Cautare


12 Ianuarie 2018
Precomanda acum LUMIX GH5S pentru a obtine 5 ani garantie!

O oferta foarte atractiva a fost pregatita pentru toti cei care vor comanda camera Lumix GH5S in luna ianuarie! Nu astepta prea mult: obtine astazi certificatul de garantie pentru 5 ani!

Cea mai recenta camera lansata de Panasonic este disponibila la precomanda incepand de astazi. Iata cum te poti asigura ca vei fi unul dintre primii clienti care vor cumpara aceasta camera si care, odata cu ea, vor primi si un certificat de garantie pentru 5 ani. 

Pasii pentru a participa la aceasta campanie sunt simpli:  

1. Precomanda Lumix GH5S de la unul din magazinele din lista de mai jos pana cel tarziu la data de 31 ianuarie 2018.
2. Dupa ce primesti camera, inregistreaza achizitia pe site-ul https://lumix-gh5s.eu/ro/homepage-5/ si completeaza formularul pana la data de 31 martie 2018. 
3. Odata ce procesul de inregistrare al achizitiei s-a finalizat si datele personale introduse au fost validate, un certificat de garantie pentru 5 ani, in format PDF, va fi trimis la adresa de e-mail specificata.  

Lista magazinelor care participa la campanie:
F64 STUDIO - Bucuresti, B-dul Unirii nr. 45 www.f64.ro 
FOTO HOBBY - Bucuresti, Str. Covaci nr. 7 www.fotohobby.ro 
FOTO HOBBY - Cluj-Napoca, Bd. Eroilor nr. 1 www.fotohobby.ro 
WEST BUY - Bucuresti, Str. Mircea Voda nr. 36 www.westbuy.ro 

Precomanda astazi camera ta Lumix GH5S si obtine un certificat de garantie pentru 5 ani! Oferta este valabila pentru camerele Lumix DC-GH5SE-K care au fost precomandate in perioada 9-31 ianuarie 2018. 

Noua camera Lumix GH5S, de o sensibilitate extraordinara – o privire in viitor 
Lumix GH5S este camera pe care o aleg cineastii. Avand capacitati de filmare 4K de cea mai inalta calitate si cu un senzor MOS de 10.2 megapixeli de inalta sensibilitate, aparatul este capabil de filmari uluitoare, oricand exista un moment de inspiratie. 

Camera este conceputa pentru a fi utilizata in cele mai dificile conditii, astfel ca panourile din fata si din spate ale corpului camerei sunt realizate din aliaje de magneziu. Constructia sigura si sigilarea etansa a fiecarui buton sau rotita fac ca Lumix GH5S sa fie nu numai rezistent la apa* (Splash proof) si la praf ci si la inghet, acesta putand functiona pana la temperatura de -10 grade Celsius. Videografii vor fi incantati sa descopere ca functia V-LOG a fost preinstalata pe Lumix GH5S, astfel ca utilizatorul nu trebuie sa mai cumpere un cod de activare al acestei functii. 
*Splash Proof este un termen care se refera la o protectie superioara celei care asigura protejarea la umezeala, dar care nu garanteaza utilizarea subacvatica a camerei.

Pentru mai multe informatii despre Lumix GH5S si despre oferta puteti accesa urmatoarele site-uri: 

 
https://www.panasonic.com/ro/corporate/stiri/articles/prima-camera-1-foto-video-digitala-mirrorless-care-poate-inregistra-imagini-video-4k-60-50p.html 

Despre Panasonic

Panasonic Corporation este lider mondial in dezvoltarea de tehnologii electronice diverse si solutii pentru clienti in domeniul electronicelor de consum, aplicatiilor rezidentiale, auto, a solutiilor profesionale si a echipamentelor industriale. Sarbatorind in 2018 100 de ani la infiintarea sa, compania Panasonic este activa la nivel global, fiind prezenta acum in peste 495 de sucursale si 91 de societati asociate la nivel mondial, inregistrand vanzari nete totale de 61,711 miliarde EUR in anul incheiat la 31 martie 2017. Dedicata in permanenta atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania utilizeaza tehnologiile proprii pentru a crea o viata mai buna si o lume mai buna pentru clientii sai.

Pentru a afla mai multe despre Panasonic, accesati:
http://www.panasonic.com/ro

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate