accesoriu de iluminare RGB ce proiecteaza logo-ul ROG pe un perete sau pe o alta suprafata, creand o atmosfera ce reflecta stilul de joc. Culorile sale sunt sincronizate cu celelalte dispozitive Aura Sync, de la placi de baza la mousi, pentru a ilumina perfect statia de gaming a utilizatorului. ROG Spotlight are un finisaj negru-mat din aluminiu si o baza magnetica pentru atasarea sigura pe orice suprafata metalica. Ajustarea sa se poate face la 360 de grade, astfel ca logo-ul ROG poate fi pozitionat pe verticala. 

Programul Aura SDK
in 2017, ROG a anuntat programul Aura SDK, ce le permite dezvoltatorilor si partenerilor sa integreze controlerul de lumini Aura in dispozitivele si aplicatiile lor. inca de la introducerea sa, ROG a adus numeroase imbunatatiri pentru Aura SDK, furnizand mai multe posibilitati si metode de control. AIDA64, Tobii si Cooler Master a facut numeroase demonstratii la CES 2018, aratand posibilitatile Aura SDK. AIDA64 este o aplicatie de monitorizare a sistemului ce integreaza iluminarea Aura prin intermediul Aura SDK, permitandu-le utilizatorilor sa vizualizeze informatiile despre sistem cum ar fi: temperatura GPU/CPU, vitezele ventilatoarelor si a retelei pe dispozitivele periferice Aura. ROG si Tobii, liderul mondial in urmarirea privirii, au creat un concept cu Aura SDK, destinat imbunatatirii experientei de gaming cu efecte luminoase ce ofera elemente vizuale in timp real, in jocuri, cum ar fi indicii coloristice pentru aliati si inamici si alerte flash pentru a indica atacurile in derulare. 

Partenerul hardware al ROG, Cooler Master, a prezentat un sistem de gaming ce utilizeaza Aura SDK pentru a integra o placa de baza Aura Sync si placile video cu dispozitivele Cooler Master, furnizand controlul luminilor prin intermediul softwareului MasterPlus+ de la Cooler Master. Integrarea dispozitivelor mai multor marci ofera interoperabilitate cu ecosistemul PC, facilitand munca utilizatorilor de a crea efectul luminos pe care si-l doresc. ROG a inovat mereu in domeniul iluminatului RGB, fiind determinat sa colaboreze cu mai multe companii in vederea dezvoltarii ecosistemului.

Despre ASUS ROG:
Republic of Gamers (ROG) este un brand ASUS dedicat crearii celui mai bun hardware de gaming din lume. Lansat in 2006, ROG ofera o linie completa de produse recunoscute pentru performanta si calitate, incluzand placi de baza, placi video, laptopuri, desktopuri, monitoare, echipamente audio, routere si periferice. ROG participa si sustine cele mai importante evenimente internationale de gaming. Echipamentele ROG au fost utilizate in atingerea a sute de recorduri de overclocking si continua sa fie alegerea preferata a gamerilor si a utilizatorilor entuziasti din intreaga lume. Aflati mai multe despre alegerea campionilor pe https://rog.asus.com/.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate